görüşümü yazdım saçlarımın parlamasini bekliyorum cok beklemem umarim🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öncelikle evde aktardan alınmış yağlarla bakım yapıyorum yıkadıktan spnra Elidor'un doğanın enerjisi ginseng özlü sprey kreminde sıkıyorum. Gerçekten saçı ağırlaştırmıyor üstelik çok güzel kokuyor.
Elidor'u kendimi bildim bileli kullanırım Hizli uzayan saclar serisinden sonra Hindistan Cevizli seriyi denedim en son. O kadar güzel ki müdavimi oldum diyebilirim
Hiçbir şey. Herkes soruyor ama sadece pembe elidorla yıkıyorum ve banyodan banyoya saçlarımı tarıyorum. Bazı şeyler yapısal olsa gerek. Ama bakımda şarttır tabi siz aksatmayın
Her yıkamada düzenli saç kremi kullanıyorum veya değişik saç maskeleri uygularım yüksek ısıya karşı krem kullanırım kuruturken saçıma makineyi yakın tutmam biraz havlunun arasında bekletirim önce saçlarım önemli benim için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
515Cevap
1- Isiyi sac sekillendiricileri sacimdan uzak tutuyorum.
2- Elidoru dene faydasini göreceksin
3- Günlük kesinlikle tara
☺☺☺☺☺☺☺☺☺
sac sekillendirici kremleri çok iyi. o olmadan evden cikamiyorum.
Tbiki elidorun sac kremine borcluym saglikli hem canli hem kolay taranan saclar bir anne olarak tam bir konfor elidor 😁
Kaç yıldır kullanıyorum bir vazgeçemedim Elidordan
Bence bu meşhur şampuanların hepsi hava civa. Elidor, diğerlerine göre belki biraz faydalıdır. Ama en güzeli bitkisel şampuanlar diye düşünüyorum...
Elidor kullanıyorum snskdndkendkeowmsnskskosnzksnzksosskssnskskososksnssnlwwpw
Elidor kullandığım için başka birşeye ihtiyacım olmuyor.
güzel güzel yıkayın işte bol bol o kadar şampuan üretiyorlar boşa gitmesin
Saçlarım güçlü ve bakımlı görünüyor bunu elidora borçluyum
Elidor saçlarınızın güzellik kaynağı, tavsiye ederim.
Saçıma ellemiyorum, saçımı taramıyorum, saçımı kesmiyorum. Varilde yaşıyorum.
Elidor kullaniyorum hatta simdi elidorla yikanacagjm
zeytin yağı kullanıyorum, arada sırada defne sabunu kullanıyorum
duştan önce badem ve yılan yağı çıkınca ise benim saçlar kıvırcık Elidor belirgin bukleler
ben zaten elidor kullanıyorum. son 7 senedir. degiştirmeyide düşünmüyorum
hindistan cevizi yapıyla bakım yapıyorum en zahmetsizi ve etkilisi :9
Sürekli üç numara kestiğim için rutinin dışında bir şey yapmıyorum açıkçası. :)
Elidorun esmer parlaklık şampuanını kullanıyorum 2-3 gün sonra saçımı salladığımda bile güzel kokuyor
(set lazım fenomenler beni seçin)
içinde doğal katkı maddelerinin olduğu şampuanlar görmek beni mutlu eder.
Elidor da ki hindistan cevizi ve avakado yu görünce değil saçlarında cildimde kullanmak yiyesim geldi resmen :D
Gercekten sac ve sakal için yalnızca Elidor. çok yumuşak yapıyor 😊
Elidoru seviyorum mavi ambalajlı ürünü geri istiyorum
Elidor güzel seviyorum yumuşacık oluyor saçlar yoksa şekil almıyor
Saçlarıma sarımsak özlü şampuan kullanıyorum her ay düzenli boyatir bakım yaptırırım
Elidor şampuan kullanıyordum. Saç kremi kullanmıyordum. En kısa zamanda onu da deneyeceğim.
Parlak saçlar kolay oluyor 2 gün yıkama zaten araba cilası yapmış gibi oluyor saçlarım.
Şampuanım çok güzel kokuyor zaten ek bir şeye gerek kalmıyor
Sadece yikamak arada argan ozlu spreyle taramak yetiyor😄
Doganın enerjisinin, saçlarıma geldigini hissediyorum.
