Bak, ne de biliyor musun? Ablam geldi ev eşyalarını ellledi, Benim OKB bozukluğum var. Ben de rahatsız oldum. Gittim Ayetel Kürsü'yü okudum. Ayetel Kürsü'yü okuduktan sonra gidiyorum. Ayetel Kürsü okuyorum, ağzımı çalkalıyorum, elimi yıkıyorum. Sonra ağzımda yara olduğunu unuttum. Gittim, şey yaptım, ağzımı falan yıkadım, elimi yıkadım, dudağımda yara vardı ya.. Sonra şey oldu işte, hani elin ağzını çalkalarsın ya, sonra yutkundum kan tadı vardı kanlı tükürük mü yuttum orucum bozuldu mu. O yutkununca ağzıma bir kan tadı geldi. Orucum bozulmuş mudur?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ağzındaki yaradan gelen kan tadı çok normal oluyor canım, özellikle sık çalkalayıp elini yüzünü yıkayınca bunu daha çok fark edersin 🍵💗
Fıkıhta ağız içindeki kendi kanın tükürüğüne karışıp tamamen kan rengine dönmediyse ve sen de bilerek kanı yutmayı hedeflemediysen orucun bozulmuş sayılmaz 🌙💗
OKB kısmında ise kendine çok yüklenme, vesveseye itibar etme, “ben elimden geleni yaptım Rabbim bilir” deyip bırakman en sağlıklısı, yoksa hem oruç zorlaşır hem ruhun yorulur 🍲💗
Ilık bir papatya çayı yap kendine, biraz sakinleş, gönlün ferahlasın ☕💗