Zina Yaptıktan Sonra Şükür Namazı Kılmıştım, Terk Edildim, Alakası Var Mı?

1 buçuk sene önceydi,2 sene uzaktan bakan bir kız vardı,2. buluşmada kendini eve attı, pizza ile yanıma geldi, film izledik sonra muhabbet ederken konu cinselliğe gitti, istersen o dediğimiz şeyi yapalım dedi neyi dedim, birlikte olmak dedi. Olur dedim, gece 2 buçukta başladık. Sabaha kadar yaptık, ara ara bana bağlanma, sevmeni istemiyorum gibi şeyler dedi, ama ben onu çok sevdim, yüzü boyu hareketleri çok iyiydi, tam evlenmelikti. Evden gittikten sonra ertesi gün şükür namazı kıldım, uzun zamandır istediğim bişeydi, hayatımın aşkını buldum sandım. Sonraki gün kız bana o gece öyle yaşandı, aramızda aşk geçemez, bizde dışarıya kız verilmiyor dedi, mezhebi azınlık mezhebindenmiş vs. Ne kadar istediysem beni red etti, hiç istemedi, askerde uyku vaktindeyken tek motive kaynağım onun hayaliydi, ulaşamıcaktım ama seviyordum onu. Kaç kez ağladım arkasından, hiç bilmedi. Eski sevgilim bile tekrar ortaya çıktı onu istemedim, aklım sonuncudaydı en güzeli en cömerti o kızdı. Yattıktan sonra şükür namazı kıldım, ondan mı terk edildim yoksa kızın terk edeceği mi vardı?

Şükür namazı kıldığı için terk edildin
Kızın terk edeceği varmış, zinaya şükretmenle alakası yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Zina Yaptıktan Sonra Şükür Namazı Kılmıştım, Terk Edildim, Alakası Var Mı?