Ben de Elidor 3 dk argan yağlı şampuan onarım ve diğer tüm çeşitleri yıllardır değişmeden kullanıyorum yıllar öncesi ambalajı hatırlıyorum da çocukluktan beri sahi neden değişmesi şampuanım 🤔 çünkü siz harikasınız 😉🤗
Saçlarıma dokunmayı sevmem elidoru piyasaya çıktığı ilkten bu zamana kadar kulanıyorum memnunum fön düzleştirici kulanmıyorum krem bakım kremleride saçlarım daha sağlıklı çoğu zaman dökülmemesi için hakiki zeytin yağ ile masaj yapıyorum bu kadar...
Elidor ürünlerini genellikle beğeniyorum. Özellikle ürünlerin kokusuna. Ve çoğu markaya nazaran saçımda daha çok kaldığını düşünüyorum Elidor’un kokularının.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
515Cevap
Saça zarar verecek hiçbir işlem yapmayın ( jole, fön, boy vb) en iyi iyilik bu olsa gerek
Bedenin aksesuarı saçlardır bu yüzden güzel kokunca cennet yapar kadını
Saçlarımın istediği gibi olması için Elidor kullanıyorum 😬😬
Kokularına bayılıyorum hele Hindistan cevizli çok güzel 😍😍❤
elıdor cok guzel cok memunum sızde kulanmaznızı onerırım
Elidoru uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten memnunum... 😍
Saçlarımı iki kez yıkadıktan sonra doğal yolla kurumasını bekleyip badem yagi ile bakım yapıyorum.
Şampuanlar sacıma ve derime zarar veriyor. Bitkisel sabun kullanmayı tercih ediyorum
Daha önce kullanmadım ama en yakın zamanda öneriniz olursa kullanmak isterim bende
Aleo vera saca gider mi bilmiyorum ama iyidir heralde
birkez kullandım istediğim verimi alamadım ama güzel bir şampuandır kendileri.
Ben de Elidor 3 dk argan yağlı şampuan onarım ve diğer tüm çeşitleri yıllardır değişmeden kullanıyorum yıllar öncesi ambalajı hatırlıyorum da çocukluktan beri sahi neden değişmesi şampuanım 🤔 çünkü siz harikasınız 😉🤗
Düzenli olarak bakım yapıyorum ve kaliteli şampuanları kullanıyorum
önce kokusuyla ruhuma dokunuyor sonra saçlarıma. tabi ki Elidor kullanıyorum.
Kendimi bildim bileli elidor kullanıyorum yeni serisini hala almadım mutlaka deniycem
ELİDOR ürünlerini severek kullanıyorum bunlarda olsa kullanırdım yaa
Elidorsuzz hiçim😜😜 cok guzel yumusatiyor parlatiyor😜😜
elidor ile kusursuz ve muhteşem kokulu saçlarım var peki senin?
Cok basit sacimin ustunde yumurta kiriyorum sonrs mis gibi oluyor
Hindistan Cevizlisi mükemmel ayrıca saç parfümleriniz resmeeeen kurtarıcımmm 😍😍😍
elidora asigim.. severek kullaniyorum ve gercekten herkese öneriyorum
Elidorun pembe renklisi olan cok guzel kokuyo ve saclarmi yumusacik yapiyo ben onu kullaniyom
Elidorun her şampuanı harika😊 eminim çok güzel bir seridir
Bakım yağı kullanıyorum, ilk kullanımdan itibaren saçlarımda fark ediyor. Umarım ben kazanırım :)
yaa bu elidor sponsorluğuna cevap yazıyoruzda experlerimizi elidor alarak değerlendirebilsek nasıl olur @KızlarSoruyor
Elidor da son zamanlarda büyük gelişmeler var müşterilerle çok ilgileniyorlar bunun için Elidor çalışanlarını ve yöneticilerini tebrik ediyorum
Elma dersem ye
Avokado dersem saçına sür
Elidorum varsa saçlarım
Harika gözükür
Doğanın enerjisi
Benimle birlikte büyür
Buradan ediyorum
Elidor ailesine teşekkür: )
Şampuan + saç kremi + maske vs + serum ve bazı yağlar
Bakım yağları kulanirim, hem nemlendirici hemde onarıcı oluyorlar
Gerçekten muhteşem bir paylaşım olmuş. Tebrik ederim :)
Saç yıka krem sür sonra dışarı çıkarken kabarmaması için köpük kullan... Zorsun kıvırcık saç.
