saçlarımda ağırlık yapmaması ve hemen anında yağlanmış etki bırakmayışı önemli. ince telli saçlara sahip olduğum için krem kullanımı sürekli olmuyor yani ayda yılda bir anca kullanabiliyorum
Yumuşacık ve parlak yapmasi beklentim. Dökülme karimsiti olmasi gerekiyor kesinlikle. uygun fiyatli olmali. besleyici ve onarici etkisi de olmali. Işıltılı olmali saclar. Cabuk yaglanmasini engellemeli. Bunu haricinde fazla kimyasal icermemeli.
Yumşatması ve tebiki dökmemesi. Saç diplerime sürmeme rağmen dökmeyenine hiç rastlamadım şahsen, o yüzden artık saç kremi kullanmıyorum zaten fare kuyruğu kadar saçım var onlarıda dökmeyi hiç düşünmüyorum 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
486Cevap
Saç kremi kullanmamnın en buyuk nedenı çok hoş koku bırakması ve saçlarım dalgalaı oldugu ıcın gercekten yumusatması
3 tel saçım var birisi sinirden birisi stresten döküldü bir telim kaldı badem yağlı oldun onu ayakta tutalım 😂
Sac kreminden beklentim;saçıma hacim ve parlaklık vermesi.
Bunun için Elidor bir numara benim için sürekli kullandığım bir ürün.
saçlarımda ağırlık yapmaması ve hemen anında yağlanmış etki bırakmayışı önemli. ince telli saçlara sahip olduğum için krem kullanımı sürekli olmuyor yani ayda yılda bir anca kullanabiliyorum
Saçlarımı agırlaştırmaması , çok kolay taranması saçlarımı beslemesi parlak göstermesi ve bunu Elidorun yapacağın san eminim.
Hemen yağlandırmasın ama yumuşacık yapsın. E tabi hemen elektriklendirmesin de ☺️ Başka ne isteyebiliriz ki 👍🏻
Birden çok şampuan kullanıyorum. Çok takılmıyorum detaya ama erken yağlanmayı önleyecek şampuan benim için candır.
Saçlarımı ağırlaştırmaması ve yağlandırmaması benim için önemli. Eğer çok çabuk yağlanan saçlarımda ağırlık hissedeceksem kullanmam.
Benim beklentim yok aslında ama evdekilerin var. Her duştan sonra ellerinde bir avuç saç... Hoş olmuyor.
şampuandan da kremdende beklentilerim gerçekten onarıcı olması yıpratmaması yumuşacık yapması, parlak bir görüntü vermesi ayrıca🙄
Yumuşacık ve parlak yapmasi beklentim. Dökülme karimsiti olmasi gerekiyor kesinlikle. uygun fiyatli olmali. besleyici ve onarici etkisi de olmali. Işıltılı olmali saclar. Cabuk yaglanmasini engellemeli. Bunu haricinde fazla kimyasal icermemeli.
Saçlarımın yumuşacık olması ve güzel kokması elidor esmer parlaklık serisini kullanıyorum teşekkür ederim elidor. 🥰
Hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması. Saçımı çok fazla yağlandırmaması. Servet ödemeye gerek olmaması.
Saçları yumuşacık yapan bir saç kremi varsa iki kutu sipariş ediyorum @Elidor, fiyatı sıkıntı yapma çocukla gönderirim akşam. 😂
Kabarıklığını alsın ama kalıp gibi yapmadan ve yumuşaklık yumuşaklık yumuşaklık yumuşaklık
Ben elidorun eski seri kırmızı renk koruyucu kremini kullanıyorum ve bir sarışın olarak harika sonuç alıyorum kesinlikle elidordan vazgeçmem 💙
Ben bu ürünlerin hic. kullanmam ama kullansaydım yapis yapis olanini kullanmazdim
Saçlarımın kabarmasını önlemeli, saçlarımı yumuşacık yapmalı ve en önemlisi de saçlarımı düzgün göstermeli
Her kiramden ayrı beklentiler tqbikide yumuşaltıcıdan parlaklık vermesini beklicek değiliz hepsinin özelliği ayrı
Saçımı ağırlaştırmaması, yağlandırmaması çok önemli. En önemli beklentim de buklelerimi belirginleştirmesi.
