Saçlarımı besleyip onarmasını ve ağırlaştırmadan bakım yapmasını isterim. Ayrıca kolay şekil almasına da yardımcı olmalı. Şimdilerde kullandığım Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi tam da bu isteklerimi karşılıyor 🤞
İçeriğindeki keratin ve badem yağı ile saçları ağırlaştırmadan onaran Yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi hızlı ve kolay durulanmsi çok hoşuma gitti
saçlarımı canlı göstersin parlaklık olabilir ve saçıma elimi attığım zaman beni mutlu etmesi lazım ne kadar çok kimyasal varsa sacın yapısını okadar bozuyor bu yuzden ozellikle yenı sampuan ve sac kremlerıyle pek aram yok
Kızımın şaçları o kadar zor açılıyor ki saç kremi benim hayat kurtarıcım resmen diyebilirim. Benİm saç kreminden beklentim tüm saç tiplerini yormayan ve her saç tipine ayrı bir krem olması mükemmel olurdu🤭👄😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
486Cevap
Tabiki saçlarımı agirlastirmamasi ve yaglandirmamasi
saçlarımı yıkadıktan sonra kuru görünmesini engellemesi lazım
Her zaman beklentim çok olmuştur ama maalesef pek şaşırtan çıkmadı bu güne kadar..
Hic bir beklentim yok kullanmayida sevmiyorum zaten
Elidor güzel ya 😍😍😍 Saçlarımı yumuşatıyor kokusu çok güzel 2-3 kalıcı oluyor
Fiyat çok önemli tabiki. Uygun olursa neden olmasın
Saçlarımı besleyip onarmasını ve ağırlaştırmadan bakım yapmasını isterim. Ayrıca kolay şekil almasına da yardımcı olmalı. Şimdilerde kullandığım Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi tam da bu isteklerimi karşılıyor 🤞
Tiftik görüntüsünü düzeltmesi saçları yumuşak yapması ve tabi ki parlaklık
Saçımın telleri biri sağdan biri soldan kafasına göre şekil almasın
Doğal organik olması yapış yapış yağlı iz bırakmaması
Bence hiç bir aman aman özelliği yok para tuzağı kullanmadığım saç kremi kalmadı yağlı göstermekten başka bir işe yaradığını sanmıyorum..
Kızlar saçlarınıza nolursunuz bakımdan mahrum etmeyin bakımsız kız saçı tekerleksiz arabaya benziyor yani hiç bir şekilde gideri olmuyor
hızlı ve kolay durulanıp; saçları yağlandırmaması çok önemli bu yüzden Yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi mükemmel :)
Yumuşacık yapsın saçım keçe gibi olmasın güzel koksun bakımını da yapsın onarsın başka bisey istemez 😍👉😀
Saçlarım hem pamuk mu pamuk yumuşacık olsun sonra ışıl ışıl parlamasını isterim bide miss gibi koksun <3
İçeriğindeki keratin ve badem yağı ile saçları ağırlaştırmadan onaran Yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi hızlı ve kolay durulanmsi çok hoşuma gitti
Biz insanların saç kreminden beklentisi yumuşak kokulu bırakması
Saçı sağlamlaştırması, yumuşatması ve güzel kokması
Saçlarım çok sert. En azından ipeksi bir yumuşaklık olsa fena olmaz😀
Hiçbir beklentim yok. Eldiru tercih etmeye devam ediyoruz
Bir erkek olarak kadınların saçlarını dikkat ediyorum.
Saçların da canlı kalmaya ihtiyacı var bu yüzden canlı olmalı.
