İyi bir üniversiten mezunum yüksek lisansım var Mali müşavirim 10.000 üstü maaşım var neyse arkadaşımın kuzeniydi erkek arkadaşım kendiside doktor neyse tip olarak beğenmediğim için elemiştim bunu kendisi bildiğin yapıştı 6 ay sonra bir sans vereyim dedim 1 senedir beraberiz (kendisi hiç yanıma yakışmıyor) neyse sorun etmedik Sürekli bana ne zaman yeminli mali müşavir olacaksın sağlam kazanıyorlarmış en sonunda dedimki düşünüyorum ama zor sınavları zor neyse sürekli para hesabı yapıyor ben yeminli mali müşavir olsam zengin 🤑 bir adamla olurum en az 50-60 bin ayda para kazanıyor onlar çok rahat değilmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim güzelliğim dillere destan Allah biliyor ya kendisi yanıma hiç yakışmıyor
neyapsın kendi hayatını zenginliğe adamıs onun hedefi zengin olmak, sende onu zengin edicek kadar kazandıgına göre senin velicegini kendi gelicegi gibi görüp hyecanlanması normal😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tabi ki rahat yeminli mali müşavir olmanın ikinci sınıf karakter oyuncusu enişte bey
sen kimsin ki kendini yüceltiyorsun yok yanıma yakışmıyor yanına yakışmıyor diyip adamı gömüyorsun bir senedir çıkıyorsun aptal demek bir müşavire yakısmadı 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sanki başka rahatsız eden şeyler var da bu üstüne tuz biber olmuş gibi geldi bana. öyle mi?
Evet zaten pek beğenmiyordum kendisini 6 ay yüzsüz gibi peşimden koştu şimdide paramın hesabını yapınca kendisinden nefret ettim
net haklısın, ben muhabbetini sevmem zaten. 1 yıldır nasıl sürüyor ki ilişşki peki?
Sürekli peşimde yani ilgisi falan iyi ama ne bilim eksik birseyler var
beğenmiyorsun aslında adam işte, niye devam ediyor peki
O kadar kazanmiyorlar abartma. Sende iycce paragöz olmuşsun.
Dillere destan diyorsun da boyun kaç.
Kazanıyorlar cidden işin içindeyim boyum 1.70
60 kg kendiside 1.70 boyunda
Doktorda kazanıyor
Adamın evi arabası var diyorsun da senin ondan çok şeyin mi var adamın üstüne ne gidiyorsun.
Evi yok sadece arabası var doktor dediğim aile hekimi kendisi
Yaşın kaç senin.
E sende parasal olarak üst segmentte değilsin bence.
11 bin alıyorum şu an normal kendisi benden az alıyordur belkide aile hekimi sonuçta
Kadın az alabilir ancak aşk para değildir sen birini seviyorsan seviyorsundur bence sen bunu sevmiyorsun kendini niye oyalıyorsun.
Senin gibi güzel çok var ama 😅 birde yaş olmuş 33 34.
Ama sende haklısın kazandığın para normal aslında o kadar okumuşsun böyle düşünce ile ilişki olmaz. Bence
neyapsın kendi hayatını zenginliğe adamıs onun hedefi zengin olmak, sende onu zengin edicek kadar kazandıgına göre senin velicegini kendi gelicegi gibi görüp hyecanlanması normal😂
Tabi ki rahat yeminli mali müşavir olmanın ikinci sınıf karakter oyuncusu enişte bey
Boş insansın
Boş sensin aptal
sen kimsin ki kendini yüceltiyorsun yok yanıma yakışmıyor yanına yakışmıyor diyip adamı gömüyorsun bir senedir çıkıyorsun aptal demek bir müşavire yakısmadı 😂
Kankam sana tom cruise yakışır
Yakışmıyor gerçekten bak ve çok yüzsüz 6 ay peşimden koştu birde paramın hesabını yapıyor
Bred pitt tarzı istiyorum :)
Paranın hesabını neden yapıyor doktor değildir belki parana çökmek için
Hahaha boy kilo beden ölçün ne peki bayan jennifer Lopez
Doktor dediğin sağlık ocağında aile hekimi :) bir arabası var başkada hiçbirşeyi yok
Hahaha senin servetinle servitine servet katmak istiyor desene
Ben çok kazansam zengin birini bulurum onunla ne işim var :) ama çok kazanmam onun hoşuna gider kendini eksik hisetmez
Hahahaah sen çok fenasn
2 dakkada iyi hava bastın
Güzelliği dillere destanmış yapma yav jdhxuxu
Para en iyisi