Kullanimi pratik ve etkisini hizli goateriyor tavsiyelik.
Elidorun saç krem ve yağını gerçekten çok beğeniyorum
bende elidor kullanıyorum iyi ürünler güzel kokuyolar tavsiye ederim
Guzel yazı emeginize sağlık.
Elidor ailesine teşekkürler
hacı şakir kullanıyorum yani ne yapabilirim ama elidorun kına özlüsü de güzel
Saçlarıma dokunmayı sevmem elidoru piyasaya çıktığı ilkten bu zamana kadar kulanıyorum memnunum fön düzleştirici kulanmıyorum krem bakım kremleride saçlarım daha sağlıklı çoğu zaman dökülmemesi için hakiki zeytin yağ ile masaj yapıyorum bu kadar...
güzel şampuan kullanmak gerekir saçlarımı çok seviyorum zira
zeytin yağı ve badem yağıyla saç diplerime masaj yapıyorum sonra iyicede duruluyorum
elidor iyi olmasının yanısıra kutuları da çok tatlı rengarenk. kokusu da güzel :)
Teşekkürler. Xper için geldim ayrıca bakım yağı kullanacaksanız doğal argan yağı tavsiye ederim
Saçım yok döküldü hepsi o yüzden bir şey yapmıyorum
Memnun olduğum tek marka tüm ürünleri gayet başarılı
Hepsi saclari yumusacik yapiyo ve kokusu hic gitmiyo 💞
elıdor markası cok basarılı ve tavsıyen ıcınde tesekkur ederım
argan yağı sürüyorum ve şampuanı sürünce 1 dk bekliyip öyle duruluyorum
Özel birşey yapmaya gerek duymuyorum normal herhangi bir şampuan kullanmak yeterli oluyor
Elidor Şu an kullanmıyorum ama Eskiden kullanıyordum kokusu çok güzel
Üstelik de yumuşacık ipek gibi yapıyor kokusu harika. Teşekkürler Elidor ailesi
Yeşil defne sabunu kullanıyorum zeytinyağlı kalıp sabun.
Şampuan bakım seçimini annem yapar evde ne bulursam kullanırım saçlarım için pek özel ürün kullanmıyorum.
açıkçası ben şampuanların saça iyi bir görünüş katma dışında iyi geldiğini düşünmüyorum. Hepsi kimyasal sonuçta.
Kullanicam bende ama normalde saten elidorun ürünlerini çok çok begeniyorum severek kullanıyorum teşekürler
Saclarim icin elidor kullaniyorum yasasin elidor saclarim her zamankinden daha da guclu ve daha parlak
Çok ilgi çekici bir yazı olmuş Teşekkürler Elidor.. Hindistan cevizi yağını ilk firsatta almayı düşünüyorum.. Parlak ve Güçlü Çalışmalar Elidor 👍😍
günaşırı yıkamakgerçekten zararlı ama bu ürünler yumuşak oldugu icin 2 gunde bir kullanmak efsane olur
Elidor ürünlerini genellikle beğeniyorum. Özellikle ürünlerin kokusuna. Ve çoğu markaya nazaran saçımda daha çok kaldığını düşünüyorum Elidor’un kokularının.
Her gun yikiyorum fon cekiyorum badem yagi da cook faydalidir
ben saraçoğlundan aldığım saç bakım ürünlerini kullanıyorum
ne yapıcam elidor ile her gün yıkıyorum saçlarımı yani :D :D