Saç Bakım Görüş yaz; doğanın enerjisi saçlarına gelsin! Güçlü, parlak ve güzel kokan saçlar için neler yapıyorsun? (Sayfa 8) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1320 Görüş yaz; doğanın enerjisi saçlarına gelsin! Güçlü, parlak ve güzel kokan saçlar için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aslında biz de saçlarımıza çokça özen gösteriyoruz. Kızlar bilmez :) 0 0 Yorumla
Blackorblack21 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl @Elidor saç parfümün var ya yahu... 2 0 Yorumla
karahavva Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl hiçbirşey yapmıyorum şahsen öneriniz var mı kızlarr :D 0 0 Yorumla
Sibel14 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benimde saclarim cok ve oluyor her seyi ama gitmedi 0 0 Yorumla
serenayeltas27 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Müthiş Olmuş 👍🏻👏 Çok beğendim ve çok güzel bir konu yaşam tarzı ne bilim işte 0 0 Yorumla
ayperest72 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok güzel kokuyor gerçekten ipek gibi dokunuşu sayesinde saçlarım daha hafif 0 0 Yorumla
Hasancoban Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Faydalı güzel olabilir ama farklı görüşlere yer verilmeli bence ama 0 0 Yorumla
smilepeoples Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl sac bakim yagi ve kremi kullaniyorum. sampuanin dogal icerikli olmasina ozen gosteriyorum 0 0 Yorumla
duygummm58 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl benim için saçımı parlatacak hayhatıma ışık olacak tek şey duygumdurr 0 0 Yorumla
İpekSabancı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Harika seriler avakadolu olan gercekten cok güzel :) 0 0 Yorumla
Nurseren40 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl En kısa zamanda edineceğim. Saçlarımıza önem verdiğin için teşekkürler Elidor ! 0 0 Yorumla
Emir0011 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Genel olarak bayan şampuanı olmasına rağmen hem hesaplı hem de iyi 0 0 Yorumla
6iioooooiiih Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Elidooor iyidir iyi❤️ Başka şampuan kullanmıyorum bakım için 0 0 Yorumla
trendol Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Elidor tamamen bitkisel ürünlerden oluşan ürünler çıkarsa ne güzel olur. 0 0 Yorumla
Osmanbyz Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Kesinlikle elidor daha değişik aroma ve kokularda yapılabilir 0 0 Yorumla
Türkannnnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Elidor kullanıyorum super yumuşacık ve kokusu harika 0 0 Yorumla
Kanaviçeci Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Pembiş olanı vazgeçilmez hafif mis kokulu saçlar için elidor 0 0 Yorumla
Phunkk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarıma bir ara zeytinyağı sürmüştüm dayanabilen varsa denesin faydasını görür. 0 0 Yorumla
İsimsizbiruyee Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl şu an Elidor seti kullanıyorum gayet memnunum teşekkürler Elidor ❤️ 0 0 Yorumla
Byanmekansz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sık sık şampuan değiştirmiyorum. Genelde aynı şampuanı kullanıyorum 0 0 Yorumla
Aslanburcuyumnevar Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl En muhteşem 👆numara olan elidorun doğanın enerjisi serisini kullanıryorum ve mıtluyum😝 0 0 Yorumla
Mystc Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Güzel bir kokusu var saçlara parlak bir görüntü veriyor ipeksi 0 0 Yorumla
Bbhkm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hemeeenn kullanmalıyım elidoru yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum 0 0 Yorumla
Rumetbey Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Şampuanların hepsi aynı Saçlarımızın dökülmemesi istemiyorsanız Yeşil sabun tavsiye ederim😁 0 0 Yorumla
Serecanan Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Elif’le kullanıyorum çünkü güçlü saçlar sağlam adımlar 💪🏻 0 0 Yorumla
