Saç Bakım Görüş yaz; doğanın enerjisi saçlarına gelsin! Güçlü, parlak ve güzel kokan saçlar için neler yapıyorsun? (Sayfa 7) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1320 Görüş yaz; doğanın enerjisi saçlarına gelsin! Güçlü, parlak ve güzel kokan saçlar için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
Balim0606 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Bakımına dikkat edilmesi gereken bir konu saç bakımı önemli Elidor var 0 0 Yorumla
Woяβɨď Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl şampuanlara dikkat etmek lazımSaçlarımın güzel olması lazım 0 0 Yorumla
yakupcan35 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Şampuanı az kullanıyorum genelde doğal sabun kullanıyorum 0 0 Yorumla
indigomor Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Sirke kullanırım sonra tabii ki elidorKaşımı gözümü mabadımı her bir yanımıKova kova elidor 0 0 Yorumla
Surviorcu1919 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl bir ara elidorunturuncu spreyii kullanoyordum saçlarım çok cansız Of 0 0 Yorumla
Fikirsahibibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kokusu ve yapısı çok güzel ama benim saçlarıma uymuyor yine de başarılar ☺️ 0 0 Yorumla
Arjin_e Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Elidorun pembesini yıllardır severek kullanıyorum. Yeni ürünlerine şans vermeli artık 😉 0 0 Yorumla
cem1cem Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Kalitesini hiç değiştirmedi 0 0 Yorumla
serterkek3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl kullnmadim ama sevgilim kullniyo demi @sexksii 😉😁ve beyeniyo 1 0 Yorumla
Hakangirdimm Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl hangi bir güzellikten bahsetsem bilemedim komulari mi desem hepsi ayri bir guzel 0 0 Yorumla
alarasaglamer Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl elidor cidden saçları bam başka bir hale getiriyor 0 0 Yorumla
elderus Takip Et Yoda Yaş: 52 +1 yıl Ahaha 25 yıldan beri saçlarım sıfır bu yüzden bunların hepsi bana komik geliyor 1 0 Yorumla
_bağlanmakyokk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ben bakım kremleri çok nadir kullanıyorum genelde bakım yağlarımı falan kendim hazırlıyorum 0 0 Yorumla
Rüzgar2165 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Denemek lazım ama şampuanı faydalı görmüyorum en iyisi doğal yeşil sabun 0 0 Yorumla
Öpöcöök Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Elidor un kıvırcık saçlar için şampuanını kullanıyorum ve memnunum. Teşekkür ederim @Elidor ;) 0 1 Yorumla Can3636can +1 yıl Güzel fotoğraf 👍👏👌 Yorumla
YaylaCorbasi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Acaba bu güzel kokulu elidorları yiyebiliyor muyuz 😂😂 0 0 Yorumla
azadbarzan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben Benim favorim badem yağı ve zeytin yağı duş almadan bir saat öncesinde zeytinyağıyla saçlarımı ovuyorum ondan sonra duşa giriyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hic bisey yapmiyom su sira sacima... pacoz oldum iyice... sobra neden evde kaldim diye hayiflaniyom 0 0 Yorumla
Xcann Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Elidor onarıcı ve bakım şampuanı kullanıyorum ama az kaldı bu yüzden yani neden ben kazan mıyim saygılar. 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl yapıyorsun hemen paylaş; Yeni Elidor Süper Saç Kremleri ve Bakım Yağları ile tanışma fırsatını kaçırma! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kokusu muhteşem çok güzel şampuan faydalı saçlarım için teşekkür ederim elidor en güzeli sensin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elidor beğendim çok güzel herkes tavsiye ederim değiyor teşekkürler elidor <3 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genel olarak saçlarıma hindistan cevizi yağıyla bakım yapıyorum. Elidor ürünü hiç kullanmadım ama bu ürünü deneyeceğim. 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Koku olarak milkshake en iyisi. Elidorda iyi ama professionel kullanım için tavsiye edemem. 0 0 Yorumla
