Havas İlminden bir Dua okudum.
Birde Evliyaların dilek Duasını okudum.
Havas İlmi gibi benzeri İlimlerden Dua okuyunca araya varlıklar giriyormuş ve bize isteğimizi veriyormuş ama bizden bir şeyde alıyormuş. Bunlar doğru mu? Ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Duaların anlamlarında kötü bir şey görmedim ama korkuyorum açıkçası. Yardım Edin Lütfen.
Birde Evliyaların dilek Duasını okudum.
Havas İlmi gibi benzeri İlimlerden Dua okuyunca araya varlıklar giriyormuş ve bize isteğimizi veriyormuş ama bizden bir şeyde alıyormuş. Bunlar doğru mu? Ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Duaların anlamlarında kötü bir şey görmedim ama korkuyorum açıkçası. Yardım Edin Lütfen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Havas ilmi ile evliyalarin dilek duası bambaşka şeyler. Havas ilmi biraz daha derinine şeyler. Çağırma ritueli yapacaksın anlaşma yapacaksın varda var evliyalarin dilek duası ise bir dua. Güçlü bir dua o başka
Havas İlmi Duası dediğimde bu;
Büyük velilerden Ma'rûf el-Kerhi Hazretleri, "Bir murâdi için asagidaki duâyi okuyup da murâdi hâsil olmayan bana la'net etsin" buyuruyorlar:
Bismillahirrahmanirrahîm
Allahümme yâ latîfü edrikni bi lutfike'l-hafiyyi ene muhtâcü'z-zelil ve ente ganiyyü'l-aziz...
Biliyorum o duayı ve korkacak birsey yok. 😃Rahat ol
Yani yaptığım her şey Dua etmek ama bu okuduklarım büyü falan değildir umarım.
Yok be ne büyüsü 😃Büyü yapmak o kadar kolay birsey değil.
İnternette bulduğum her duaları okuyorum. Şimdi korktum da 😄
Her duaları okuma 🙄 İnternet yalan yanlış her türlü bilgiyi daha doğrusu kendi görüşünü düşüncesini bilgi diye paylasilan çöplük.
Ama Dualarda Allahın adı geçiyor hep. Yani elimi açıp ettiğim Dua büyü değildir dimi?
Dualar buyu değildir ama bazı büyü ritielinde bazı duaları tersten okurlar. Ha sen duayı Allah in rızası için veya Allah tan istemek için okuyorsan sıkıntı yok farklı bir niyet olursa olmasss 😃
Evet evet kesinlikle Allah’a sığınarak yaptığım bir Dua.
Sıkıntı olmaz onda 🙂
Tamam çok teşekkür ederim 🤍
Rica ederim
Kimi de derki Esma ül Hüsna ile zikir çekip dua ettin mi cinler musaallat oluyomus bir muslumab da çıkıp demememis zikir çekince çin neden sana musallat olsun işte bizim halimiz bu dinimizi tam ogrenmiyoruz sonra araya varlık girip bize iştedigimuzi veriyo duyusunz bilmezmu insan kula istediğini veren de Allah
Knk yapma günAh