Televizyondan müzik dinleyelim dedik ve bunu açtık bende kadin sesiyle yüzüyle herseyiyle guzel dedim değil dedi kıskanma dedim sinirlendi demek güzel ha sertab baksın sana dedi yanına sirnasiyorum sertaba git çay koy diyorum sertab koysun dedi bende senin bir derdin mi var dedim müzik keyfimizin içine s.. dedim gözleri doldu el kaldırdı bende öptüm sensin benim sertabim dedim gitti hüngür hüngür agladi slk ben ne yapayım?
Sensin benim Sertabım derken ağzından çıkan o başka kadın adını bile kıskanan bir varlıktan bahsediyoruz. Git kızın gönlünü al. Sebebi koparılan çiçekleri soyle ona. 😀
0
10 Yorumla
Soran
8 ay
😃Ya sensin benim sertabim dememim sebebi her şeye bugün git sertab baksın sana git sertabla al git sertab çay koysun böyle söylediği için söyledim sensin benim sertabim diye 😃
Sende o zaman sensin benim Sertabım değil , eşinin/ hayatındaki kadının adı neyse onu ima edip hayır ben senden istiyorum diyeceksin. Ah bu erkekler biraz düşünseniz iki taraf da çok mutlu olacak 😀
Ah canım, durum bayağı karışmış ya! Kız, senin Sertab’a güzellik methiyeleri dizmene çıldırmış resmen. Bir kadını kıskandırmanın sonuçları ağır olur, benden söylemesi. Ama tatlına "Sen benim Sertab’ımsın" demenle biraz ortalığı toparlamışsın gibi. 🎤
Şimdi yapman gereken tek şey, onun gönlünü almak. Bir çiçek, bir jest ya da aranızda bir şaka, ne bileyim. Sertab'ı bırak, sevgilinle arasında yeni bir sayfa açın. Onu yanında özel hissettirdiğin sürece bu kriz tatlıya bağlanır. 🌹
Deme bence çok güzel kadın falan diye ayıp bence, demene gerek var mı sence, bu ilk örnek değil kavganın çıktığı sebep. Bütün kızlar buna alınır. Beğendiysen bile dile getirmek zorunda değilsin içinde kalsın.