Ben dedim ki awm ye gidelim hamburger falan yeriz. İlk defa yemeğe gidiyorduk. Genç insanlariz yani ben 20 o 23 yaşında. Hemde gezeriz dedim. Yok dedi benim bildiğim bir yer var oraya gidelimm tamam dedim. İskender yemeye gittik. Ama o çok az yedi. Salatada hiç yemedi ben aldım 2 3 çatal. Sonra tatlı söyledik yine çok az yedi. Ben de yarısını yedim. Sonra sigara içti kalktık. Hadi neyse bu ilkti Normal dedim gecen gün kahvaltıya gittik. Birisi tavsiye etmiş ona gittiğimiz yeri. Giderken bulamadık , yol üstüne börekçi gördük. Ben dedim ki boşver oraya gitmeyelim surda börek yiyelim. Yok illa oraya gidelim dedi. Tamam dedim. Kahvalti falan geldi işte. Sözde serpme kahvaltı ama adam gibi birşey gelmedi yemin ederim sadece 2 tane sigara böreği vardı sayılır. 2 3 peynir zeytin menemen sadece. Normal ekmek bile yoktu. Ben yine yedim birşeyi kaymak çok hoşuma gitti tadına bak diyorum hiç oralı degil. Ekmeğe sürdüm ağzına verdim onuda teşvik ediyorum yemeye. Sonra fındık ezmesi falan güzelmiş dedim yesene. Tamam diyor ama yemiyor sadece sigara iciyor. Menemen koydum tabagina çay doldurdum. Sadece sigara içiyor ben yiyorum. Utanıyor desem cafede falan baristslik yapmış kızların için de bulunmus. Utangaç olsa öperken de utanir. Yemek yerken mi utanacak. sonra hesabı istedik 130 TL dediler o kahvaltiya. Bende nezaketen yarısını ben ödeyim dedim. Garson geldi yarı yarıya olacak çok ısrar etti dedi. Halbuki israr etmedim sadece teklif sundum. Ben altında kalmamak için söyledim. Niye yemedi birşey anlamadım sadece sigara içti ve hiç rahat davranmiyordu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bende utangac bir kızım ama yedim yinede baya
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Canını sıkan bir şeyler olabilir hesabı ortak ödemeniz de çok normal erkeklerin hesap ödemesi saçma cocuğu seviyorsan ilgin varsa biraz daha devam et morali bozuksa yememesi normal
Moralini bozacak ne yaptım. O zaman beni götürmeseydim zehir gibi boğazıma dizildi benim de.
Ben dedim ki küçük bir cafe var oraya gidelim. 2 kişilik kahvaltı 50 TL hemde herşey var. O gitmedim başka bir yer söyledim orası kapanmis. Oturduğumuz yerde çok kafe var illa oraya gidelim diyen de oydu
Memnun değilsen ayrıl ben sen canını sıktın demedim ailevi ya da iş yerinde sorunları olabilir bu yüzden canını sıkmıştır sana yansıtması doğru değil ama kişiliği buysa ve senden memnun değilsen noktayı koy
Ayrıldım zaten.
İyi yapmışsın
Morali bozuksa kırsın dizini evin de depresyona girsin hem kızı dışarı çıkarıp hem kafasını karıştırmaya hakkı yok erkeklerin hesap ödemesi de saçma değil olması gereken bu
Niye senin yediğini ödemek zorunda mıyız kadın erkek eşitliğini savunan biriyim ben
Ödemek zorunda değilsen davet etmeyeceksin kadın erkek eşit değildir
Ben zaten kimseyi davet etmem ortak kararlaştırır bir yere gideriz hesabı da ortak öderiz
içti sigaralar iştahsızlık yapıyor çok içiyorsa
1 poça cayla butun gunu ıdare edenler var elınde sigara tüttürür boyna
O zaman ben yicem o bakacak mi. Götürmeseydi beni. Ben evimde de yerdim o kahvaltiyi
Çok ilginç bir durum. Hesabı ödeyeceği için iştahı yok her halde ))
Ben dedim ki küçük bir cafe var oraya gidelim. 2 kişilik kahvaltı 50 TL hemde herşey var. O gitmedim başka bir yer söyledim orası kapanmis. Oturduğumuz yerde çok kafe var illa oraya gidelim diyen de oydu
Bence bu tarz insanlardan uzak dur. Gereksiz hareketler yapmış
Ayrıldım zaten.
En iyisi. Bir sorunu varsa bunu konuşması gerekir. Tüm gün gereksiz düşüncelerle kendini yorucaktın yoksa..
Aynen anladım işte nasil bir insan olduğunu. ikimizin de nasıl bir insan olduğu belli. Gösteriş olsun diye beni orayaa götürüp sonrada zorla götürmüş gibi davranması hiç olmadi
İstediği kadar iyi göstersin kendini hava atsın anlaşılıyor zaten her şey
Kendi dükkanı var bide orta düzeyde bir arabasi var diye birşey sanmış kendini.
