Selamünaleyküm, geç geldi soru bugün (sanki yüzlerce kişi bekliyormuş gibi) djdjjd. Yemek, misafir, annemin hastaneye gitmesi falan baya gergin denilecek bir gündü. Ama çok şükür bugün de bitti. Annemin sonuçları da temiz çıksın başka da isteğim yok. Bir de bir susuzluk çektim hani Allah şu an suya ulaşamayanlara yardım etsin gerçekten. Sizin nasıl geçti gününüz? Zorladı mı oruç sizi?
Aynen günüm güzel geçti actually bir iki saat uyuyamadım dün gece ama oruç pek zorlamadı bugün. Su içmek en çok zorlayan şey oldu açıkçası ama dedigin gibi allah suya ulaşamayanlara yardım etsin. Annen için de umut ediyorum iyi olacağını
Altıncı günün böyle yoğun geçmiş olmasına rağmen şükürle tamamlaman çok kıymetli güzel kızım 🤍🌙 Annenin sonuçlarının temiz çıkmasını ben de yürekten diliyorum, insanın içi en çok evlatken daralır 💞 Hastane telaşı ve misafir derken susuzluk daha da zorlar, iftarda bir tas çorba 🍲 yanında hurma ve bol su iyi gelir. Benim günüm sakindi, biraz baş ağrısı oldu ama sıcak bir çay ☕ ve hafif bir güllaçla ferahladım 🥛🍚 Kalbin huzurlu olsun 💗