Arkadaşlar ben iliskimde çok kıskanç biriyim sevgilimin kiz kankalari var ve inst takip listelerinde bazilarini takip ediyorum onların nasıl biri olduğunu yakindan görmek için tanışmak için yazıyorum ama onlar da beni sevgilime soyluyolar oda bana kızıyo bugün de daha önce kızdığını unutarak bi arkadasina yazdım oda söylemiş sevgilim öğrenince benden ayrıldı sizce haklı mı geri döner mi dersiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmaliyim sizce hic yazmasammi aciklasammi
Sevgilinizin arkadasiyla konuşmaniz ayrılık sebebi mi?
Saklayacak bir şeyinin olmadığını düşün sevgilinin senin erkek arkadaşlarına yazması problem olur mu yazarsa yazsın dersin ama biriyle flört ettiğini düşün çekinirsin sinirlenirsin yakalanmaktan
sürekli onu darlamandan hoşlanmadığı için ayrılması haklı ama sana bir şeyler söylemeyip kız arkadaşlarının bilmesi falan haksız gibi geldi bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızmasının sebebi biseyler karıştırması yoksa neden kızsın elin kızı için
Öyle mi dersin
Evet öyle tabiki
Saklayacak bir şeyinin olmadığını düşün sevgilinin senin erkek arkadaşlarına yazması problem olur mu yazarsa yazsın dersin ama biriyle flört ettiğini düşün çekinirsin sinirlenirsin yakalanmaktan
Yani hem haklı hem haksız
Ne gibi mesela ne yönden haklı ne yönden haksız
sürekli onu darlamandan hoşlanmadığı için ayrılması haklı ama sana bir şeyler söylemeyip kız arkadaşlarının bilmesi falan haksız gibi geldi bilemiyorum
Hangi kiz kankasina yazsam yazdigimi bildiriyolar oda rahatsız ettigimi duşunuyo ve ben seni uyardım artık yeter dedi
Öyle bitirdi ama amacım rahatsızlik değil sevgilimin arkadaşlariyla tanışmakti
Boşvdr ya hayat devam ediyor sen hayatının devamında girecek olanlara burdan ders çıkarmaya bak
Haklısın ya dimi
yani bence haklıyım
Neden bunun için ayrıldı ki merak ettim.
Daha önce de uyardı tekrarlamamdan dolayı istemiyo ayrıldı ama ben uyarısını unuttum
Unuttuğunu söyle. Senin güven probleminde olabilir karşı tarafa.
Affetmez sanmıyorum bitti diyo
O zaman boş ver gitsin. Onlar için ayrılıyorsa altında birşeyler olabilir.
Bilmiyorum o böyle yapinca kendimi suçlu hissediyorum
Çok seviyorum pişman olup affedermi bilmiyorum
Zamanla her şey belli olur, üstüne gitme bence
Yazma şu an için
Peki öyle yapıyım
Neden konuşmak istiyorsun
Daha yakından tanımak için
Bence gerek yok.
İşte ben merak ettim kıskandım tanışmak istedim sevgilime soyluyolar
Ergence şeyler bunlar
kime göre