Saç Bakım Görüş yaz; doğanın enerjisi saçlarına gelsin! Güçlü, parlak ve güzel kokan saçlar için neler yapıyorsun? (Sayfa 9) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1320 Görüş yaz; doğanın enerjisi saçlarına gelsin! Güçlü, parlak ve güzel kokan saçlar için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
ohrwurm Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Daha yumuşak ve doğal bir görünüm kazandırması 0 0 Yorumla
aliesrefogl Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kepek için bir öneriniz var mı acaba? 0 0 Yorumla
pharma02 Takip Et Xper 4 Yaş: 55 , eic 42% +1 yıl Botamix kullanıyorum, 10 numara 5 yıldız 0 0 Yorumla
Koşlola Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl hindistan cevizini çok sevdiğim için denicem 0 0 Yorumla
cnssoydnse Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl elidor pembe kutu enfeees kokuyor harika 0 0 Yorumla
cleopatra7 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl yeşil sabun en iyisi başkasını tanımam 0 0 Yorumla
Hayalperestunicorn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Deneyeceğim bunu çok merak ettim. 0 0 Yorumla
sarisinbombayimm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Doğanın enerjisi çok güzel birsey 0 0 Yorumla
SimliKartpostal Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl Ben Elidor ile çoook eskiden tanıştım 0 0 Yorumla
Damatahtası Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Şampuanı bırakıp sabuna geçtiğim için mutluyum 0 0 Yorumla
Bunasılsoruaq Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl En kısa zaman da gratise gidip alıcam😍 0 0 Yorumla
cesets Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 62% +1 yıl düzenli banyo iyidir yağlanmaz he temiz olursun 0 0 Yorumla
Mekatronic Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 71% +1 yıl Jamal hammadi’nin keline derman olmamış şampuan 0 0 Yorumla
XTugbaX Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Avacadolu bir saç ürünü görmek beni sevindirdi 👍 0 0 Yorumla
psikolojiadayi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl urunleri cok basarili tebrik ediyorumm 0 0 Yorumla
Mehmett2121 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl yaw bişey yapmayın bırakın doğal kalsın her şey 0 0 Yorumla
Miyavliyanaslan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Ben pembis. Elidor sevirem parlak saçlar... 0 0 Yorumla
Sedademi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Turuncu ve pembe seri 💗 kokulari muhtesemmm 0 0 Yorumla
XSerdengeçtiX Takip Et Xper 2 Yaş: 49 , eic 33% +1 yıl Delidir kullandığım bir marka ve seviyorum 0 0 Yorumla
NihtTwwish Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Normal yasamdada elidor kulaniyorum menunum 0 0 Yorumla
byoadam Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 63% +1 yıl çok uzun saçlarım yok ama denemekte yarar var 0 0 Yorumla
tekilakk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl her gün elidorla saçlarım misss gibii 0 1 Yorumla Oskiii +1 yıl Peki çok bakım yapıyormısun saçlarına Yorumla
catbadem Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Kremleri denemeyi düşünüyorum 0 1 Yorumla Oskiii +1 yıl Ne gib Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Kafanda vaha açmasını istiyorsan elidor şart 👍🤩 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
515Cevap
Pembe gçmlüö sende demekkll😍😍😍
Daha yumuşak ve doğal bir görünüm kazandırması
Kepek için bir öneriniz var mı acaba?
Süper ürünler bayılıyorum bunlara :)
Botamix kullanıyorum, 10 numara 5 yıldız
hindistan cevizini çok sevdiğim için denicem
elidor pembe kutu enfeees kokuyor harika
Elidorla citroen c4 luk saclar
Doğal olan her ürünü deniyorum.
sadece sampuan oda bir kere yıkama :D
tartışmasız en iyi şampuan!
Mayonez kullan saça iyi geliyor
yeşil sabun en iyisi başkasını tanımam
Saçlarımı yıkıyorum :))) şampu ile
Dustan sonra bakim kremleri
Deneyeceğim bunu çok merak ettim.
Elidor'a tesekkur ediyoruz 😊
Doğanın enerjisi çok güzel birsey
Ben Elidor ile çoook eskiden tanıştım
Hic kullanmadım ama denicem
Hiç kullanmadım ama deniycem
Şampuanı bırakıp sabuna geçtiğim için mutluyum
En kısa zaman da gratise gidip alıcam😍
Bende kepek sorunu yaşıyorum
Kullanan var mı? Güzel mi gerçekten?
Elimden geleni yapıyorum 😂
Hepsi çok başarılı şampuan
düzenli banyo iyidir yağlanmaz he temiz olursun
Zeytin yağlı sabun kullanın 😜😀
Hıc kullanmadım ama denemek isterim
Jamal hammadi’nin keline derman olmamış şampuan
Avacadolu bir saç ürünü görmek beni sevindirdi 👍
Doğal yağlarla saçlar beslenebilir
urunleri cok basarili tebrik ediyorumm
Kahretsin yaaa, saçım yok 😄
yaw bişey yapmayın bırakın doğal kalsın her şey
Ben pembis. Elidor sevirem parlak saçlar...
Turuncu ve pembe seri 💗 kokulari muhtesemmm
Hergün bir güzel yıkarım 😉
Delidir kullandığım bir marka ve seviyorum
Pantene Babamız elidor evimiz :D
Super bence herkese tavsiye ederim
Deneyeceğim ben de kesinlikle
Önüme ne gelirse kullanıyorum valla
Elidoru kullandm kokusu çok hoş
Özellikle bir şey yapmıyorum.
Düz sabun beyaz bol köpüren 😅
Sizde istemezmisiniz bir elidor?
deneycem kısa sürede insallah :)