Ben bir kere kırpmıştım çok psikolojim bozulduğu bir anda hemde öyle erkek meselesi filan da değildi iyiki kapalıyım dedim o an sonrası büyük pişmanlık hiçbir şey için değmiyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yooo bakımı zordur duştan sonra taraması zor geliyordur. Şahsen ben o yüzden kestiriyom hep. Ama şimdi uzun. Kestiresim var ama kıyamıyorum, kırık da yok.
Sanmıyorum neden kesiyorsunuz bilmiyorum tahminen hayatınızda yeni sayfa açmak istiyorsunuz bunu yaparken başlangıç olarak yeni görünüme bürünüyorsunuz ha ama sadece tahmin.
Hayır aslında hiç birşey kadının saçlarından daha değerli olmamalı. Sadece üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer vermeyi alışkanlık haline getirdiniz, o kadar...
Bir kadının saçı hayatıdır ne zaman saçına farkedilicrknbirşey yaptırıyorsa bilinki kafasini bulandıran çok onemli birşey vardır onu atmak ister bunu sacindaki değişiklikle yapabilicegini düşünür çunkü saçını ömrüne benzetir istediginde keser isterse uzatır.
Kesinlikle kadının bedenindeki değer verdiği en onemli şey ve ondan daha fazla değer verdiğı bisey var oda gidince ćokta umrunda olmuyo şaçları cunku o saçlarıni illaki o kisi okşamiştir koklamiştir parfumu sinmistir kesmedikce unutamazssin
Kesinlikle evet ve o noktadan sonra o kadına ulaşmak neredeyse değil tamamen imkansız. Tüm dünyanın nüfusu sayılsa o yine de bir kişi eksik görecek ve kabul edecektir.
Saç kestirince illa üzgün veya birinden ayrılmış falan mı olması gerekiyor? Bana göre çok saçma değişiklik yapmak istemiştir yapmıştır bu kadar basit bence.
o saçlarına dokunan adamın hatıralarından kurtulmak içindir o büyük bir eylemdir bence kadın olmadan anlamak imkansız... bir kadının saçlarını kestirmemek ümidiyle
Kadınlar hep boş bir şey ve anlamsız bir şey için harab ederler kendilerini oysaki değerlerini bilenle olmak istemezler kaçan kovalanır misali saçlarını keser boyatır vb şeyler ama bunlar care değil
Kadın saçını keserek hayatında onun değer verdiği ama sevdiği şeyi hayatından çıkardığını belirtiyor. Eğer bir kadına saçını kestirdi iseniz size iyi yolculuklar dilerim.
En İyi Cevaplar