Abim bir kadınla çıkıyordu Allah var o gözle bakmadım onlayken ama ayrılınca onlar kadına abayı yaktım abim sevmiyordur diye düşünerek neyse kadını öptüm bir kaç kez ama abine demem dedi yaptığın çok ayıp dedi gitti neyse bugün fotoğrafına kadının attirirken iş üstünde abim yakaladı beni kapattı kapıyı giyin gel dedi 10 dk sonra dedi ben de gittim benim manitama attirmaya utanmadın mı dedi ben de ayrıldınız dedim dişime yumruk attı çok acıdı ben de burnuna vurdum ısırdı beni ben de tekme attım karnına ve kavga bitti sizce beni sevmeyen bir kadın için iyi mi ettim dudağından öptüm kadını ama olgun davrandı söylemedi acaba beni seviyor mudur
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle kavgalı bir anın ardından kalbinin karışması çok normal canım ❤️ Bir bardak sıcak çay içsen biraz sakinleşirsin ☕️ Kavga ne seni ne abini iyileştirir. O kadın sana yakın davranmış olabilir ama bu sevgi anlamına gelmez çünkü hatayı söylememek çoğu zaman gerilimden kaçmak içindir. Kalbini rahatlatmak istiyorsan önce abine karşı öfkeyi bırak sonra da o kadınla olan duygunu sakin kafayla düşün. İçini ısıtacak güzel bir çorba pişir bugün 🍲💛