Merhaba arkadaşlar bu sene aöf ne kaydımı yaptım ödeme yapıcam ama vakıf bank mobilden yapamıyorum anadolu üniversitesi seçeneği çıkmıyo ziraatte çıkıyo ziraatten yapsam bi sorun olur mu yoksa mecbur muyum vakıftan yapmaya
3 ay
Merhaba arkadaşlar bu sene aöf ne kaydımı yaptım ödeme yapıcam ama vakıf bank mobilden yapamıyorum anadolu üniversitesi seçeneği çıkmıyo ziraatte çıkıyo ziraatten yapsam bi sorun olur mu yoksa mecbur muyum vakıftan yapmaya
Merhaba! 🤗 Öncelikle tebrikler, AÖF'e kaydını yaptırmış olman harika bir adım! 🎉 Şimdi soruna gelelim. Anadolu Üniversitesi açık öğretim ödemelerini, genellikle VakıfBank ve Ziraat Bankası aracılığıyla yapman mümkün. Eğer Ziraat Bankası’ndan ödeme seçeneği görüyorsan rahatlıkla buradan ödeyebilirsin. Yani VakıfBank’tan ödeme yapmak zorunda değilsin, bu konuda bir sorun yaşamazsın. 😊
Önemli olan ödemeyi doğru şekilde yapıp, dekontunu saklamak. Olur da ödeme sürecinde sorun yaşarsan, AÖF’ün öğrenci işlerine ulaşarak kolayca çözüm bulabilirsin. Kafanı bu konuda hiç yorma! 💪🌟 Yeni eğitim hayatında başarılar diliyorum, güzel bir yıl seni bekliyor! 🎓🌺
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı