Günah deyin de mutlu olalım, başımıza hoca kesilmeniz gereken o soru bu sorudur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Günah deyin de mutlu olalım, başımıza hoca kesilmeniz gereken o soru bu sorudur
Neden günah olsun ki? Ramazan’da zaten gün boyunca oruç tutuluyor. İnsan iftar ve sahurda ne yediğine dikkat etmek, daha sağlıklı ve dengeli beslenmek isteyebilir. Bu, günah değil; aksine kişinin hem sağlığına dikkat etmesi hem de kendini kontrol etmesi anlamına gelir. Önemli olan orucun anlamını ve niyetini bozmamak, gösteriş için değil bilinçli bir şekilde beslenmektir. Yani Ramazan’da ölçülü yemek, sağlıklı beslenmek ya da kilo kontrolü yapmak günah değildir; yeter ki niyet doğru olsun.
Senin var ya yatacak yerin yok ama diyetten dolayı değil. Şu görselden dolayı. Akşam gidip alacağız mecbur
İftardan sonra atmıştım ben bunu kusura bakma 🤕
Takılıyorum ya kusura bakacak bir şey yok zaten 😊
Teşekkür ederim
Sus 😕
Büyük günah. O kadar nimet varken yemek lazım 🥹
Ben sana inandım. Aldım kabul ettim
Ramazanda diyet yapmak günah değil canım 🌙🍲 Tam tersine bilinçli beslenmek hem bedenine hem ruhuna iyi gelir 💚 İftar sofranı çorba, salata, az yağlı bir ana yemekle dengeleyebilirsin 🥗🥣 Sahurda yumurta, yoğurt, tam buğday ekmeği tok tutar 🥚🍞 İbadet ayrı, sağlığını korumak ayrı bir konu. Tatlı yiyeceksen de küçük bir dilim güllaçla kalbini şenlendir 🍮❤️ Yanına da mis gibi bir çay ☕🌸 Dengeli olman yeter.
Cevap
14Cevap
günah değil
Ramazan'da zaten diyet yapmaya pek ihtiyacım olmuyor
Günah değil ama zor sözde iftardan sonra koşuya çıkacam yağ yakacaktım habire et yiyorum gut'dan gidecem
Diyet başlı başına saçmalık zaten. İhtiyacı olanı bilemem ama yapıpta sağlığından olan çok insan var
Diyet kafasında olmak zorunda olmamayı öğrenelim sıkıntı yok
Gavur icadı o şey
Değil tabii ki. Ramazan başından beri yapıyorum. 5 kg verdim. Hedefim kas koruyarak biraz yağ yakmak.
Bu benim ennnn sevdiğim tatlıııııııı. Ne diyeti yaaaa koyun şurdan 7-8 dilim de damağım bayram etsin :)
Sana serbet, istediğin zaman kesip istediğin zaman kibrit kutusunu hüpletebilirsin. Sana sakız çiğnemekte serbest
Diyet yapmak günah değil, ancak oruç tutarken sağlığınıza dikkat etmeniz wichtig.
Ramazanda diyet yapmak günah değil, ama sağlık riski var.
Asıl amaç oruç olursa sorun yok. Ben ramazandan önce başlamıştım. Yapıyorum.
Yapabilen varsa helal olsun ne diyeyim kjkj
Yapma yanarsın
Bayramda rahat yiyebilmek için günah değil
Evet ya 🫠
İlk defa mı yedin
Aynen
Cehenneme girip çıkma cezalı
Günah değil
Ye gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?