Dur bir dakika!
Ben Kelim?
Youtubda görmüştüm
Pirinç ılık su koyup suya geçen nisastami ne onu saclara dokuyordu
Deneyelim bakalım bu kadar yorum boşa yazılmış olamaz
Hiç birşey bazen süpürgeyle akraba mıyım diye düşünüyorum, dışarı çıkmadıkça yaramıyorum bile
Ben de bir faydası olmadı o yüzden b12 kullanıyorum :/
frambuazlı kür hazırlayıp saçımda bekletiyorum. inanılmaz kokuyor ve yumuşatıyor
Çok güzel kokuyo bunlar hafif de bir rüzgar varsa.. Misss
Şişeler harika görünüyor biz kadınları cezbeden yanıda zaten renkler janjanlar
Yeşil sabunla yıkayıp sirkeli suyla duruluyorum. Harika baş döndüren saçlarım var.
Ben hiçbir şey yapmıyorum bir ara çok şey yaptım faydasını görmeyince bıraktım.
Tabiki elidor doğanın enerjisi bakım seti kullanıyorum. Başka ne olabilir 😏
Saç bakımı diş bakımı gibi hem onemli hem ayrintili.
Ilık suyla durulamak, tarak kullanmamak ve saç kremleriyle beslemek.
görüşümü yazdım saçlarımın parlamasini bekliyorum
cok beklemem umarim🙄
Öncelikle evde aktardan alınmış yağlarla bakım yapıyorum yıkadıktan spnra Elidor'un doğanın enerjisi ginseng özlü sprey kreminde sıkıyorum. Gerçekten saçı ağırlaştırmıyor üstelik çok güzel kokuyor.
Genelde zeytin yağı sürerim saç kremi olarakta elidorun yeşillisini kullanıyorum
Ne yapmıyorum ki onları bebek gibi sevip çocuk gibi yaşatıyorum :)
Elidorun saç yapısını yumuşatması çok hoşuma gidiyor
Bunların konularına bayılıyorum arada kafayı filan buluyorum işte 😂
Reklamlarda gördüğümüz yıpranmış saçlar için milletin memnun kaldığı şampuanları saç kremlerini sürüyoruz başka ne yapalım
Hindistan cevizi yağı saça iyi gelir. Elidor iyi yapmış.
Her zaman elidora güveniyorum yıllardır en sevdiğim
Sacimin kokusu ve guzelligi elidordan sorulur ❤ iyiki varsin elidor ❤
Zeytinyağı vazgeçilmezim, Elidor'un yeni serisi oldukça çekici görünüyor. 🥥💕
Elidor'un ışıldayan parlaklık serisine bayılıyorum 💜
Cidden bir tesettürlü olarak saçlarım havasız kalıyor. Ve uzun olduğu için bakımı da benim için biraz zor. Elidor sayesinde rahatım 💙💙💙😊
Elidor en güzel kokan saç bakım markası kesinlikle.
Elidor'u kendimi bildim bileli kullanırım Hizli uzayan saclar serisinden sonra Hindistan Cevizli seriyi denedim en son. O kadar güzel ki müdavimi oldum diyebilirim
Hiçbir şey. Herkes soruyor ama sadece pembe elidorla yıkıyorum ve banyodan banyoya saçlarımı tarıyorum. Bazı şeyler yapısal olsa gerek. Ama bakımda şarttır tabi siz aksatmayın
Elidor on numara...
Elma dersem ye
Avokado dersem saçına sür
Elidorum varsa saçlarım
Harika gözükür
Doğanın enerjisi
Benimle birlikte büyür
Buradan ediyorum
Elidor ailesine teşekkür: )
Saclarim yagli elidorun yesil cay ozlu sampuanini kullaniyorum elidor turuncu sac acici kullaniyorum tararken yipranmasin diye ve saclarima haftada 2 kez maske yapiyorum 😊
Her yıkamada düzenli saç kremi kullanıyorum veya değişik saç maskeleri uygularım yüksek ısıya karşı krem kullanırım kuruturken saçıma makineyi yakın tutmam biraz havlunun arasında bekletirim önce saçlarım önemli benim için