goksu_eker Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yıllardır elidor kullanıyorum ve kıvırcık saç bile yumuşacık 0 0 Yorumla
İbd_dogan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Genelde fön çekerimArakadaşlarım gezerken kızlar saclarıma dokunur 0 0 Yorumla
Siyahal Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Duştan çıkarken sirkeli su döküyorum hem parlak hem yumuşak oluyor saclarim 0 0 Yorumla
cananfg Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Saç kremlerinden pek hoslanmam ama guzel tabiki hindistan cevizi hmm kulaga hos geliyor bak denicem 0 0 Yorumla
loveisalie Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Yeni seri çok güzel olmuş saçlar gayet parlak ve güzel kokuyor 0 0 Yorumla
seksisözlük Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl ELidor iyidir.. candır. Ama ben clear kullanıyorum:) 0 0 Yorumla
trunk Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Başka bir şampuan kullanıyorum. Yalnız avokadolu olanı ilgimi çekti, denemeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Ali_taha22 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Elidor iyidir ya😂 kaliteli kullanışlı memnun kalıcı.. 0 0 Yorumla
Exxsstt04 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Elidor kullaniyomda kaliteli ailecek elidordayiz... 0 0 Yorumla
atom_aslan Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl bence herşeyin doğalı güzel kimyasala fazla bulaşmamak lazım 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Birşey yapmıyorum Elidor kullanıyorum mavi renkli olan 0 0 Yorumla
Uçanpapatya Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Şaş’ım hem kolay taranıyor hem şekil alıyor güzel bir ürün 0 0 Yorumla
ecemssyg Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hindistan cevizi özlü ve papua aromalı balzam efsane 0 0 Yorumla
Silvia89 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl DOGADAN MISS KOKULU SACLARA SAHIPIM ACIK TON SACLARIM VAR BOYALI VE HERZAMAN LIKID KERATIN SPREY KULANIYORUM. 0 0 Yorumla
Banu2378 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl netiniz diye bir site var google da arat karşına çıkacaktır flört aşk sohbet tartışma odaları profillere gidebilme bir göz atın uygulamaları da var 0 0 Yorumla
sahemre Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl walla hiç birşey yapmıyorum. saçlara özen gösterdikçe daha çok dökülüyorlar. kendi haline bıraktım, rahatım.. 0 0 Yorumla
Magicpurple Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elma sirkesine bir diş sarımsak atıp bekletip onun suyuyla yıkıyorum, hiç bu kadar parlak ve canlı olmamıştı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sampuan yag serum sac maskesi ve kremi kullaniyorm ve saclarmdan cok memnunum 0 0 Yorumla
Moonlight001DBD Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Elidor.Gerçek bir saç mucizesi.Gercek avakado kokulu ve saçınıza sürünce sanki avakado sürüyormuşsunuz gibi.Teşekkür ederim Elidor 😍 0 0 Yorumla
Dina95 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Avokado & Üzüm Çekirdeği yağı tam benlik bence. Avokado maskesi yapmaktan kurtuldum Elidor sayesinde o halde 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu elidorun bütün ürünleri mis gibi kokuyor ve saçı yumuşacık yapıyor hastasıyım 💕 0 0 Yorumla
Nobbody Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarım çok ser ve sıkı, ve çabuk uzuyor 2 veya 3 hafta da bir saç kestiriyorum. Nasıl bir rahat saç ve doğallık açısından ne yapmalıyım 0 0 Yorumla
Aslan_krall Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Saçları patlatıyor. İçinde Hindistan cevizi yağı olan bütün saç ürünleri dikkatimi çekiyor çoğunu denedim. 0 0 Yorumla
