Saç Bakım Saç bakım kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 3) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2923 Saç bakım kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
bluedeepadope Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl kırıklarımı onarması ve daha parlak daha dolgun bir hal alması 0 0 Yorumla
Pembe_Jaguar Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl çok güzel yaani beğeniyorum elidoru o bir numero :):) 0 0 Yorumla
luridduck Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl saçları yumuşatsın ama ağırlaştırmasın bir de zor kurumasın yeter 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Nemlendirmesi benim en çok beklentim çok da kullanmıyorum açıkçası 0 0 Yorumla
EbEcHAEzMe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Saçlarımı yumuşacık yapması... Ve tarar iken kolaylastirmasi 0 0 Yorumla
hepa12 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Saçlarımı efsane yapsın güzelleştirsin, çabuk yağlanmasínı engellesin 0 0 Yorumla
ichWehrmacht Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Saçımı baksın yumuşatsın. Elidoru BİM'den alıyorum. Yeşil kutu 0 0 Yorumla
MUSBUR Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Agırlaştırmamalı, yaglandırmamalı, elektriklenme olmamalı ve hafif dalga yaratmalı 0 0 Yorumla
Mervvvee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Yumuşacık olmasını istiyorum fakat kalıcı olmuyor.. 0 0 Yorumla
Bluishmoon Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Saçımi beslesin yumuşacık yapsın ama kullanmıyorum :) 0 0 Yorumla
Thedoğukan Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Çokta bişe beklemiyorum açıkçası saçımı yumuşatsın yeter beni yemeğe götürcek değil ya 😂 0 0 Yorumla
Namess Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Böyleee mis gibi koku versin saçlaraa yağlı hissi bırakmasınn ve hem ucuz hem kaliteli olsun :D 0 0 Yorumla
AnkaRothschild Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Saçımı yumuşacık yapmasıyla ve güzel kokusuyla elidora bayılıyorum 0 0 Yorumla
Banditka_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl elidor ürünlerini yeterli buluyorum fiyatları da uygun 0 0 Yorumla
Boşverdünya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Kullanmıyorum gerekte duymuyorum bence hiçbir işe yaramayan malzemeler onlar para tuzağı 0 0 Yorumla
DonukPrenses Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Kolay taransin keçi gibi görünmesine engel olsun ah birde kırıkları tamamen onarsa süper olur 0 0 Yorumla
kristal_kalp Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Yumuşatması ve saçımın ihtiyacına göre bakım yapması 0 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Saçlarım için saç bakım kremini kullanmıuorum zaten kıslar 0 0 Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Hiç bir beklentim yok artık kullanmama kararı aldım 0 0 Yorumla
_Dilek_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Saci agirlastirmasin yipratmasın hatta besleyici nitelikte olsun bunlar bana yeter 0 0 Yorumla
misscupcake Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Saçlarımı ağırlaştırmasın daima canlı ve parlak göstersin 0 0 Yorumla
Katty_94 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl beklentilerimi saymakla bitmez. canlı ve parlak görünüm, yumuşak ve sağlıklı saçlar. 0 0 Yorumla
anonimmmm10 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Saçlarımı beslemesini onarmasını isterim. Birde saçı dökmeyen krem çıkarın artık.. 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Saçlarının her an capcanlı olmasını isteyen kızlar için bire bir 0 0 Yorumla
siyah-incii Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Sac kreminden bekledigim ve sirf bu yuzden kullandigim rahatca tarayabilmemdir. 0 0 Yorumla
tryagain35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl yumuşaklık parlak bir görünüm hacim elidor bana yetiyor 😂 0 0 Yorumla
Kulta Takip Et Xper 2 Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Saclari yaglandirmasin guzel yumusaklik ve nem versin benim icin kafi 0 2 Yorumla jahsehdwaynne +1 yıl Dönsene bana Yorumla Kulta +1 yıl @jahsehdwaynne buyur brader Yorumla
cansızcenaze Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Saçlarımı yumuşacık yapması ve kırık görünümünü engellemesi. Aynı zamanda saçlarımı söndürmemesi. 0 0 Yorumla
sudenizgeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Öncelikle bakım ve onarım, parfümsü bir koku, yumuşaklık ve kolay tarama 😍 0 0 Yorumla
wearetheonlyone Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Kessinlikle kolay taranma ilk beklentim ikinci beklentim de sac dokulmesi yapmamasi 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Hacim, yumuşaklık, kolay tarama, uzun süre kalıcı hoş bir koku ve besleme 0 0 Yorumla
