Biriyle tanıştım 18 yaşındayim şimdi 19 oldum 9 aydır konuşyoruz. O İstanbul'da büyümüş bense koyde buyudum uni falan da okumuş. Bunları yazarken çok utaniyorum ama biri bana akil versin yardim etsin istiyorum. Onunla Biseyler konustum yaşadım ama bana daha ilersi olmayacak diiye diye bi çok şey yasatti örneğin saclarini göster baska bi yerini göster diyecek değilim gibi bole bole is ilerledi yaşadık konuştuk ama benim içim hiç rahat değil üzülüyorum ağlıyorum her gece bana evlenicez diyo değerde veriyo ben ağlasam oda ağliyo herşeyimle ilgileniyo sevgisini iliklerime kadar hissediyorum ama sırf aramiza farkli konular girdiği için sevmediğini düşünüyorum bazen engel olamiyorum yasananlara konuşulanlara ne yapicam ben bana yardım edin ben kimsenin elini tutmayan ilk evlendiğim erkeğin elini tutucam diye hayal kurardim ilk sevgilim beni bırakırsa ben çok uzulcem çok bağladım çok aşığım ailemde sevmiyo zaten beni en çok o düşünüyor beni çok korkuyorum nasi kurulabilirim bu konuları konuşmaktan yasamaktan ayrıliyimmi çok kez karar verdik konusmiycaz diye ama her seferinde konuştuk yardim edin bana vicdanim hiç rahat değil çok uzgunum her gece ağlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bana şeyini gosterdk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar