Sevgilimle yemeğe gittik birşey yemedi?

Ben dedim ki awm ye gidelim hamburger falan yeriz. İlk defa yemeğe gidiyorduk. Genç insanlariz yani ben 20 o 23 yaşında. Hemde gezeriz dedim. Yok dedi benim bildiğim bir yer var oraya gidelimm tamam dedim. İskender yemeye gittik. Ama o çok az yedi. Salatada hiç yemedi ben aldım 2 3 çatal. Sonra tatlı söyledik yine çok az yedi. Ben de yarısını yedim. Sonra sigara içti kalktık. Hadi neyse bu ilkti Normal dedim gecen gün kahvaltıya gittik. Birisi tavsiye etmiş ona gittiğimiz yeri. Giderken bulamadık , yol üstüne börekçi gördük. Ben dedim ki boşver oraya gitmeyelim surda börek yiyelim. Yok illa oraya gidelim dedi. Tamam dedim. Kahvalti falan geldi işte. Sözde serpme kahvaltı ama adam gibi birşey gelmedi yemin ederim sadece 2 tane sigara böreği vardı sayılır. 2 3 peynir zeytin menemen sadece. Normal ekmek bile yoktu. Ben yine yedim birşeyi kaymak çok hoşuma gitti tadına bak diyorum hiç oralı degil. Ekmeğe sürdüm ağzına verdim onuda teşvik ediyorum yemeye. Sonra fındık ezmesi falan güzelmiş dedim yesene. Tamam diyor ama yemiyor sadece sigara iciyor. Menemen koydum tabagina çay doldurdum. Sadece sigara içiyor ben yiyorum. Utanıyor desem cafede falan baristslik yapmış kızların için de bulunmus. Utangaç olsa öperken de utanir. Yemek yerken mi utanacak. sonra hesabı istedik 130 TL dediler o kahvaltiya. Bende nezaketen yarısını ben ödeyim dedim. Garson geldi yarı yarıya olacak çok ısrar etti dedi. Halbuki israr etmedim sadece teklif sundum. Ben altında kalmamak için söyledim. Niye yemedi birşey anlamadım sadece sigara içti ve hiç rahat davranmiyordu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bende utangac bir kızım ama yedim yinede baya
Sevgilimle yemeğe gittik birşey yemedi?