Papatya00034 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Badem yağı argan yağı ile masaj Yapıyorum bir iki saat o şekilde kalıyor saçım sonra normal yıkıyorum duruluyorum 0 0 Yorumla
hemşireserongetir Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Elma sirkesini sprey kutusuna doldurun ve saçlarınıza uygulayın. Ardından bekletin ve bunu alışkanlık haline getirin. Sonuç mükemmel 👍 0 0 Yorumla
Nerminezgi Takip Et Xper 3 Yaş: 50 +1 yıl Avakado çekirdeğini haşlayıp rendeliyorum. Yumurta ve biraz limon suyu ile karıştırıp saç maskesi yapıyorum. 1.5 saat tuttuktan sonra yıkıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elidor kullanınca cidden saçımı çok güzel, uçuş uçuş hissediyorum 0 0 Yorumla
BindiBanda Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Cok fazla sampuan degistirdigimden kafamda kepeklenme var sabit bir sampuan kullansam ne kadar zamanda normala doner 0 0 Yorumla
Cansums14 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Sac icin bu kadar bakim urunune gerek yok hindistan cevizi yagi der susarim 1 0 Yorumla
İsimsizLİSELİ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel kokuyorlar♡Hindistan cevizliye bayılıyorum 😇😇😇💖 1 1 Yorumla Lessiismore6 +1 yıl Hindistan cevizi 😍😍 o koku yok mu kanka 😂 Yorumla
Sexsierkek01 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Hindistan cevizi yağı kullanıyorum gerçekten saçlar için mucizevi bir bakım. 0 0 Yorumla
Mustto Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hic birsey yapmiyorum saclar dokuluyor doktorda care yok 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl sacımı sureklı kısa kestırıyorum bakıma gerek kalmıyor hanımlar dusunsun 0 0 Yorumla
esrabilginnn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hindistan cevizi yağı favorim yüzüme kaşıma saçıma uygularım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
515Cevap
Bakımına dikkat edilmesi gereken bir konu saç bakımı önemli Elidor var
şampuanlara dikkat etmek lazım
Saçlarımın güzel olması lazım
Şampuanı az kullanıyorum genelde doğal sabun kullanıyorum
Sirke kullanırım sonra tabii ki elidor
Kaşımı gözümü mabadımı her bir yanımı
Kova kova elidor
bir ara elidorunturuncu spreyii kullanoyordum saçlarım çok cansız Of
Kokusu ve yapısı çok güzel ama benim saçlarıma uymuyor yine de başarılar ☺️
Elidorun pembesini yıllardır severek kullanıyorum. Yeni ürünlerine şans vermeli artık 😉
Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Kalitesini hiç değiştirmedi
kullnmadim ama sevgilim kullniyo demi @sexksii 😉😁ve beyeniyo
hangi bir güzellikten bahsetsem bilemedim komulari mi desem hepsi ayri bir guzel
elidor cidden saçları bam başka bir hale getiriyor
Ahaha 25 yıldan beri saçlarım sıfır bu yüzden bunların hepsi bana komik geliyor
Ben bakım kremleri çok nadir kullanıyorum genelde bakım yağlarımı falan kendim hazırlıyorum
Denemek lazım ama şampuanı faydalı görmüyorum en iyisi doğal yeşil sabun
Elidor un kıvırcık saçlar için şampuanını kullanıyorum ve memnunum. Teşekkür ederim @Elidor ;)
Güzel fotoğraf 👍👏👌
Acaba bu güzel kokulu elidorları yiyebiliyor muyuz 😂😂
Ben Benim favorim badem yağı ve zeytin yağı duş almadan bir saat öncesinde zeytinyağıyla saçlarımı ovuyorum ondan sonra duşa giriyorum
Hic bisey yapmiyom su sira sacima... pacoz oldum iyice... sobra neden evde kaldim diye hayiflaniyom
Elidor onarıcı ve bakım şampuanı kullanıyorum ama az kaldı bu yüzden yani neden ben kazan mıyim saygılar.
yapıyorsun hemen paylaş; Yeni Elidor Süper Saç Kremleri ve Bakım Yağları ile tanışma fırsatını kaçırma!
Kokusu muhteşem çok güzel şampuan faydalı saçlarım için teşekkür ederim elidor en güzeli sensin
Elidor beğendim çok güzel herkes tavsiye ederim değiyor teşekkürler elidor <3
Genel olarak saçlarıma hindistan cevizi yağıyla bakım yapıyorum.
Elidor ürünü hiç kullanmadım ama bu ürünü deneyeceğim.
Koku olarak milkshake en iyisi. Elidorda iyi ama professionel kullanım için tavsiye edemem.
