Sağlık Ağzımin içinde yara çıktı lan nasıl gitcek? senagşama Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yanağımda ve dilimde uçuk gibi sakız çiğneyince acıyorr 😂😂Taktik verin Güncellemeler+1 yıl Mk abazanları Ağzımin içinde yara çıktı lan nasıl gitcek? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kardeşim dedigimi yap 1 günde geçicek marketten bebe mamaları oluyor küçük kavanoz da ondan al içini boşlat karadut reçeli koy yanında taşı gün içinde aklına geldikçe dilini içine sok çıkar agzında gezdir 1 günde geçiyor ben böylr geçirdim 0 0 Yorumla
Neonsari1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Karbonat, tuz ve suyu karıştır ılık ken gargara yap birkaç gün yaparsan geçer 0 1 Yorumla senagşama +1 yıl Ölmem demi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben ısırınca gider 1 29 Yorumla senagşama +1 yıl Ağzımın içini niye ısırıyon mk 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dilini sksjjsks Yorumla senagşama +1 yıl Djfkdkdkdkdk başka bir şeyimi ısırma da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahahajdjsn korkma ısırmam Yorumla senagşama +1 yıl Ben ısırırım ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur severim Yorumla senagşama +1 yıl 😛😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşın kaç Yorumla senagşama +1 yıl 21 Yorumla senagşama +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sapık değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 Yorumla senagşama +1 yıl Bennde değilim ama bira şey oldum sjfjdkkdd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben de dalgasına yazdım dksjkd Yorumla senagşama +1 yıl Ben dalgasına yazmadım 😂🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben de şaka yaptım… Yorumla senagşama +1 yıl Napim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki Yorumla senagşama +1 yıl Şaka şaka dkcjdjdj Yorumla senagşama +1 yıl Hemen kızıyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir an üzüldüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzüldüm ne kızması:/ Yorumla senagşama +1 yıl Üzülme üzülme Yorumla senagşama +1 yıl Tm ben ısırırım dilini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tatlı tatlı ama acıtma Yorumla senagşama +1 yıl Ama bırazcık acıtcamAcısız olmaz 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pekii biraz olsun:) Yorumla senagşama +1 yıl :) Yorumla senagşama +1 yıl 😘😘 . Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Direk tuz bas 1-2 gün 0 0 Yorumla
RıffıR Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Dut pekmezi iyi geliyor derler varsa dene 0 2 Yorumla senagşama +1 yıl Var Ağzımda bekletcem mi yutcak mıyım knk 😂 Yorumla RıffıR +1 yıl Biraz beklet yut Yorumla
Penthiés Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl karadut sür 0 1 Yorumla senagşama +1 yıl Dut ağacı var bitirmişler dutları 😂 şansımı skym Yorumla
Materialgirll Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tuzlu su 0 2 Yorumla senagşama +1 yıl Gargara mı Yorumla Materialgirll +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sperm sür gecıyo 0 15 Yorumla senagşama +1 yıl Gel sana süreyim mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl A mcıgıma sür Yorumla senagşama +1 yıl Kolay gelsin ismail abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes ya rrak erkeksen s ketsn beni Yorumla senagşama +1 yıl Skcem bekle Yorumla senagşama +1 yıl Ağzım yara diyom mkk 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Opusmem öyleyse Yorumla senagşama +1 yıl Derdim öpüsmek değik zaten sperm sürcem djcjdkdxlxlsps Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem beni sever ken hemde öpüşmeyi severim isterdim Yorumla senagşama +1 yıl Dilim acıyo şimdi öpüşemem skdkdkdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Opusmem ztn ama azd ım Yorumla senagşama +1 yıl Azgınlığını söndürürdüm de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl A mcıgım yanıyor Yorumla senagşama +1 yıl Bakim Yorumla senagşama +1 yıl Söndü mü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kardeşim dedigimi yap 1 günde geçicek marketten bebe mamaları oluyor küçük kavanoz da ondan al içini boşlat karadut reçeli koy yanında taşı gün içinde aklına geldikçe dilini içine sok çıkar agzında gezdir 1 günde geçiyor ben böylr geçirdim
Karbonat, tuz ve suyu karıştır ılık ken gargara yap birkaç gün yaparsan geçer
Ölmem demi
ben ısırınca gider
Ağzımın içini niye ısırıyon mk 😂
dilini sksjjsks
Djfkdkdkdkdk başka bir şeyimi ısırma da
hahahajdjsn korkma ısırmam
Ben ısırırım ama
olur severim
😛😛
yaşın kaç
21