Güncellemeler
+1 yıl
Ya allah aşkına gerçekten çok dengesiz insanlar var ya gerçekten cehaleti yüksek olan toplumlar içerisinde yaşadığıma utanıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Cehaleti yüksek toplumlar içerisinde yaşamak çok mantıksız geliyor
Benim eski sevgilim 1 buçuk aydır ayrıldık daha doğrusu benden ayrılamıyordu bende ondan beni canını verecek kadar çok seviyordu ama sonra dengesizleşti hep bende suçu aramaya başladı ben sadece ona kargo gönderimi yapmak için gönderdiğim firmada biri bana yazmıştı bende teşekkür ederim ben nişanlı olmadığım halde nişanlıyım dedim bunu uzattıkça uzattı çok kıskançtı kısıtlıyordu sonra ben kuzenimle onun buluştuğumuz mekanda yemek yedik buda başka birini bulduğumu sanıp onu unutup yeni birini bulduğumu zannetti onu çok seviyordum geçen ayın 23 de ayrıldık ve akşamı oraya tarih attı sizce benden öç almak için mi yoksa birini bulmuş olabilir mi lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne istediğini bilmeyen bi kızın duygusal hezeyanlarıyla uğraşacak vaktim yok 😃
Çok Seven bir insan herşeyiyle beni kabul eden bir insan?
Çok sevilicek özelliklerine bağlı canım neyin var? Bu konuda ciddiyim
Ya bir hadi ordan git adam akıllı yorum yapacaksan yap
Demekki yokmuş cevabımı aldım bi 250 gr var o da bi tek sende yok 🤣🤣🤣🤣
Sende onun tekisin
Gerçekten bu yorumların bana güzel bir ders verdi çünkü oda senin gibi dengesizdi 😀😀😀😀 thanks
Yani beni eski sevgiline benzettiğine göre bana yürümeye başladın 🤣🤣🤣🤣 kurtlar vadisini çok seyrettin heralde bu denge takıntısı o yüzden 🤣🤣🤣🤣
31 yaşına gelmiş ama beyin fonksiyonları işlev görmeyen bir çocukla uğraşamam iyi günler 😏
Bak beni çözdün ya cümle alem bilir benim beyinsiz olduğumu olsa da bozuk olsa tamir ettiririz de yok napalım 🤷🙈🤣😃😃😃
kuzenin olduğunu biliyor mu
İnanmıyor
kimlik göster şaka değil
Komik ya
ulan kuzenim kuzenim de söv sana açıklama şansı tanır ne diyim sen de gayet ciddi ol işini yap
Şimdi benim için biten bir insan sadece merak ettiğim konuyu zihnimde aydınlatmak istedim
Sanmıyorum
Neyi sanmıyorsun
Bulmuştur
Sanmıyorum
Olabilir