Erkek arkadaşım bütün parasını ailesine yediriyor?

Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var. 1 yıldır da birlikte yaşıyoruz. Haliyle de her şeyimiz ortak, evli gibiyiz.

Annesinin de çok fazla borcu var, haliyle erkek arkadaşımda yardım etmek için kredi çekti. Neredeyse bir yıldır bunu ödüyor. Borç bitecek gibi de değil. Bir tane de erkek kardeşi var, 20 yaşında lise terk ne okuyor ne çalışıyor. Kimseye bir faydası olmamasına rağmen yüzsüz gibi abisinden hâlâ bir şeyler istiyor. İş çalışmaya gelince abisini iş bulamıyorum, bulsam giricem diyerek kandırıyor. (1 yılda sadece 1,5 çalıştı sıkıya gelemiyor.) Abisi çok bunaldığını söyleyince de “banane annem borcu benle mi yaptı diyor” Anneside çalışıyordu rahatsızlığından dolayı işten çıktı. Erkek arkadaşım, kardeşini işe girmek için zorladığında ise annesi onun üstüne çok gitmeyin diyor.
Dediğim gibi borç bitecek gibi değil, şimdi tek çalışan benim erkek arkadaşım oldu hiç bitmez.
Tüm bunlar bizim ilişkimizi çok olumsuz etkiliyor, ben de çalışıyorum maaşlarımızla kendimize yetebilecek, istediğimiz her şeyi yapabilecek, güzel bir evde yaşayabilecekken, sinemaya bile gitmek bizim için lüks oldu.
Tatile gitmek, geleceğe yönelik hayaller kurmak, evliliği düşünmek, birikim yapmak imkansız hale geldi. İnsan istemsizce düşünüyor ben bu adamla nasıl evleneceğim?, evlendiğimde de böyle mi olacak?, böyle bir yaşam mı süreceğim hep diye.
Yanlış anlaşılmasın fazlasında gözüm yok, birlikte mutlu olalım, güzel anılar biriktirelim, gezelim, eğlenelim, güzel bir evimiz olsun istiyorum. Bu devirde her şey maalesef ki paraya bakıyor ve şu an ki maaşlarımızla bile birbirimize yetebilecekken ailesinin borçları yüzünden bu hayatı yaşamak zoruma gidiyor artık. Kardeşi kocaman adam okumuyor, bari çalış sadece sabahlara kadar oyun oynayıp akşama kadar yatıyor. Sinirlerimi bozan bu, ben annesine destek olmasın demiyorum ama o kardeşi gt büyütmek yerine çalışsa, erkek arkadaşımında cebine 3-5 kuruş para kalır. Bu arada erkek arkadaşım parası olduğunda hiç bir şeyi esirgemez benden, ama ben onu bu kadar borç içinde daha da darlamamak için istemiyorum bir şey. Bu yüzden de kötü bir mahallede kötü bir evde dört duvar arasına sıkışmış durumdayız. Sizce ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım bütün parasını ailesine yediriyor?