Onunla ayrıldığımız akşam, kafa dağıtmak için kuzenimle yemek yedik ve farklı anladı sonra tarih attı sizce yeni birini bulmuş mudur?

Benim eski sevgilim 1 buçuk aydır ayrıldık daha doğrusu benden ayrılamıyordu bende ondan beni canını verecek kadar çok seviyordu ama sonra dengesizleşti hep bende suçu aramaya başladı ben sadece ona kargo gönderimi yapmak için gönderdiğim firmada biri bana yazmıştı bende teşekkür ederim ben nişanlı olmadığım halde nişanlıyım dedim bunu uzattıkça uzattı çok kıskançtı kısıtlıyordu sonra ben kuzenimle onun buluştuğumuz mekanda yemek yedik buda başka birini bulduğumu sanıp onu unutup yeni birini bulduğumu zannetti onu çok seviyordum geçen ayın 23 de ayrıldık ve akşamı oraya tarih attı sizce benden öç almak için mi yoksa birini bulmuş olabilir mi lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Ya allah aşkına gerçekten çok dengesiz insanlar var ya gerçekten cehaleti yüksek olan toplumlar içerisinde yaşadığıma utanıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Cehaleti yüksek toplumlar içerisinde yaşamak çok mantıksız geliyor
Onunla ayrıldığımız akşam, kafa dağıtmak için kuzenimle yemek yedik ve farklı anladı sonra tarih attı sizce yeni birini bulmuş mudur?