Thecowboy07 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ilık suyla durulama, tarak kullanmama ve saç kremi uygulamaya özen gösteriyorum. 0 0 Yorumla
Bur4tark Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Operasyondan donuslerde soğuk bir duş ve elidor gibisi yok 0 0 Yorumla
cimbombomluosman Takip Et Xper 4 Yaş: 62 +1 yıl ben her gün elidor normal saçlar için olanla yıkıyorom zaten saçlarım kumral pırıl pırıl parlıyor 0 0 Yorumla
minikırıkurabiyeex Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Elidor bir harika kendimi yeni bir saça sahip hissediyorum. 0 0 Yorumla
Cokzorsorucu Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Zeytinyağı veya sarımsak özlü şampuanlar tavsiye olunur 0 0 Yorumla
Eedanur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kendımı bıldım bılelı tek kullandıgım ve vazgecemedıgım sampuan😂 0 0 Yorumla
Gizliiiaşk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl ELidor kullanıyorum ve çok memnunum saç yağlanmasını geçiktiriyor 0 0 Yorumla
yuheem Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hindistan cevizli serumu mükemmel ve cok guzel kokuyor saclar 🤗🤗🤗🤗🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ 0 0 Yorumla
Battaniyex Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımı yaklasik 5 senedir hiç bir ısıtıcı madde ve boya kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Çağla87 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Argan yağı , ve badem yağı kullanıyorum ve saçlarım daha canlı ve dökülmüyor.. 0 0 Yorumla
Büyükkalpbenim Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Elidor diğerleriyle bir tutmuyorum, saç konusunda markadır 0 0 Yorumla
Didoo03 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Elifor doğanın enerjisi seti ile doğanın esintisini saçlarımda yaşıyorum. 0 0 Yorumla
devilsluckk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Elidor ürünlerini severek kullanıyorum gerçekten saçlarıma faysadısınoluyor 0 0 Yorumla
Xxmamixpp Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımı 5 yıldır elidorla yıkıyorum cok güzel bir his veriyor tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Emocan33 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bunu kesinlikle denemem gerek şu an kullandığım şampuandan memnun değilim zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elidor ve balık kraker hayatta vazgeçemediğim en önemli unsurlardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Avokado & Üzüm Çekirdeği ve Hindistan Cevizi hepsini kullanacagim 0 0 Yorumla
LadyLez Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Evet var hepiniz çok ya sınız 2 1 Yorumla Can3636can +1 yıl Çok güzel görünüyorsun 🌹 Yorumla
lonelyman20 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Elidor hergün görüştüğüm güzel kokum <3 1 0 Yorumla
Lameyor Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 62% +1 yıl Çok güzel ürünler teşekkürler Elidor ailesi. 1 0 Yorumla
Sexksii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl duştan sonra sürüyorum ve sonuç muhteşem 😉 1 0 Yorumla
ruh_halimguzel Takip Et Master Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl Saclarim olsaydi kesinlikle kullanirdim :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
515Cevap
Elidor'u çok seviyorum o kadar çok ile yarıyor kiii <3
Aslında biz de saçlarımıza çokça özen gösteriyoruz. Kızlar bilmez :)
@Elidor saç parfümün var ya yahu...
hiçbirşey yapmıyorum şahsen öneriniz var mı kızlarr :D
Benimde saclarim cok ve oluyor her seyi ama gitmedi
Müthiş Olmuş 👍🏻👏 Çok beğendim ve çok güzel bir konu yaşam tarzı ne bilim işte
Çok güzel kokuyor gerçekten ipek gibi dokunuşu sayesinde saçlarım daha hafif
Faydalı güzel olabilir ama farklı görüşlere yer verilmeli bence ama
sac bakim yagi ve kremi kullaniyorum. sampuanin dogal icerikli olmasina ozen gosteriyorum
benim için saçımı parlatacak hayhatıma ışık olacak tek şey duygumdurr
Harika seriler avakadolu olan gercekten cok güzel :)
En kısa zamanda edineceğim. Saçlarımıza önem verdiğin için teşekkürler Elidor !
