Saç Bakım Görüş yaz; doğanın enerjisi saçlarına gelsin! Güçlü, parlak ve güzel kokan saçlar için neler yapıyorsun? (Sayfa 10) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1320 Görüş yaz; doğanın enerjisi saçlarına gelsin! Güçlü, parlak ve güzel kokan saçlar için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
Derinist Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Elidor ürünlerinin kokusu baş döndürücü harikaa 0 0 Yorumla
askvesevgidir Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl gül yağı şampuana katmak ama gül yağı pahalı.. 0 0 Yorumla
zarganaaa Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 52% +1 yıl Bitkisel ürünleri kullanmayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
adisimyadaherneyse Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Saçlarımı ısıdan uzak tutmaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
babyqueeen Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl saçlarımın güzel kokmasını seviyorum 😂 0 0 Yorumla
cansuselik Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl İyiki varsın elidor :) her zaman ilk tercihim. 0 0 Yorumla
Pastacanavarı4 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Egzama icin soylenecek birsey var mı? 0 0 Yorumla
MaxPayne55 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Tamamen hiçlik üzerine kurulmuş bazı şeyler v. 0 0 Yorumla
Benchwarmers Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 54% +1 yıl Hiç birşey yapmıyorum. Sadece yıkayıp çıkıyorum 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% +1 yıl Saç Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Saç ektirdim sorun çözüldü 😅 0 0 Yorumla
ZenciYaprağı Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Uzunca bir süre elidor kullandım güzel ürünler. 0 0 Yorumla
gossip_girl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl ben kullandım gayette memnun kaldım. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. avakadoyu yerken daha mutlu olurum 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kullanmak gerek , en kısa zamanda deneyeceğim. 0 0 Yorumla
Untouc Takip Et Master Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl Doğal haline bırakıyorum bir şey yapmıyorum 0 0 Yorumla
sıffırsıffır Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Mükemmel ya bayılıyorum bayılıyorum !!! 0 0 Yorumla
Mavigecelerde Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Önceden kullanıyordum uzun süre oldu bırakalı 0 0 Yorumla
lucifer_13 Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 39% +1 yıl güzel saç bizi her zaman yoldan çıkarır 0 0 Yorumla
gamzenur_oz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Elidor iyi ki varsin sayende saçlarım güçlendi 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Bir ara kullanıyodum ama bayadır hiç kullanmadim 0 0 Yorumla
Hobbidigombi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl Saçları ve elleri kokan hatun güzeldir arkadaş! 0 0 Yorumla
Masalgibiydi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Elidorun turuncu serisi çok güzel 0 1 Yorumla Masalgibiydi +1 yıl Elidor diyorum başka bişi demiyorum iyi ki var Yorumla
Catsouio Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl Peki, teşekkürler, sağolun açıklama için 0 0 Yorumla
ChaPuler Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Keratin ve karınca yağı kullanıyorum :) 0 0 Yorumla
Dodo2603 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Yeşil sabun kullanın diyorlar var mı kullansn 😄😄 0 0 Yorumla
Daddy_Dome Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 80% +1 yıl limon sürüyorum:)) her derde deva limon 0 0 Yorumla
Marley50 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 54% +1 yıl Bir kaç çeşidini kullanıyorum memnunum <3 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
515Cevap
Harika bir ürün olacağına eminim
Son derece özel ve güzeller...
Elidor başımın üstünde yerin var :)
Elidor ürünlerinin kokusu baş döndürücü harikaa
gül yağı şampuana katmak ama gül yağı pahalı..
Kelin saçına ne faydası olur ki
Tabii ki elidor la yikiyorum..
Elidor krem saçlarım uzunsa
Bitkisel ürünleri kullanmayı tercih ediyorum
Saçlarımı ısıdan uzak tutmaya çalışıyorum.
saçlarımın güzel kokmasını seviyorum 😂
İyiki varsın elidor :) her zaman ilk tercihim.
Egzama icin soylenecek birsey var mı?
Doktorum ne yaziosa onu kullaniom
Keşke sacim olsada bir görüş yazabilsem ;)
Denemek lazjm zaten elidor kullaniyodm
Kokusuna bayıldığım elidor mükemmel
Bu seriyi denemem lazım acilen..
Her gün yıkıyorum yetiyor
Düzenli bakım+yıkama yapıyorum.
Tamamen hiçlik üzerine kurulmuş bazı şeyler v.
Elidor imparatoru tercih ediyoruz.
Elidor kullaniyorum. Yetiyor.
Hiç birşey yapmıyorum. Sadece yıkayıp çıkıyorum
Saç ektirdim sorun çözüldü 😅
mükemmel ürünler kokularıda güzel.
Duşta saç kremi olmazsa olmazım
Uzunca bir süre elidor kullandım güzel ürünler.
ben kullandım gayette memnun kaldım.
saclarımı kısa tutuyorum bakım yok
avakadoyu yerken daha mutlu olurum
Kullanmak gerek , en kısa zamanda deneyeceğim.
Hiç denemedim deneyeceğim 😊
Doğal haline bırakıyorum bir şey yapmıyorum
Elidor kullan saclarini dusunme
benim sacima iyi gelmiyor
Mükemmel ya bayılıyorum bayılıyorum !!!
güzel olmuş beğenim yani baya iyi mükemmel
Alıyorum ozman ben teşekkürler
Önceden kullanıyordum uzun süre oldu bırakalı
güzel saç bizi her zaman yoldan çıkarır
Kullanmadım elime geçerse kullanir
Elidor iyi ki varsin sayende saçlarım güçlendi
Bir ara kullanıyodum ama bayadır hiç kullanmadim
Saçları ve elleri kokan hatun güzeldir arkadaş!
Avokado denemedim bir deneyelim
Elidorun turuncu serisi çok güzel
Elidor diyorum başka bişi demiyorum iyi ki var
Kına çok yumuşak ve parlak👍👍👍
Peki, teşekkürler, sağolun açıklama için
Elidor ailesine teşekkür ediyorum
Keratin ve karınca yağı kullanıyorum :)
Elidor şampuanından gayet memnunum
Yeşil sabun kullanın diyorlar var mı kullansn 😄😄
Elidor kullanmıyorum mesela
limon sürüyorum:)) her derde deva limon
Eskilerin efsanesi kokusu cok hos