3 ay

Erkek arkadaşım tüm gün evde, annesinin parasıyla geçiniyor; soğumakta haksız mıyım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım bana devamlı yanaşmak istiyor ama ben ondan soğudum çünkü sabahtan akşama kadar hep evde işi gücü yok bir sorumluluğu ve kendisini geliştirmek için yaptığı bir şey yok sadece akşama kadar oturup reels kaydırıyor bu beni ondan soğutuyor vasıfsız olması amaçsız olması çekici gelmiyor ikinci olarak da bir şey yaşadığımız zaman devamı gelmiyor hemen uyuyor çok soğumaya başladım artık bana yanaştıkça kendimi çekiyorum bir de bana sürpriz falan yapmıyor bir yere çıkartmıyor akşama kadar hep evdeyiz ben zaten çalışıyorum işe gidip geliyorum sizce haksız mıyım bu durumu düzeltmek istiyorum ne yapabilirim? bir de annesine anne bir sus artık çok konuşuyorsun diye çemkirdi uln kadının parasıyla geçiniyorsun şu triplere bak bir de mekana gittiğimizde annesinin kartından harcama yapıyor ve ona rağmen benden bir şeyler bekliyor

Erkek arkadaşım tüm gün evde, annesinin parasıyla geçiniyor; soğumakta haksız mıyım ne yapmalıyım?