Üzgün olan kadınların kısa saç kullandığına inanıyor musunuz?

Üzgün olan kadınların kısa saç kullandığına inanıyor musunuz?

Birçok kez depresyona girdim. stres altında hissettim kendimi. Böyle zamanlarda insan kafasını meşgul etmek istiyor. Haliyle kendilerine bir nebze iyi gelecek şeylere kalkışıyorlar. Bunun kadını erkeği yok bence. Kafasını meşgul edip sıkıntılardan biraz da uzaklaşıp kendi dünyasına renk vermek isteyen her insanın yapacağı bir şey.
Evet değil
Ben kıyamıyorum kestirmeye boyatmayı tercih ederim. 1 ay önce ayrıldım, 2 gün önce saçlarımı boyadım. Bana göre bu defteri kapattım anlamına geliyor, görünüşümü değiştirmek. Artık anılardaki ben değilim.
Çok güzel bir düşünce bu.
Teşekkürler 😊
Öyle gerçekten bende çok yaptım ama sadece saç kestirmek değil kendinde değişiklik istiyor insan bu bazen saç rengini değiştirerek bazen keserek
Hemen saç kesiyoruz gariptir
Selam gadası 🙃
Şahsen öyle bir durum söz konusu olsa kuaförler fazla mesai yaparlardı. Her üzülen kadın kendini kuaförde bulurdu. Sadece değişiklik olsun diye kısa saç tercih ederler.
Cevap
15Cevap
Genelde üzgün ya da stresli olan kadınlar aslında değişikliğe gidebiliyor tarzlarında veya saç modellerinde
Evet barış öyle görünüyor
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Pişmanlığa yol açar. Ben inadına kestirmiyorum üzgünken. Mücadele edip vakit vermek en iyisi. Acımı saçımdan çıkarmak benlik değil.⭐
#tubasueda 🍀🍀
İnsan çok pişman oluyor zaten. Bir kere yaptım
Tengrim tüm insanlığı ( onu üzen hariç ) üzüntüden saçını kesen, boyayan bir kadının uzun vadedeki gazabından muhafaza eylesin.
Korkun bizden 🤣🤣
Saçlarımı seviyorum kimse için kıyamam onlara
Ne güzel
😏 yok ben beni o noktaya getirenleri kestirip attım hep. Saçlarım değerlidir, onlar değil..
Ne güzel böyle düşünmen
Çok oynar evet ya keser ya çeşit çeşit boyar
Muhtemelen keser
Hiç depresyon anımda saçlarımı kestirmedim. Ama şu an belimde olan saçımı keyfi olarak görseldeki boyda kestiresim var. Bir iki güne kestiririm muhtemelen
bileklerini kesmemek için saçlarını keser kızlar.
Bazen bende böyle düşünmüyor değilim😵💫
Yeni başlangıç demek
Büyük çogunlugun uyguladıgı şey bu
Maalesef öyle
Hayır yakışanı seçiyordur
Tam olarak öyle değil
Öyle bir algı var ama ben çok ilgisi olduğunu sanmıyorum
benim şahit olduklarım. üzgün olunca kesmek yerine boyuyorlar geneldede açık renklere
efsane o çok takma kafana
Abi şu buruna nasıl düşüyorum
Evet ya da boyatıyor
İkisi bir arada
Olabilir şu an öyle düşünüyorum
Erkekler de mi böyle
Yok canım erkek adam üzgün oldumu ya içinde halleder ya da kankalarıyla dertleşir
ewett
hayır.
Sanmam
kestiriyor
Düzgün
Evet
Sen de böyle misin
Evet
Sanırım.
Yyesss bu bir gerçek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?