Genel olarak bayan şampuanı olmasına rağmen hem hesaplı hem de iyi
Elidooor iyidir iyi❤️ Başka şampuan kullanmıyorum bakım için
Elidor tamamen bitkisel ürünlerden oluşan ürünler çıkarsa ne güzel olur.
Kesinlikle elidor daha değişik aroma ve kokularda yapılabilir
Elidor kullanıyorum super yumuşacık ve kokusu harika
Pembiş olanı vazgeçilmez hafif mis kokulu saçlar için elidor
Saçlarıma bir ara zeytinyağı sürmüştüm dayanabilen varsa denesin faydasını görür.
şu an Elidor seti kullanıyorum gayet memnunum teşekkürler Elidor ❤️
Sık sık şampuan değiştirmiyorum. Genelde aynı şampuanı kullanıyorum
En muhteşem 👆numara olan elidorun doğanın enerjisi serisini kullanıryorum ve mıtluyum😝
Güzel bir kokusu var saçlara parlak bir görüntü veriyor ipeksi
Hemeeenn kullanmalıyım elidoru yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum
Şampuanların hepsi aynı Saçlarımızın dökülmemesi istemiyorsanız Yeşil sabun tavsiye ederim😁
Elif’le kullanıyorum çünkü güçlü saçlar sağlam adımlar 💪🏻
Ilık suyla durulama, tarak kullanmama ve saç kremi uygulamaya özen gösteriyorum.
Operasyondan donuslerde soğuk bir duş ve elidor gibisi yok
ben her gün elidor normal saçlar için olanla yıkıyorom zaten saçlarım kumral pırıl pırıl parlıyor
Elidor bir harika kendimi yeni bir saça sahip hissediyorum.
Zeytinyağı veya sarımsak özlü şampuanlar tavsiye olunur
Kendımı bıldım bılelı tek kullandıgım ve vazgecemedıgım sampuan😂
ELidor kullanıyorum ve çok memnunum saç yağlanmasını geçiktiriyor
Hindistan cevizli serumu mükemmel ve cok guzel kokuyor saclar 🤗🤗🤗🤗🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Saçlarımı yaklasik 5 senedir hiç bir ısıtıcı madde ve boya kullanmıyorum
Argan yağı , ve badem yağı kullanıyorum ve saçlarım daha canlı ve dökülmüyor..
Elidor diğerleriyle bir tutmuyorum, saç konusunda markadır
Elifor doğanın enerjisi seti ile doğanın esintisini saçlarımda yaşıyorum.
Elidor ürünlerini severek kullanıyorum gerçekten saçlarıma faysadısınoluyor
Saçlarımı 5 yıldır elidorla yıkıyorum cok güzel bir his veriyor tavsiye ederim
Bunu kesinlikle denemem gerek şu an kullandığım şampuandan memnun değilim zaten
Elidor ve balık kraker hayatta vazgeçemediğim en önemli unsurlardır
hiçbirşey sadece kötü sigara alkolü az kullanmak yeterli
Avokado & Üzüm Çekirdeği ve Hindistan Cevizi hepsini kullanacagim
Param yok olsa denerdim. hediye verirseniz deneriz ancak
Evet var hepiniz çok ya sınız
Çok güzel görünüyorsun 🌹
cehennemde avokado her yerde elidor
Elidor hergün görüştüğüm güzel kokum <3
Elidor kullanıyorum tabii ki <3
hiçbirşey yapmıyorum zaten güzeller
Jelatin saç kürü yapıyorum
elidor mükemmel şampuan herkese tevsiye arasında ederim
Sirkeyle yıkıyorum saçlarımı.
Çok güzel ürünler teşekkürler Elidor ailesi.
duştan sonra sürüyorum ve sonuç muhteşem 😉
Saclarim olsaydi kesinlikle kullanirdim :)
Avokado elden gidiyeaaahhhhhhhh
Denemek gerek teşekkürler.
Kendimle uğraşamıyorum o kadar..
Kokuları muhteşem elidor💕💕