Nefret edip mecburiyetten yakın olduğum kuzenimin eski sevgilisiyle bugün çıkmaya başladık?

Kuzenimle ayrı büyüdük ams hep yakındık. Hal hareketlerinden nefret ediyorum yanımda şu an gitmek istiyorum rezil her hafta sevgili değiştiren bir insan. Ben uzun zamandır bir kişiyle bile konuşmadım içimden gelmiyordu cunku. Her neyse bu kuzenimin eski sevgilisi şu an benim müdürüm (markette çalışıyorum) enerjisi çok güzel mükemmel bir insan. Ben gönlümü kaptırdım her gün ağlıyorum neden bu kadar yanlış kişiye aşık oldum diye. Nolur vicdanlı yorum yapın kimse bilmiyor söyleyemiyorum cunku. Ve 10 gün önce kuzenim benimle bu cocugu yakıştırdığı icin kavga etmiştik o zamsn aramızda bir sey yoktu. Doğum günümde bana çiçekler yolladı sürprizler yaptı. Sabahları kahvaltı hazırlıyor sürprizler yapıyor. Hayatımda olabilcek en yanlış kişiye aşık oldum. Tekrar diyorum lütfen vicdanlı yorum yapın. Şimdiden teşekkürler
Nefret edip mecburiyetten yakın olduğum kuzenimin eski sevgilisiyle bugün çıkmaya başladık?