Ayrıyken Başkasıyla Konuşan Sevgili?

Kız arkadaşım 23, ben 24 yaşındayım. 1 yıldır birlikteyiz. 4-5 gün önce anlaşamamızdan, çok fazla tartışmamızdan dolayı ayrıldık. Sabrede sabrede en son ben de patladım. İlk 2 gün ona olan sinirim geçmedi. Sonrasında ben de yaşadığımız onca şeyi düşündüm, çok anı biriktirmiştik. Bir şekilde çözebiliriz diye düşündüm onu aradım. Aramızda güzel bir diyalog geçti ama ardından bu sorunları aşamayız, birbirimizi mutsuz ediyoruz dedik ikimizde. Aradan 1 saat geçmeden beni aradı, konuştuk, yine herhangi bir tartışma olmadan biz yapamayız diye telefonları kapattık ve bu konuşmalarda, ben ayrı olabiliriz ama ben senin düşmanın değilim. İkimizde üzülüyoruz, canın sıkılınca beni ara, bana yaz, çekinme, seni hala çok seviyorum dedim. Aynı şekilde o da bu cümlelere yakın şeyler söyledi ve aradan 5 dk geçmeden beni yeniden aradı. Beni istemezsin çünkü ben senin istemeyeceğin bir şey yaptım, başkasıyla konuştum dedi. Sonra ss attı bana konuşmaları. Ardından çocuğun onu aradığını 4-5 dk telefonda konuştuklarını da söyledi. Şubeler farklı olsa da aynı bölümde okuduğu, sınıf arkadaşı sayılacak birisi. Bunu duyduktan sonra en ufak bir hakaret etmeden telefonu kapattım. Çünkü benim en hassas noktam budur. 1 önceki ayrılmamızda yine bu kişiyle diyalog kurmuştu. Havadan sudan muhabbetler ama salak değiliz, amaç belli, flört gibi bir şey yani. Toplamda bu hatayı 3. kez tekrarladı. İlkinde başka birisi son 2'si aynı kişiydi. Bütün gece bana mesaj attı, aradı ama diyalog kurmak istemedim. Hayatımda sadık bir kadın görmek isterdim. Ayrılıyoruz 2 gün içinde başkasıyle konuşmak nedir, ben bunu yapmıyorum. Ayrılsak dahi 1 tane kadınla diyalog kurmadım, kurmam da. Çünkü bana göre doğru olmaz. Bu konu yüzünden daha önce de şiddetli bir tartışma yaşamıştık. Sanki yokluk içindeymişsin gibi direk birisiyle konuşmak nedir, bekle 1 ay geçsin, belli bir süre geçsin, ondan sonra tamam diyeyim haklısın ama 1 yılımız geçmiş, yüzük almışım, ailemle, ailenle tanışmışım. Bunu kendime yediremiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Okumaya üşenen arkadaşlar için:
1 yıllık ilişkimiz var, 3 gün ayrı kaldık. 2. gününde başkasıyla konuşmaya başlamış. Bunu daha önce 2 kez yapmıştı. Büyük bir tartışma yaşamıştık. Toplamda 3. kez aynı davranışı yaptı. Ben her ihtimali düşünüp herhangi birisiyle iletişime geçmiyorsam onun da yapmaması gerekir diye düşünüyorum. Sanki yokluk içindeymişsin gibi direk birisiyle konuşmak nedir, bekle 1 ay geçsin, belli bir süre geçsin, ondan sonra tamam diyeyim haklısın...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada belirtmeyi unutmuşum. İlk telefon konuşmamızda, başkasıyla konuştun mu, diyalog kurdun mu herhangi bir şey oldu mu dedim. Hayır kimse yazmadı ama yazsaydı cevap verirdim. Ayrıyken seni ilgilendirmez dedi, buna sinirlenceğimi bildiği için aradan 2 konuşma geçtikten sonra bence benim gibi ona karşı içi dışı bir olan birine yalan söylemenin haksızlık olacağını düşündüğü için başka birisiyle 2. gün mesajlaştığını ve ardından çocuğun onu aradığını 3-4 dakika konuştuğunu söyledi
Ayrıyken Başkasıyla Konuşan Sevgili?