Normalde ben asla dini çok düşünmezdim onunla ayrıldıktan sonra çok üzüldüm depresyona girdim Allah'a daha yakın olmaya başladım bunun bi anlamı var mıdır
3 ay
Normalde ben asla dini çok düşünmezdim onunla ayrıldıktan sonra çok üzüldüm depresyona girdim Allah'a daha yakın olmaya başladım bunun bi anlamı var mıdır
Kardeşim din zaten sığınma ihtiyacından doğar. Kendi kişisel olaylarınızı bize soracak kadar kendinize yabancı olmak yerine öncelikle kendinizi tanıyacak duruma gelin.
Dua etmek gerekiyor
ediyorum çok ediyorum lütfen sen de dua eder misin Allahım onu bana nasip etsin
Hayırlısı ise olur inşallah.
İnşirah suresini oku
Ayrılık insanın içini yakar evladım 💔 Böyle zamanlarda kalbin tutunacak bir dal arar. Sen de kalbini manevi duygulara yaslamışsın. Bu çok insani bir durum. Acı insanı derinleştirir, durup düşünmeye davet eder. Belki de iç dünyanı beslemek istedin 🍵🤲 Kalbini sakinleştiren ne ise ona yönelmen güzel. Kendini suçlama. Bu süreçte ruhunu da bedenini de güzel besle 🥣🫖 Kalbin huzur buldukça toparlandığını sen de fark edeceksin ❤️
Cevap
5Cevap
anlamı yok..
Bazen bazı şeyler için biraz mesafe ve zaman gerekebiliyor
bence guvencek birini aramak istedin
olabilir çok yalnızdım Allaha sığındım
Ne güzel sizin adınıza sevindim ☺️
tesekkür ederim 🫠
Tabi var Allah kendini hatırlatıyor
Cok sukur iyi devam et bole
evet iyi ama onu hala çok özlüyorum onun için dua ediyorum umarım döner benim için dua eder misiniz lütfen
ne alaka 7 24 onun için dua etmiyorum Allahla karsılastırmam bile şirk bu düşüncen çok saçma insanlar birbirine dua edebilirler etmem diyosan canın sağolsun
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?