Bana soru denk gelmesin diye siyaset konusunu açtım döndü dolaştı yine ne zaman evleniyorsun sorusu bana geldi. Ben elendim arkadaşlar 😃

Bana soru denk gelmesin diye siyaset konusunu açtım döndü dolaştı yine ne zaman evleniyorsun sorusu bana geldi. Ben elendim arkadaşlar 😃

Soru değil de bir tane gereksiz asalak bi kadın var, kendi akrabam değil üstelik ama üstüne hiç vazife olmayan şekilde konuşuyor.
Kadın kadının halini anlamazsa ben bu ülkeden bu dünyadan hiç ümitli değilim. Almanyada ya da her hangi bir yurt dışında yaşayan Türklerin kendilerini orada bir b*k olduğu ama asla kişisel olarak kendilerini geliştiremediğini o m@l kadın sayesinde iyice anlamış oldum. Nezaket, ince düşünce ve hemcinsini anlamak çok önemli bir husus.
Bana önce çok kilo almışsın deyip sonra bu kilo mevzusunu uzatarak akıl vermeye kalkıp, ama sen daha çok gençsin dikkat etmen gerek vs diyerek kendinden iğrenmemi sapladı. Kırk yılda bir görürüm kendisini ama hep onun o gereksiz sohbetini hatırlayacağım sağolsun.
Ben her halimle güzelim demek vardı da o gereksiz polemiğe girmek veya kafaya takmış bir imaj vermek istemediğim için evet diyip gülüp geçmek durumunda kaldım..
Yeter beni ve kilolarımı bir salın 💅
Kafa takmissin zaten
Öylede sonda bişe demişsin ondan dedim neyse boş ver çok takma bye
Okuyor musun okudun mu bitti mi ne okudun okul nasıl gidiyor nereye gidiyor (yerinde duruyor okul anam) ne olacan o ne oluyor bizim gız şunu oldu onu olunca bizi de tedavi edecen mi filan fistan
Neyse evleniyor musun lafını duymaktan iyidir
Sana ak47 ile gelmiş sorular resmen 😃
Evlendikten sonra da çocuk ne zaman soruları başlıyor. Bu bayram bunu soranları ellerimle boğasım gelmedi değil. Anlayacağın soruların sonu gelmiyor 🥲
Neredeyse tüm akrabalarımla aram kötü olduğu için beni ne onlar aradı. Ne de ben onları aradım. Gerçekten öyle bir devirde yaşıyoruz ki akrabalarımızdan bile bi insanlık yok.
Cevap
32Cevap
Bu bayram soru sorulmadı çünkü kimseye gitmedim :d gidip bir de iki saat onların boş sorularnı çekemem. meraklı sorularını kendilerine sakladılar
Hayır dün biraz arayayım dedim kalp krizi geçirdim kapattım sildim djdjdj
Evet, koşuşturmaktan halinizi soramadım dedim djdj
Önceden bayramlarda akraba ziyareti yapardık. Nasılsın iyi misin? Senin yaşın kaçtı? Aaaa senin yaşın bayağı varmış senden küçükler bile evlendi. Neden istemiyorlar seni acaba? Görücü geliyor mu? Geliyor dediğimde ise aaaa bizim hiç haberimiz olmadı ya kimlerden çocuk söyleyin bakalım bla bla bla diyorlar. Boş boş sorular dedikodular falan hiç bana göre değil
Artık gitmiyorum zaten babamın akrabaları teyzesi dayısı falan benim teyzem dayım değil yani
Benim teyzem zaten Konya'da evli gidemem bana uzak
Dayım, dedem, anneannem ve daha fazlası İstanbul da yaşıyor öyle ha deyince gidemiyorum işim dolasiyla
Bayram sevdiğin insanlarla bayram olur Baba tarafından akraba bozuntularini sevmiyorumm o yüzden ne kadar uzak durursam o kadar mutluyum akrabalarım canı cehenneme...
