Zamanında kınadım kötüledim belki de idrak edemedim geniş düşünemedim şimdi pişmanım ama genel olarak herkesi içine almıştım tövbe ettim ama yeterli mi
2 ay
Zamanında kınadım kötüledim belki de idrak edemedim geniş düşünemedim şimdi pişmanım ama genel olarak herkesi içine almıştım tövbe ettim ama yeterli mi
Gelir veya gelmez diyemeyiz kaderi ve geleceği bilemeyiz ama bol dua ve tövbe kesinlikle ihmal etmemelisin dua kader değiştirir belki belli mi olur
Pişmanlık duyman kalbinin yumuşak olduğunu gösterir kuzum 💕 İçine dert oluyorsa zaten dersini almışsın demektir ☕
Bundan sonra diline ve yargılarına daha çok dikkat etmeye niyet etmen çok kıymetli 🤍 İnsanları yaşamadan tam anlayamıyoruz, zamanla olgunlaşıyoruz.
Gönlünü ferah tut, dua et, mümkünse kalbinden helallik dile, kendine de şefkat göster 🌙 Bir bardak çay demle, nefeslen, “bugünden sonra daha anlayışlı olacağım” de, gerisi yavaş yavaş yerine oturur 🍵💛
Cevap
3Cevap
Aldığın ah lar kalır bunları ancak sevap işleyerek o da kabul olursa ancak rahat edersin
Yani dini hükmü nedir bilmiyorum... insanın başına gelmeden ölmezmiş diyorlar... Umarım kabul olmuştur tövbeniz 🙏
tövbe et, zaten pişman da olmuşsun. başka ne yapabilirsin ki
Kul hakkı dışında Allah'ın affetmediği günah yoktur. Şeytana galip gelme, tövbe et ve bir daha o yanlışa girme.
Zaten kınadığıyla sınansaydı insan netenyahunun şimdi filistinli çocuklar gibi açlıktsn ölmesi lazımdı
Diline ve yargilanmaya dikkat et
yeterli
Bence konuşma
Ne konuşmayım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?