Bugün yine markete onu görmek için gittim. Kasadaydi benim geldiğimi görünce bnden tarafa geldi hoşgeldiniz dedi başka bir şeyle ilgileniyormus gibi yaptı bana baktı sürekli sonra bir müşteriyle konuşurken müşteri ona nerelisin dedi hemşehrim çıktı hem de aynı ilçeden bn uzaktaydim duyunca şok oldum tabi 😅 şimdi bn bununla konuşmak istiyorum da utanıyorum hazır fırsat varken konuyu memlekete nasıl getirebilirim 2 dk kalık kasada ne diyip de belli edebilirim ki aynı memleketten olduğumuzu bir akıl verin lütfen
Hoşlandığım kasiyer hemşerim çıktı ( bir önceki sorumu okuyun lütfen ) ?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Ya sizi bir tanidigima cok benzetiyorum nerelisin de oda soyler a dersin neresinden bende ordan Der sonra gorusuruz Der gidersin
Kime benzettin derse ne diyim
Ona neyeymis sanki taniyormu birisine at sende arkadasimin kuzenine de arabanin de yalanmi yok hepsi nasilsa yalan
😂 tm tamam
Afetin canim bu arada sen nerelisin kirsehirmi haaa kiprsmi
Yok değilim şimdi söylemeym ifşa olurum belki iyi günler
He tm ama kendi yazmisin kipris filan
Hayır o mormenekse Kıbrıs'ın bir ilcesiymis bnmle alakası yok bn sadece beğendiğim bir çiçek olduğu için nick olarak kullandım Kıbrıs olayini da sonradan öğrendim
Him anladim
Ben çok beceriksizim genelde uzak dururum 😄 çok tatlis
Neyden uzak durursun
Sen neyden bahsediyorsun 😫 beğendiğim kişiden. Direkt konuş, o şehirden bir yer söyle, bu orada miydi de, sen neresindensin de.
Ya sanki alakasız olur ona sormam daha önce konuşmadık googleden bakabilecegim bir şey sonuçta bn birine benzettim sizi diyim en iyisi teşekkür ederim bu arada
Doğru o olabilir. Zaten anlar
Ismi de şuydu dersin o da adını soyler belki
Tamamdır 👍
Konuş ben konuşmuştum açıkça :)) sonra ne mi olduu. İkimiz de ilgi gösteriyorduk. O ayrıldı işten bir daha görüşmedik
Hadi ya 😐 numaralarınızı almadınız mi hiç
İstesem alırdım aslında o iş biraz karışık.. ondan uzak durmam gerekti bi dönem. Bir süre sonra gittiğmde o yine samimiydi sohbet etti benle. Güzel zamanlardı ajdjamdks içten içe baya takmıştım ben buna. Zorunlu bir durumlar olunca orda bıraktım )) o sen gelince gülümsüyorsa, farklı davranıyorsa vardır bi şeyler sen dene şansını. Çekinme bence sohbet et normal nasılsın yoğun mu de. Gittikçe adını sorabilirsin ya da geçen duymuştum ya yakın çıktık ben de x liyim falan de. Normal yani
Hm anladım senin dediğin de iyi aslında peki sizi birine benzettim deyip konuşsam mi daha iyi olur yoksa dediğin gibi gecen duymuştum bn de oraliyim mi demeliyim duyduğumu tahmin etmiş olabilir yalan söylüyor diye de düşünebilir hangisi daha iyi sence
Dürüst olmalısın. Açıkcası bir erkek bana sizi birine benzettim diyince çok klişe diye düşünüyorum direkt )) konuşma bahanesi olduğu belli oluyor
Evet haklısın da şimdi demedim ya ( keşke bugün deseydim ) ama sonraki gidişimde demem saçma mi olur ki
Takılmaa o kadar akışına bırak plan yapıp gidince ben hep batırıyodum ajdkakdksk hatta iyi olmuş umursamış gözükmezsin. Şöyle boşken “nasıl gidiyo de, geçen de duydum hemşeri çıktık haha” de gül mesela. Öyle yani kendin ol
Tamam çok teşekkür ederim cesaret verdin ❤️🙏🤗
Rica ederim 😌❤️