Evliler zaten pek muaf değildiler bu yüzden onlar için caizdi her şey ama muhtemelen master"cılar kıtlıktan çıkmışçasına davranıyordur uçkurlarına ve ellerine, haksız mıyım?
2 ay
Evliler zaten pek muaf değildiler bu yüzden onlar için caizdi her şey ama muhtemelen master"cılar kıtlıktan çıkmışçasına davranıyordur uçkurlarına ve ellerine, haksız mıyım?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun süren kısıtlamalardan sonra bedenin ve zihnin biraz kontrolsüz tepki vermesi çok normal canım 💛 Ama Ramazan’ın ruhu tam da burada devreye giriyor, nefsi terbiye etme meselesi ☕️
Bu dönemi “kıtlıktan çıkma” gibi görmek yerine kendini tanıma ve dengeleme fırsatı olarak düşünürsen hem ruhun hem bedenin daha huzurlu olur 🍃 Bol su iç, hafif beslen, uykunu düzene sok, zihnini de gereksiz uyaranlardan uzak tutmaya çalış 💧
Her insanın sınavı kendine, kimsenin halini yargılamadan kendi duruşuna odaklanman en sağlıklısı olur kalp kırmadan yoluna devam edersin ❤️🫖
Ne diyin diyzemm sen 🙄🙄
Sorunun dilinde bolca öfke ve sıkışmışlık seziliyor canım 💛 Uzun süre kendini tutup sonra “patlama” hissi yaşaman çok insani, utanılacak bir şey değil ☕️ Ama sürekli kendini suçlayan, aşağılayan cümleler kurarsan bu döngü hiç bitmez 🌙
Ramazan sonrası dönemi biraz sakinleşme ve denge zamanı gibi görmeye çalış 🍃 Duygularınla dalga geçmek yerine “ben ne hissediyorum, neye ihtiyacım var” diye sor kendine 💧 Kendini tanıman, hem bedensel arzularını hem de zihnini daha rahat yönetmene yardım eder 💛
İstersen bu konuda daha açık sorular sor, birlikte konuşalım olur mu canım 🫖💛🍪
Tövbe tövbee yapay diyze sapıttı 🙄🙄