kafalargokyuzu Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl bana kahve yapsin ütüyü yapsın hahsjdjd sac bakim kremi lan o ne yapabilir ki saçımızı açsın yeter 0 0 Yorumla
Somurtkankedi7 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Saçlarımı yumuşatmalı, canlılık, yağlanmayı önlemeli ve kabarık olmasını engellemeli 0 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl sen benim beklediğim saçlarımın ipeksi bir yumuşaklıkta olması 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Saç bakım kreminden beklentim; Saçlarımı ağırlaştırmaması benim için önemli :D 0 0 Yorumla
YANLIZADAMM001 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 38% +1 yıl Saç bakım kreminden beklentim; Saçlarımı ağırlaştırmaması 0 0 Yorumla
Anthemiss Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Saçımın elektriğini alsın ve yumuşacık yapsın isterim :) ama yağlı bir histe bırakmasın tabii ki. 0 0 Yorumla
Ayşenurylmzz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Yumuşak olması ki oluyor da ama çok döküyor krem sürdüğüm de. O yüzden sürmüyorum :) 0 0 Yorumla
JustWendy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Saçlarımın dökülmesini engellese ve şekli bozulmasa keşke 0 0 Yorumla
HaveYouSeenMyHusband Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl ağırlaştırmasın, kaşıntı yapmasın, kolay durulansın 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beklentilerimi Elidor harika bir şekilde karşılıyor ☺️ 0 0 Yorumla
Storys_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl kırıklardan koruması ve yumusak - parlak bir görüntü 0 0 Yorumla
Gökhan1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl saç dökülmesini engellemek ve canlı , parlak, nemli tutmak 0 0 Yorumla
Anonim_1_üye Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 53% +1 yıl Öncelikle doğal olması ve saçlarımı yumuşacık yapmasını isterim. 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Saç kremi kullanmıyorum , mutluyum. Kullanmak da istemiyorum. 0 0 Yorumla
maykinn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Saçlarımı yumuşatması kırılmaları en az seviyeye düşürmesi dolgun saçlarım olmasını 0 0 Yorumla
MecnunsuzBirLeylaa Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Parlak, yumuşak ve kolay taranan saçlar herkesin hayalidir. 0 0 Yorumla
Bkuydim Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Şampuan özelliğide olsun, erkek adam sadece şeyini kremler. 😆 0 0 Yorumla
Poncikistan01 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Saçıma canlılık, parlaklık ve yumuşaklık kazandırması.Kabarmasını önlemesi😇 0 0 Yorumla
Marab Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saçları yumuşatması, dolgun görünüm sağlaması ve taramayı kolaylaştırmasıdır. Neyse ki, bu özelliklerin hepsi Elidor saç kremlerinde mevcuttur.Teşekkürler Elidor! 1 0 Yorumla
babygirllol Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl yumuşacık yapması parmaklrımı arasına geçriince aaçımın yağ gibi akması 0 0 Yorumla
TeAdorRomance Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yazın sıcaktan, kışın soğuktan saçımı yıpranmalara karşı koruması, bakım yapması, onarması 0 0 Yorumla
Serrhhat Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Yumuşak parlak ve dolgun saçlar bunun haricinde pek bir beklentim yok ha birde kıymet bilsin yeterli 0 0 Yorumla
hayal_meyal_ Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl şampuan ve saç kremi kullanmadığım için hiç bir beklentim yok 0 0 Yorumla
MuraatBayrakk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Benim beklentim saçlarımın dökülmesini azaltıp güçlenmesini sağlamasıdır. 0 0 Yorumla
_gözdeee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Hem saçı ağırlaştırmasın hem de çubuk yağlandırmasın 0 0 Yorumla
sorangenc11 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Saç bakım kremine bakış açım bu kadar az saçta gerek yok diye 0 0 Yorumla
AkıtGelsinn Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Saç bakım kremi hic kullanmadım ya ne işe yarıyor onu bile bilmem 0 0 Yorumla
kırgınprensess Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Elektiriklenmeyi önlemesi, yumuşatması ve yağlandırmamaaı 0 0 Yorumla
RamazanAlan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımın yağlanmamasını önlesin ve yumuşatsın yeter bana. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
486Cevap
kırıklarımı onarması ve daha parlak daha dolgun bir hal alması
çok güzel yaani beğeniyorum elidoru o bir numero :):)
saçları yumuşatsın ama ağırlaştırmasın bir de zor kurumasın yeter
Nemlendirmesi benim en çok beklentim çok da kullanmıyorum açıkçası
Saçlarımı yumuşacık yapması... Ve tarar iken kolaylastirmasi
Saçlarımı efsane yapsın güzelleştirsin, çabuk yağlanmasínı engellesin
Saçımı baksın yumuşatsın. Elidoru BİM'den alıyorum. Yeşil kutu
Agırlaştırmamalı, yaglandırmamalı, elektriklenme olmamalı ve hafif dalga yaratmalı
Yumuşacık olmasını istiyorum fakat kalıcı olmuyor..
Saçımi beslesin yumuşacık yapsın ama kullanmıyorum :)
Çokta bişe beklemiyorum açıkçası saçımı yumuşatsın yeter beni yemeğe götürcek değil ya 😂
Böyleee mis gibi koku versin saçlaraa yağlı hissi bırakmasınn ve hem ucuz hem kaliteli olsun :D
Saçımı yumuşacık yapmasıyla ve güzel kokusuyla elidora bayılıyorum
elidor ürünlerini yeterli buluyorum fiyatları da uygun
Kullanmıyorum gerekte duymuyorum bence hiçbir işe yaramayan malzemeler onlar para tuzağı
Kolay taransin keçi gibi görünmesine engel olsun ah birde kırıkları tamamen onarsa süper olur
Yumuşatması ve saçımın ihtiyacına göre bakım yapması
Saçlarım için saç bakım kremini kullanmıuorum zaten kıslar
Hiç bir beklentim yok artık kullanmama kararı aldım
Saci agirlastirmasin yipratmasın hatta besleyici nitelikte olsun bunlar bana yeter
Saçlarımı ağırlaştırmasın daima canlı ve parlak göstersin
beklentilerimi saymakla bitmez. canlı ve parlak görünüm, yumuşak ve sağlıklı saçlar.
Saçlarımı beslemesini onarmasını isterim. Birde saçı dökmeyen krem çıkarın artık..
Saçlarının her an capcanlı olmasını isteyen kızlar için bire bir
Sac kreminden bekledigim ve sirf bu yuzden kullandigim rahatca tarayabilmemdir.
yumuşaklık parlak bir görünüm hacim elidor bana yetiyor 😂
Saclari yaglandirmasin guzel yumusaklik ve nem versin benim icin kafi
Dönsene bana
@jahsehdwaynne buyur brader
Saçlarımı yumuşacık yapması ve kırık görünümünü engellemesi. Aynı zamanda saçlarımı söndürmemesi.
Öncelikle bakım ve onarım, parfümsü bir koku, yumuşaklık ve kolay tarama 😍
Kessinlikle kolay taranma ilk beklentim ikinci beklentim de sac dokulmesi yapmamasi
Hacim, yumuşaklık, kolay tarama, uzun süre kalıcı hoş bir koku ve besleme
bana kahve yapsin ütüyü yapsın hahsjdjd sac bakim kremi lan o ne yapabilir ki saçımızı açsın yeter
Saçlarımı yumuşatmalı, canlılık, yağlanmayı önlemeli ve kabarık olmasını engellemeli
sen benim beklediğim saçlarımın ipeksi bir yumuşaklıkta olması
Saç bakım kreminden beklentim; Saçlarımı ağırlaştırmaması benim için önemli :D
Saç bakım kreminden beklentim; Saçlarımı ağırlaştırmaması
Saçımın elektriğini alsın ve yumuşacık yapsın isterim :) ama yağlı bir histe bırakmasın tabii ki.
Yumuşak olması ki oluyor da ama çok döküyor krem sürdüğüm de. O yüzden sürmüyorum :)
Saçlarımın dökülmesini engellese ve şekli bozulmasa keşke
ağırlaştırmasın, kaşıntı yapmasın, kolay durulansın
Beklentilerimi Elidor harika bir şekilde karşılıyor ☺️
kırıklardan koruması ve yumusak - parlak bir görüntü
saç dökülmesini engellemek ve canlı , parlak, nemli tutmak
Öncelikle doğal olması ve saçlarımı yumuşacık yapmasını isterim.
Saç kremi kullanmıyorum , mutluyum. Kullanmak da istemiyorum.
Saçlarımı yumuşatması kırılmaları en az seviyeye düşürmesi dolgun saçlarım olmasını
Parlak, yumuşak ve kolay taranan saçlar herkesin hayalidir.
Şampuan özelliğide olsun, erkek adam sadece şeyini kremler. 😆
Saçıma canlılık, parlaklık ve yumuşaklık kazandırması.
Kabarmasını önlemesi😇
Saçları yumuşatması, dolgun görünüm sağlaması ve taramayı kolaylaştırmasıdır. Neyse ki, bu özelliklerin hepsi Elidor saç kremlerinde mevcuttur.
Teşekkürler Elidor!
yumuşacık yapması parmaklrımı arasına geçriince aaçımın yağ gibi akması
Yazın sıcaktan, kışın soğuktan saçımı yıpranmalara karşı koruması, bakım yapması, onarması
Yumuşak parlak ve dolgun saçlar bunun haricinde pek bir beklentim yok ha birde kıymet bilsin yeterli
şampuan ve saç kremi kullanmadığım için hiç bir beklentim yok
Benim beklentim saçlarımın dökülmesini azaltıp güçlenmesini sağlamasıdır.
Hem saçı ağırlaştırmasın hem de çubuk yağlandırmasın
Saç bakım kremine bakış açım bu kadar az saçta gerek yok diye
Saç bakım kremi hic kullanmadım ya ne işe yarıyor onu bile bilmem
Elektiriklenmeyi önlemesi, yumuşatması ve yağlandırmamaaı
Saçlarımın yağlanmamasını önlesin ve yumuşatsın yeter bana.