Bana büyü mü yapıldı yoksa nazar mı değdi ya da uzun zamandır dua okumamanın boşluğuna mı düştüm?

Merhaba arkadaşlar, lütfen bana yardımcı olun. Bana büyü yapıldığını hissediyorum ya da üzerimde nazar olduğunu. Son 3-4 aydır kendimde bir farklılık hissediyorum, hayattan aşırı sıkılma, bunalma, tembellik, hiçbirşey yapmama isteği, eskiden sürekli gezen biri olarak şu son aylarda tek yapmak istediğim sadece evde durmak. Bazen genel olarak bişey planlıyorum diyelim hiçbirini yapmıyorum. Ben bu arada dua okumayı çok seven birisiyim artık dua okuyasım bile gelmiyor (yine de kendimi zorlayıp okuyorum ama) geçen gün arkadaşımla teravihe gitmiştik ve kendimde sürekli dalmalar farkettim ve fatiha suresi okunurken hep esnerken buluyorum kendimi. Genel olarak ruh halimde de çöküntüler hissediyorum. Bu arada sorucak olanlar için bir not geçeyim rüyalarımda hiç kabus veya kötü hayvan falan görmüyorum. Sizce bunların sebebi ne? Ya da neler yapmak gerekiyor?
Bana büyü mü yapıldı yoksa nazar mı değdi ya da uzun zamandır dua okumamanın boşluğuna mı düştüm?