Hatay eşimin arkadaşi zaten. ya da tiktok vs orada çok kas hastası vs çocuklar var. Bakanlık onaylı vs oluyo araştırıp onlarada yardım edebılırsn ben tıktok ta da atarm. Saçma yayın vs asla atmam hasta çocuklar cok onlara destek olmamz lazım
Ya insann gözunden ne halt oldugu anlaşılıyor zaten. Ykndan tanımak en iyisi bence mama al sokakta kedi ve kopek ler için o da büyük hayır. onlarda bızım gibi Allah n dilsiz kulları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şahsen araştırarak veriyorum gerçekten ihtiyacı olana veriyorum
Nasıl araştırıyorsunuz?
Sorup soruşturarak var mesela gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar evinde yiyecek ekmeği zor bulanlar yetimleri olanlar var neler neler
evet o yüzden
nerden soruştuyorsunuz?
Bu yardıma ihtiyacı var diyip hemen çıkarıp vermiyorum gidip kaldığı yere bakıyorum komşularına soruyorum öyle veriyorum
Çünkü ev kiralayıp kendini yoksul gibi gösterip yardım alan insanda çok
Aaaaaa şaka gibi türk milleti gerçekten her üçkağıtçılık bunlarda
Bende öyle düşündüm zaten gidip bakarak ama nerden bulunur
Öncelikle bulunduğum çevreme soruyorum mahalle muhtarına soruyorum komşulara soruyorum böyle bulabilirsin
Biz burada MS hastası birine verıyoruz kirada. Hiç bir kuruma guvenmiyorum
orası neresi? ve nasıl buldunuz?
Hatay eşimin arkadaşi zaten. ya da tiktok vs orada çok kas hastası vs çocuklar var. Bakanlık onaylı vs oluyo araştırıp onlarada yardım edebılırsn ben tıktok ta da atarm. Saçma yayın vs asla atmam hasta çocuklar cok onlara destek olmamz lazım
sadece çocuk değil kimsesiz olmayan hasta yetişkinde çok maalesef :(
Yaşlıları tıktok ta çok kullanıyorlar. Ama hiç bir hasta evladı anne baba kullanmaz. Daha az riskli
O kadar emin olmayın biz iyi niyetliyiz ne tür insanlar var çocuklarınıda kullanan
en mantıklısı gibi gerçekten görmek
Ya insann gözunden ne halt oldugu anlaşılıyor zaten. Ykndan tanımak en iyisi bence mama al sokakta kedi ve kopek ler için o da büyük hayır. onlarda bızım gibi Allah n dilsiz kulları
Onlara zaten genelde ben ne yiyorsam ondan alıyorum hayvanları çok seviyorum 🥰
mama olarak ne önerirsin kedi köpek için?
Vala marka seçmiyorum yavru ise yaş mama büyük kedilere kuru mama. Bazen ciğer haşlar veririm falan
Benim çevremde arkadaşlarım var. Düzenli olarak gerçekten muhtaç ailelere yardım ediyorlar.
Bende çam sakızı çoban armağanı şeklinde yaparım.
Peki bu insanları nerden buluyorlar?
Komşuları oluyor, komşularının bir tanıdığı oluyor.
siz nerde yaşıyorsunuz bu arada?
Sakarya
Cevren de vrdir. Niyetin onemli gordugune ver gitsin
Deprem mağduru bir bayan var isterseniz bilgilerini paylaşabilirim ben ona veriyorum
Lösev ve Mehmetçik Vakfı