Bu durum, insana içten, derin ama hafif bir üzüntü verebiliyor maalesef. Genç iken bu durum pek farkedilemeyebiliyor. Ama yaş ilerledikçe insan daha da duygusallaşıp “ Ya neden benimde normal ve iyi niyetli akrabalarım olmadı, keşke olsaydı “ diye geçmişe bakıp hayıflanabiliyor da. Nasip tabi her şey
Allahım beni nasıl bir aileye, sülaleye bahşetmiş ise bilemiyorum.. hiç birimiz birbirimizle sorun yaşamadık bugüne kadar. Tek kelime ile mükemmel akrabalara sahibim 🧿
Kimse soru sormadı şükür. 😂 iş durumlarım soruldu tek. O da normal. Onun dışında soru kabul etmiyorum. 😂
Ay valla 2 gündür bekarmısın kaç yaşındasın sevdiğin var mı diyenlerle karşılaşıyorum. Çok sıkıcı bir durum.
Ayy çok gıcık bir soru sanane ne zaman evlenirsem evlenirim kardeşim yaa 😬
Hiçbiriyle muhatap olmadığım için bu sorunla karşılaşmıyorum.
Hayatımın en dingin dönemini yaşıyorum.
Ben tüm etapları geçtim arkadaşlar, bölüm ikiye geçtim. Size kolay gelsin shahahhs
@fesfs thug life 😎
( umarım doğru yazmışımdır 🤣)
@fesfs 67 yaşında olunca gençleri yakalamak zor oluyor shsjsj
@fesfs bu arada kimliğe baktım, 57 imiş yaşım 😅
@fesfs susadım cidden
@fesfs 10 sene sonra xhzjjz
Evde olmak zorunda olunca savuşturamıyorsun.
Senin iş noldu çalışıyor musun sorularına gerekli cevap verilerek savuşturuldu 💯
İki gündür babanneme bu moddayim kdksk
😂😂
Seninle yaptığımız tek sohbet.)
İyi bilirim paşammm 😂
Şekilsin ya hımına. Sana dedim ilerletelim dostluğu kdkkd sen gerilettin. Sabri abinin kumarhanesine döndü ortalık. d
Kanka ben tek takılıyorum biliyorsun böyle daha iyi inan bana 😂
Hesabı silip geldikten sonra bende öyle. Ece varsa varım yoksa yok. d
Olması gereken de bu valla 😂
Ben hanımımcıyım birader. Manitadan başkasıyla işim yok. İşte böyle arada görüşte sohbet ediyorum o kadar. Ne takip ne mesaj kimseye yok. sadece Ece. d
youtube.com/shorts/XeQtuUAaHLo?feature=share
Sana barış çubuğu teklif ediyorum buzları eritmek için kdkdj
youtube.com/shorts/caJ6JkkJZLs?feature=share
Küs değilim kanka 😃
Olsun ben gönlünü alayım. Biz de insanız hatasız kul olmaz.) Sinirlenip yapmışızdır bir şeyler olur öyle be abla ne anlatıyon bollum. Çoraplar merselize kızlar aslana selam versenize. d
Bülent Ersoy diyor ya hani. “Böyle olacağını bilseydim gelmezdim” diye. İşte ben tam o anı dün yaşadım.
Bana gelmedi aksine ben söyledim ama kimse bana sorun etmedi aksine bol bol sevdiler 🤭 ben aksine birine ne zamann düğün dedim 😅
Ayyy başladı akrabalık şöyle iyi böyle iyi kendi kanından canından hep gelin dırdırdırdır kalkmış bana hesap soruyor birde
Ben seviyorum o sohbetleri yaa yine bi aile sıcaklığı oluşuyor ama bu bayram ailemin yanında değildim
Bu sene de aynı ne zaman evleneceksin sorularına maruz kaldım ve her seneki gibi cevabımı verdim kurban bayramına kadar rahatım 😅
Densiz akrabalarla yüz göz olmuyorum samimi olduklarım da rahatsız edici sorular sormaz
Akrabaları görmediğim için savuşturmama gerek kalmadı.