Neden 2 hafta yalvarıyor peki. Sinirbozucu bir durum..
Yarın bir gün evlenip 2 gün sonra da boşanmayı isterdim her halde 😂
*isterdi
Dengesiz bence tam olarak olgunlaşmamis onu anladım.
Zoraki çıkmışsınız gibi bu ne saçma bir şey
2 haftadir o gidelim diyor. Gidince de böyle yapıyor. Ben dedim ki küçük bir cafe var oraya gidelim. 2 kişilik kahvaltı 50 TL hemde herşey var. O gitmedim başka bir yer söyledim orası kapanmis. Oturduğumuz yerde çok kafe var illa oraya gidelim diyen de oydu
Onu anladım saçmalamış işte uzatmadan ayrıl bence
Ayrıldım valla. Katlanamam
Sanki beni zorla gezdiriyor yanında. Çokta umrumda. Hem ısrar eden o hemde beni sığıntı gibi hissettiriyor.
Ekonomik olarak zor zamanlardayiz ve belki adamın pek parası yoktur, böyle dönemlerde zırt pırt buluşup dışarı çıkalım dememen lazım. Anlayışlı olmalısın.
2 haftadir kahvaltıya gidelim diyen kendisiiii
İştahı yoktur ya da keyfini bozan bir halt yemişsindir😂
Hiçbirsey yapmadım. Çıktık direk kahvaltıya gittik.
Sorsaydın kendisine
Birşey söylemiyor
Üsgündür
Üzgündür
Ya neden nedennnnnn.
Ben ne blm😂
Dengesiz sanırım
Anlamadım bende amaç dengesiz biri gibi mutlu gibi de hissetmedim sen akıllı birisin ama aklı başında lüks düşkünü olmayan
Kesinlikle. Ben sevdiğim kişiyle olduktan sonra öyle pahalı mekanlar lüks yerlere gidelim diye tutturmam. Bende çalışıyorum o para nasıl kazanılır biliyorumm. Sırf gösteris olsun diye beni götürüp sonrada zorla götürmüs gibi davranması hiç olmadı.
Zorla götürmüş değilde sanki başka bir şey var gibi geldi bana
Mesela?
https://voca.ro/1nUPDDcdBXfO
3 ay olacak sevgili olali. Bana hep şöyle geliyor. Eski sevgilisini unutamamis gibi. Bir kaç davranışından bunu anladım. Belkide beni sevmiyor. Ama sevmiyorsa neden bana seviyor gibi davranıyor. Daha önce bir kere daha ayrılmak istedim. Zorla aradı bir şans daha ver diye. Rol yapmayacak o zaman.
https://voca.ro/1hnCSCJbuGn4
Ayrıldık zaten. Ve ben ona güzel güzel açıklama yaptım. Bana dediği tek şey yazma birdaha oldu. Şimdi napiyorsa yapsin umrumda değil
https://voca.ro/19GYaLA1uOEZ
Üzüldüm evet ben kalbini kırmaktan hep korktum. Ayrılmadan önce kaç kere düşündüm. Nasıl bı konuşma yapsam kırmam onu diye. Herkesin kendine göre sorunları var evet. Belki benden kaynaklı belki de değil. Ama bu şekilde ilgisiz de olmuyor. Zorla birşeyler olmuyor. Nasipte varsa zaten Allah yine yollarimizi birleştirir herşeyin hayırlısı... Ben kalbimin sesini dinliyorum. İçime birşeyler sinmiyorsa olmuyor.
Belkide şu an doğru zaman değil
https://voca.ro/1atI6WkxypQx
Teşekkür ederim :) sorumu okuyup vakit ayırıp düşünüp yazdığın ve samimi olduğun için. Bu aklıma takılanlar dan sadece birisiydi. Tek bu sebeple ayrılmadım yani. Anlatsam belki daha çok hak verirsin.
https://voca.ro/1jWQjyihgtHR
Benim için çok değerli bu. Anlamak ve anlaşılmak. Herkes senin gibi düşünmüyor. İyi akşamlar :)
https://voca.ro/1forQQ6NsTIx
Şuanda misafirlikteyim ben sana uygun bir zaman yazsam. Sende müsait olursan konusuruz:)
Olur ama atınca söyle istek
Maddi durumu iyi olmayabilir
Ama sorsan işleri çok iyi. Ben ona börekçiye gidelim diyorum o tutturdu olmaz dediğim yere gidelim. Boktan yere 130 TL para verdik. Neymiş biri tavsiye etmiş senin aklın yok mu başkasının aklına uyuyorsun. İskender yediğimiz yerde öyle 200 TL bayıldı mal gibi beni dinlemiyor ben napiyim. O zaman gitmeyecek
Sevgilin cimri
Sorun sadece yemekse yemek yemeyi sevmiyordur. Bende öyleyim. Kahvaltıdan hoslanmam cesit görünce doyarım falan.
Corona olursun amanha 😂