Sağlık İltihaplı yara patlatılmalı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 iki gün önce elimi bir yere sürttüm galiba ve hafif kesik vardı dün bi baktım iltihaplanmış bugün ise baloncuk gibi oldu (büyük değil) patlatmalı mıyım? Kımıldatınca bile acıyor tetanoz ve kuduz aşısı olmuştum bir sorun olacağını sanmıyorum Güncellemeler+1 yıl patlatmasam ne yapsam ağrısı geçer veya diner? İltihaplı yara patlatılmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tatlı1girl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Patlatma bence yara daha çok açılacak ve enfeksiyon kapar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne yapsam geçer veya ağrısı biraz diner sence Yorumla tatlı1girl +1 yıl Antibiyotik tedavisi uygulanıyor mu yarana Yorumla Soran +1 yıl yok daha yeni oldu işte evdeyim sonuçta Yorumla tatlı1girl +1 yıl Belki soğuk kompres veya sıcak kompres yapabilirsin dene sen eğer iyi gelirse devam et Yorumla
Agumentin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle patlatılmamalı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl evdekiler patlat geçer diyor bilemedim ben parmağımı oynattığımda bile sızlıyor dikiş iğnesi ile patlat dediler bilemedim Yorumla Agumentin +1 yıl Halk arasında bir şey olmaz ne olucak gari deniliyor ama kesinlikle yapılmamalı Yorumla Soran +1 yıl peki nasıl geçer bu çevresi falan da kızardı buz falan mı tutsam acaba Yorumla Agumentin +1 yıl Eczanede krem evde zencefil zerdaçal sarımsak Yorumla Soran +1 yıl eczaneye gitsem doktora gitmeden reçetesiz krem verir mi dersin Yorumla Agumentin +1 yıl Öyle yapma derim iltihap çoksa ona göre ilaç versin sağlık ocağında yazdır bence Yorumla Soran +1 yıl virüs yüzünden çok da gitmek istemiyorum evde çözüm bulmaya çalışacağım mecbur Yorumla Agumentin +1 yıl Maske takarsan sorun olmaz kalabalık değil sağlık ocakları sabah gitmeye bak ya da akşam Yorumla Agumentin +1 yıl Ben 3 kere dişimi çektirdim bir kere test yaptırdım Allaha şükür bir şey olmadı yani Yorumla Agumentin +1 yıl Nasıl oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Patlatma bence yara daha çok açılacak ve enfeksiyon kapar
ne yapsam geçer veya ağrısı biraz diner sence
Antibiyotik tedavisi uygulanıyor mu yarana
yok daha yeni oldu işte evdeyim sonuçta
Belki soğuk kompres veya sıcak kompres yapabilirsin dene sen eğer iyi gelirse devam et
Patlat sonrada kolonya sür
Kesinlikle patlatılmamalı
evdekiler patlat geçer diyor bilemedim ben parmağımı oynattığımda bile sızlıyor dikiş iğnesi ile patlat dediler bilemedim
Halk arasında bir şey olmaz ne olucak gari deniliyor ama kesinlikle yapılmamalı
peki nasıl geçer bu çevresi falan da kızardı buz falan mı tutsam acaba
Eczanede krem evde zencefil zerdaçal sarımsak
eczaneye gitsem doktora gitmeden reçetesiz krem verir mi dersin
Öyle yapma derim iltihap çoksa ona göre ilaç versin sağlık ocağında yazdır bence
virüs yüzünden çok da gitmek istemiyorum evde çözüm bulmaya çalışacağım mecbur
Maske takarsan sorun olmaz kalabalık değil sağlık ocakları sabah gitmeye bak ya da akşam
Ben 3 kere dişimi çektirdim bir kere test yaptırdım Allaha şükür bir şey olmadı yani
Nasıl oldu
Yara olur leke kalır
Goreblr miyim