Kızlar, Abimin eski sevgilisi yengem ben yengemi cok sevıyodum?

Bundan 6 7 yıl önce ben 21 yasındaydım abim 8 yaş buyuk benden sevgilisi o zaman 18 abim 30 du ben yengemi cok sevıyordum benden kücük tu ama yınede yengemdi yalandan beni abime götuluyordu sadece sevgiliydi bunlar ama ben cok görmüyordum genc deli dolu cahil bir kızdı ben ise askerden yeni gelmiştim sonra abim ayrıldı cok istedim yengemle evlenmesini Bitane yegenim olmasını kız abim için öluyordu onların Mutlu olmasını cok istedim abim nevsine uydu aldattı yengeme cok uzuldum o kadar seven bir kızıdıki sanki tapmıştı ama asla kıskanmadım guzel olmasına da o kadar güzeldiki bu sitede oyle guzeli yoktur Ben yengemi sevıyodum iyi biriydi cok görmüyorum yenge demıyodum ama🤣adam 30 gelmiş kac kızla yatıp kalkmış onuda aldattı ben uzuldum sizce abim ah aldınmı 38 yasında şu an hiçbirşeye sahip olmuyor evlenmiyor namuslu yok dıyor harap olup gidecek yuvasız gene ne kadar kotu olsa abimi sevıyorum belli etmıyorum yengemide cok sevıyorum keşke boyle olmasaydı nede olsa abimin namusu canım yengem keşke evli olsaydınız😭
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece yengem oldugu seviyodum Ne kadar fesatsın Allah belanızı versin🙏🏻
Kızlar, Abimin eski sevgilisi yengem ben yengemi cok sevıyodum?