Yıllardır elidor kullanıyorum ve kıvırcık saç bile yumuşacık
Genelde fön çekerim
Arakadaşlarım gezerken kızlar saclarıma dokunur
Duştan çıkarken sirkeli su döküyorum hem parlak hem yumuşak oluyor saclarim
Saç kremlerinden pek hoslanmam ama guzel tabiki hindistan cevizi hmm kulaga hos geliyor bak denicem
Yeni seri çok güzel olmuş saçlar gayet parlak ve güzel kokuyor
ELidor iyidir.. candır. Ama ben clear kullanıyorum:)
Başka bir şampuan kullanıyorum. Yalnız avokadolu olanı ilgimi çekti, denemeyi düşünüyorum
Elidor iyidir ya😂 kaliteli kullanışlı memnun kalıcı..
Elidor kullaniyomda kaliteli ailecek elidordayiz...
bence herşeyin doğalı güzel kimyasala fazla bulaşmamak lazım
Birşey yapmıyorum Elidor kullanıyorum mavi renkli olan
Şaş’ım hem kolay taranıyor hem şekil alıyor güzel bir ürün
Hindistan cevizi özlü ve papua aromalı balzam efsane
DOGADAN MISS KOKULU SACLARA SAHIPIM ACIK TON SACLARIM VAR BOYALI VE HERZAMAN LIKID KERATIN SPREY KULANIYORUM.
netiniz diye bir site var google da arat karşına çıkacaktır flört aşk sohbet tartışma odaları profillere gidebilme bir göz atın uygulamaları da var
walla hiç birşey yapmıyorum. saçlara özen gösterdikçe daha çok dökülüyorlar. kendi haline bıraktım, rahatım..
Elma sirkesine bir diş sarımsak atıp bekletip onun suyuyla yıkıyorum, hiç bu kadar parlak ve canlı olmamıştı
Sampuan yag serum sac maskesi ve kremi kullaniyorm ve saclarmdan cok memnunum
Elidor.
Gerçek bir saç mucizesi.
Gercek avakado kokulu ve saçınıza sürünce sanki avakado sürüyormuşsunuz gibi.
Teşekkür ederim Elidor 😍
Avokado & Üzüm Çekirdeği yağı tam benlik bence. Avokado maskesi yapmaktan kurtuldum Elidor sayesinde o halde 🤣
Bu elidorun bütün ürünleri mis gibi kokuyor ve saçı yumuşacık yapıyor hastasıyım 💕
Saçlarım çok ser ve sıkı, ve çabuk uzuyor 2 veya 3 hafta da bir saç kestiriyorum. Nasıl bir rahat saç ve doğallık açısından ne yapmalıyım
Saçları patlatıyor.
İçinde Hindistan cevizi yağı olan bütün saç ürünleri dikkatimi çekiyor çoğunu denedim.
Badem yağı argan yağı ile masaj Yapıyorum bir iki saat o şekilde kalıyor saçım sonra normal yıkıyorum duruluyorum
Elma sirkesini sprey kutusuna doldurun ve saçlarınıza uygulayın. Ardından bekletin ve bunu alışkanlık haline getirin. Sonuç mükemmel 👍
Avakado çekirdeğini haşlayıp rendeliyorum. Yumurta ve biraz limon suyu ile karıştırıp saç maskesi yapıyorum. 1.5 saat tuttuktan sonra yıkıyorum.
Elidor kullanınca cidden saçımı çok güzel, uçuş uçuş hissediyorum
Cok fazla sampuan degistirdigimden kafamda kepeklenme var sabit bir sampuan kullansam ne kadar zamanda normala doner
Kullanıyorum zaten teşekkürler...
Sac icin bu kadar bakim urunune gerek yok hindistan cevizi yagi der susarim
Çok güzel kokuyorlar♡
Hindistan cevizliye bayılıyorum 😇😇😇💖
Hindistan cevizi 😍😍 o koku yok mu kanka 😂
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum gerçekten saçlar için mucizevi bir bakım.
Hic birsey yapmiyorum saclar dokuluyor doktorda care yok
Elidor kullanıyorum, kokusu çok güzel
sacımı sureklı kısa kestırıyorum bakıma gerek kalmıyor hanımlar dusunsun
Hindistan cevizi yağı favorim yüzüme kaşıma saçıma uygularım