Yumşatması ve tebiki dökmemesi. Saç diplerime sürmeme rağmen dökmeyenine hiç rastlamadım şahsen, o yüzden artık saç kremi kullanmıyorum zaten fare kuyruğu kadar saçım var onlarıda dökmeyi hiç düşünmüyorum 😂
Saçıma uyguladığımda yağlı yapış yapış bir görüntü bırakmaması
Vala hepsi bir yana da en önemlisi yumuşacık yapsa yeterli 😍
Zararli olmaması ısıdan koruması ve yumuşak yapması saçlarımı
ben kalıp sabun kullanıyorum kahrolsun kapitalizm :d
Kullanımı sertleşen saçlarda yumuşaklık ve kolay taranma gibi faydalar.
Saçı yağlandırmasın ağırlaştırmasın yumuşacık yapsın işlevi neyse onu yapsın that's it
Saçımı ağırlaştırmaması ve yağlanmayı hızlandırmaması
Saçı hem beslemeli hem de saça hacim, güzel koku vermeli..
Ağırlaştırmadan parlaklık vericek ve saçı dilden uca sağlıklı göstericek
Dus sonrasinda saclarimi hep acmasina yardımcı olmak ve her zaman ışıl ışıl olmasini sağlamak
Yıkanmama rağmen yağlı hissettirmesi. Sadece hissettirmiyor. Bu bir gerçek.
saçalrı güçlü göstermesi ve hacimli olması benim için önemli
duş sonrası saçımı yumuşak tutup bakımına yardımcı olsun
Saçlar kuru kalmasın çok kuru oluyor dolgun ve hacimli olmasıni isterim
Çok bakım yapmasa da saçları capcanlı olan kızlar çok şanslı asıl
Saçıma bakması. İyi bir saç bakım kreminin bunu yapması gerekir.
Gec yaglanmasini saglarken besleyici olmali. Seviyorum elidor'u :))
Sindirmiycek dolgun yapıcak ve fazla saç teli dökmiycek
Yumuşak ve ince telli saçlara sahip olduğumdan açıkçası tercih edemiyorum saç bakım kremlerini.
Saçları uzatıcak
Güclü tutacak
Paril parıl parlatacak
Şampuan gibi şampuanmıs diceksin
Saç dökmesin yumuşak , parlak olsun güzel koksun v. b
Dökmemesi.
Serum gerçekten işe yarıyor mu. Market ürünlerine pek itimadım yok da 😏
Sactaki dökülmeyi önlemesi
Saçımı düzleştirmesi
Ve kolay taramamama yardımcı olmasi.
canli saclarimla erkeklerin canini cikarabilmek isterim :D
SaçımıParlatcakCanlı göstercekSaçımın yağlanmasını azaltcak Kırıklarımı onarcak
yumuşak ve dolaşmamış saçlar bütün beklentim birde güzel koku
Keske ilk kremlendigi ilk dakikalar gibi etkisi surse
Saçı yumuşatsın.
Parlaklık versin.
Saçı elektriklendirip kabartmasın.
Hızlı uzatsın.
Saçı erken yağlandırmasın ve nem kaybetmesine karşı korusun, dışarı etkenlerden de korumalı bence 😂
Saç dökülmesine çözüm ve yeni banyo yapmış hissi olsun
Yumuşaklık katması, güçlendirmesi ve uzamasını hızlandırması.
Taramam için yumuşatması daha kolaylaştırması ve tabiki o güzel kokisiii
Saçlarımı agirlastirmamasi hemen yaglandirmamasi ve güzel kokmasi benim icin önemli
Valla saçı dökmesin ve daha güçlü gür olmasına yardımcı olsun yeter
Saçımı ve beni mutlu etsin yumuşak ve hacimli olsun
sacimi temizlesin yeter. yagini gidersin, canli gozuksun.
Saçlarımı ağırlaştirmadan bakımlı canlı göstermesini istiyorum.
canlı ve parlak saçlar ve elbette hoş ve kalıcı bir koku
Saçı hızlı ağırlaştırmayan, bakım yapan ve hoş kokan kremler tercihim