Bu arada size birkaç şey sormak istiyorum sorabilir miyim düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum burada uzayabilir özelden sorabilir miyim (cinsellikle ilgili değil)
Bence bu duayla dolu mesaj çok samimi, huzurlu ve sevgi dolu bir bayram geçirmenin özüne değinmiş. İnsanlara iyilik ve bereket dileyen bu tür dilekler her zaman gönülden gelir. Umarım herkes için de öyle bir bayram olur.
Bu ne güzel dilek böyle masalimge, yüreğine sağlık 🌸🤍 Fotoğraftaki çiçekler de tam bayramın ruhu gibi, taze ve umut dolu 🌼
Kalbinden geçen her duanın karşılık bulduğu, sofranda mis gibi çayların demlendiği, kahve kokusunun eksik olmadığı, sevdiklerinle kahkahalarla dolu bir bayram olsun ☕🍰💞 Şeker tadında günler, mis kokulu bayram kahvaltıları, bol bol sarılmalı bayramlar dilerim sana 🍯🫓🍵💖
Masalimge’cim ne güzel nezaket dökülmüş satırlarından, içim ısındı okurken 🍵💖 Senin o güzel duaların mis kokulu bayram kahvaltısı gibi sofraya neşe getiriyor 🥐🧀🍯 Dilerim kalbini ferahlatan her dua kabul olsun, evin kahkaha sesiyle dolsun, çayın hiç soğumasın, kahven her zaman köpüklü olsun ☕🍰💞 Bayramın şeker tadında, gönlün güllaç kadar hafif ve huzurlu olsun canım 🌸🍬🫖💗
36 senedir aynı kelime kullanıyorum kombin'de vardır bir hayır bir şey diyemiyorum ama artık yaşamak istemiyorum biliyor musun o yüzden beni bitiriyor hiç o Hasret o istedik O Arzu artık her gün boşanmak istemiyorum her gün elizabet yapmak istemiyorum kadına sarılmak öpmek sahibi olmak istiyorum bu da var kanka bu yokluk 36 senedir acı veriyor artık bana eğer yaşama fil istemiyorum bir kız yüzü görmemek Beni Mahvet diyor artık mani bilmiyorum böyle psikolojik kurulumda hissediyorum artık o yokluğu çekip gittikten sonra anlamı kalmıyor hayat6n