Saçım ince ve yumuşak şekil almıyor az sertlestirse fena olmaz
Canlılık vermesi, yumuşatması ve parlak göstermesi harika olur. 🌸
Saçlarımı ağırlaştırmaması gereksiz yağlandırmaması mümkün olduğunca yumuşak parlak yapmalı
Saçlarıma hayat katsın yıkılan düşünceler gibi olmasınlar DİE
saçlarımı canlı göstersin parlaklık olabilir ve saçıma elimi attığım zaman beni mutlu etmesi lazım ne kadar çok kimyasal varsa sacın yapısını okadar bozuyor bu yuzden ozellikle yenı sampuan ve sac kremlerıyle pek aram yok
Bana herzaman destegini vermesi beni büyütmesi beni okutması 🙏
Saçı yumuşatması ve canlı tutması başlıca beklentilerim
Saçımın kaybettiği nemi sağlaması ve ipek gibi yumuşatması
Biraz daha köpürürse eğer biz erkeklerde kullanırız..
kokusunun guzel olmasi yumusak yapmasi ve canli tutmasi
Bence eskiden daha güzeldi Elidor kokusu bile parfüm gibi saatlerce kokardı
açlarımın yumuşacık olmasını ve kolay taranmasını sağlasın falan filan
Şekil almasını kolaylaştırıp yumuşaklığını kaybettirmemesi
Krem kulanmıyorum ama yıllardır elidor yeşil renk şampuan serisi kulanıyorum..
Kızımın şaçları o kadar zor açılıyor ki saç kremi benim hayat kurtarıcım resmen diyebilirim. Benİm saç kreminden beklentim tüm saç tiplerini yormayan ve her saç tipine ayrı bir krem olması mükemmel olurdu🤭👄😁
Saçlarımı kolay bir şekilde taramaya yardımcı olsun ve bakin yapsın 😃
Eczaneye git. Hindistan cevizi yagi al. Hem sacinda hem disinde hem de vucudunda kullan. 😊
Saçlara yumuşaklık vermeli, kokusu birkaç gün kalıcı kalmalı ve güzel bakım yapmalı.
Yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi biz erkeklerinde işine yarıyor. daha güçlü saçlar için.
Saçı canlı göstermesi en önemli olan şey benim için
Saçımı yumuşatması, canlı tutması, saçımı beslemesi.
Hiçbir bekletin yok çünkü o kadar bakım yapcak saç yok olsa bile gerek yok doğallık daha iyi
Saçlarda sertleşmeyi önleyen kepek varsa azaltan yağlanmayı en aza indiren ve dolgun gösteren bir saç bakım kremi mühteşemdir
Saç kremini kullandığım zaman yağlanma durumu ile karşı karşıya gelsem bir daha asla o ürünü almam çok kötü bir görüntü oluyor
Saçım kıvırcık zor açılan bir saç ve bu nedenle saç kremi kullanmam gerekli ve yumuşak olsun istiyorum bukadar.
Yumuşacık yapmasını ve saçlarımı canlı göstermesini beklerim. Saç bakım kreminden beklentim bunlar 🌺
Elidorla saçını yıkayan kadınlar yanınızdan geçince o müthiş kokuyu hiisediyorum ve elidor olduğunu biliyorum
Saçımı kendi yikasin kendi kurulasin fazla bı beklentim yok
Saçlarımı tararken yumuşak olması dolgun görünmesi yeterli olabilir
Saçlarım ipek gibi lokum bebek gibi sjgsggd yumasatsin bakım yapsın ağırlık yapmasın
Saçı yumuşacık yapması ağırlaştırmaması kolay şekil almasını beklerim
saçı agırlaştırmasımım güzel koksun ve kokusu kalıcı olsun
saçlarımı parlak güzel ve uzun yapsın yeter ama güzellik ve marka daha önemli
Hangi bakim kremi şampuan kullansakta boş yipraniyor malesef
Saçlarımı besleyip onarması, canlı ve yumuşak yapması ve yıpratmaması.
Saci canlandirmasi ve hacim vermesi kokten uca tabi ki
Saç yumuşak tel tel olmalı ağırlaşmamali kesinlikle
saç kremi kullanmıyorum 2si bir arada şampuan kullaniyorum