Aile & Toplum Iyi mi bayramlar? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Nerede? Ne yapıyorsunuz? Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Iyi mi bayramlar? Iyi mi bayramlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Bayram sıkıcı geçiyor. 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi bayramlar, dün bu sorunun sorulduğu saatlerde yaptığım şeyin aynısını yapıyorum yani çalışıyorum 😃 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Mesai bitti. İstirahat 😊Bayram iyi tabi, evden uzakta olmasaydım...Hayırlı bayramlar efenim. 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yani fena saylanmaz dı Bayram bitti sayılır 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sıkılıyorum. Hiç bayram gibi değil. Çocukluğumdaki bayramları özlüyorum... 1 0 Yorumla
fitifiyy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 82% 1 yıl İyi bayramlar Çalışıyorum maalesef 1 1 Yorumla flaneurx 1 yıl Kolay gelsin Yorumla
romantikadmm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Evdeyim yatagimda uzaniyorum yari ciplak evde takim havada sicak 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sahiden iyi mi geceler gibi bir soru olmuş 1 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. İyiyim herkese mutlu bayramlar 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çalışıyorum maalesef 1 2 Yorumla flaneurx 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Gezginn34566 1 yıl Teşekkür ederim iyi bayramlar Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İyi olabilir 1 1 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Evdeyim yorgunum rakı içiyorum Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hamdolsun iyi 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. İyi bayramlar 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evde oyun oynuyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bayram sıkıcı geçiyor.
İyi bayramlar, dün bu sorunun sorulduğu saatlerde yaptığım şeyin aynısını yapıyorum yani çalışıyorum 😃
Mesai bitti. İstirahat 😊
Bayram iyi tabi, evden uzakta olmasaydım...
Hayırlı bayramlar efenim.
Yani fena saylanmaz dı Bayram bitti sayılır
Sıkılıyorum. Hiç bayram gibi değil. Çocukluğumdaki bayramları özlüyorum...
İyi bayramlar
Çalışıyorum maalesef
Kolay gelsin
Evdeyim yatagimda uzaniyorum yari ciplak evde takim havada sicak
Otel odamda uzanıyorum
Teşekkür ederim size de iyi bayramlar
Sahiden iyi mi geceler gibi bir soru olmuş
İyiyim herkese mutlu bayramlar
Bende bugün bunu düşündüm😔
Çalışıyorum maalesef
Kolay gelsin
Teşekkür ederim iyi bayramlar