Akraba ayrı akbaba ayrı akbaba olanlar zaten bana yaklaşamıyor tazyikli laf sokma sanatımı bilirler
bayramlaşmaya gitmek yerine arkadaşlarla antalyaya gittim, mutluyum
Ramazanda bizde misafirliğe gidilmez pek o açıdan şanslıyım
Eve misafir gelince odadan çıkmadığım için sıkıntı olmuyor sjsn
Var var öyle meraklı akraba. Biz soruyor muyuz ne zaman öleceksiniz diye ayıp ya 😂
Bizde de açıldı sorular. Neyse ki evlilik şimdilik gündemde yok. Yaşımı soranlar çoğunluktaydı ‽
Açıldı soru mevsimi*
Hshshs " hı , ya , evett tabi, muhakkak, elbette " yanıtlarla evett kdkdkd
Takılmadım He dedim geçtim. zaten fazla da gormedim
Kaçtım kaçtım ama kör kurşuna denk geldim en son djkd
Çok güzel savurdum, lafımı hiçç sakınamam. Kimse onları ilgilendirmeyen sorularla canımı sıkamaz 😄
Anne tarafı baba tarafı akrabalardan hayır yok 🤷
Elbette hayır, illa onları ilgilendirmeyen şeyleri soracaklar.
Bu bayram sorulara maruz kalmamanin rahati ve gruru icindeyim 😀
+1 hamdolsun atlattık.
Soruldu. Bu yılda halının desenlerini inceledim değişiklik oldu
ben dışarı çıktım gelenler beni göremeyecek :D :D kesin çözüm
Akrabalar benim sorunlu hastalıklı olduğumu bildikleri için fazla üzerime gelmiyorlar
Akrabalarımın hemen hemen hepsi şehir dışında ve kimseye gitmediğim için soru sorulmadı.
Zaten normalde de okul konusu dışında o tarz sorulara maruz kalmıyorum.
Depremlerden dolayı akrabamizin yanına taşındık, her daim başımızda. İllalallah ettik mecburiyetten katlanıyoruz cidden..😡
Genelde iş güç konuşuruz.
Ne yanlarına gittim ne de gelenlerin yanına oturdum akraba pişmanlıktır
Sürekli mk. E 30 oldun var mı aday? Sana ne sayın.. ına koduğum diyemiyorum
Samimi olmuycan olay bu.
Etme eşekle muhabbet küstürürsün devamını anlayan anladı.
Hiç maruz kalmadım şükür...
Hiç rahatsız edici sorular sorulmadı.
Çok şükür soru gelmedi
Kimseyle fazla diyaloğa girmemeye çalıştım..
Hiçbirini görmeye gitmedim ki soruları savuşturabileyim. 😂
bize geldiklerinde odamda duruyomda çocukları rahatsız ediyo ama biz onlara gidince kaçış yok hepsi okulu bırakmamı sorguluyo yahu size ne
Uluslararası çalıştığım şirketi tanitirkeneee her şeyi bilen cahil yenge eeeee ne iş yapiyoğnňn sen orada 😂😂😂😂💩💩💩
Ne zaman yuva kurmak istersen o zaman olur başkasının demesiyle olmaz
Yep benim aktabalarım çok tatlış
Birtek teyzeme gittim , onunlada başbasa idik
Maruz kalmıyorum (seviye, samimi değiliz.)
Uzak duruyorum hepsinden bana yetiyor
Akrabalarla pek görüşmüyorum kafam rahat ✌️
Yok, terslediğim için sormuyorlar artık.
Allah kimseyi 25ten büyük yapmasın amin.
Daha çok duyacaksın o soruyu.
:)
Annemler benim yerime cevapladı😅
Uzakta olmanın verdiği rahatlık 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?