Bana soru denk gelmesin diye siyaset konusunu açtım döndü dolaştı yine ne zaman evleniyorsun sorusu bana geldi. Ben elendim arkadaşlar 😃
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Soru değil de bir tane gereksiz asalak bi kadın var, kendi akrabam değil üstelik ama üstüne hiç vazife olmayan şekilde konuşuyor.
Kadın kadının halini anlamazsa ben bu ülkeden bu dünyadan hiç ümitli değilim. Almanyada ya da her hangi bir yurt dışında yaşayan Türklerin kendilerini orada bir b*k olduğu ama asla kişisel olarak kendilerini geliştiremediğini o m@l kadın sayesinde iyice anlamış oldum. Nezaket, ince düşünce ve hemcinsini anlamak çok önemli bir husus.
Bana önce çok kilo almışsın deyip sonra bu kilo mevzusunu uzatarak akıl vermeye kalkıp, ama sen daha çok gençsin dikkat etmen gerek vs diyerek kendinden iğrenmemi sapladı. Kırk yılda bir görürüm kendisini ama hep onun o gereksiz sohbetini hatırlayacağım sağolsun.
Ben her halimle güzelim demek vardı da o gereksiz polemiğe girmek veya kafaya takmış bir imaj vermek istemediğim için evet diyip gülüp geçmek durumunda kaldım..
Yeter beni ve kilolarımı bir salın 💅04 Yorumla- 1 yıl
Kafa takmissin zaten
- 1 yıl
Öylede sonda bişe demişsin ondan dedim neyse boş ver çok takma bye
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Okuyor musun okudun mu bitti mi ne okudun okul nasıl gidiyor nereye gidiyor (yerinde duruyor okul anam) ne olacan o ne oluyor bizim gız şunu oldu onu olunca bizi de tedavi edecen mi filan fistan
02 Yorumla- 1 yıl
Neyse evleniyor musun lafını duymaktan iyidir
- 1 yıl
Sana ak47 ile gelmiş sorular resmen 😃
Evlendikten sonra da çocuk ne zaman soruları başlıyor. Bu bayram bunu soranları ellerimle boğasım gelmedi değil. Anlayacağın soruların sonu gelmiyor 🥲
00 Yorumla
Neredeyse tüm akrabalarımla aram kötü olduğu için beni ne onlar aradı. Ne de ben onları aradım. Gerçekten öyle bir devirde yaşıyoruz ki akrabalarımızdan bile bi insanlık yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
32Cevap
- 1 yıl
Allahım beni nasıl bir aileye, sülaleye bahşetmiş ise bilemiyorum.. hiç birimiz birbirimizle sorun yaşamadık bugüne kadar. Tek kelime ile mükemmel akrabalara sahibim 🧿
20 Yorumla - u1 yıl
Bu bayram soru sorulmadı çünkü kimseye gitmedim :d gidip bir de iki saat onların boş sorularnı çekemem. meraklı sorularını kendilerine sakladılar
00 Yorumla Kimse soru sormadı şükür. 😂 iş durumlarım soruldu tek. O da normal. Onun dışında soru kabul etmiyorum. 😂
00 Yorumla- 1 yıl
Ay valla 2 gündür bekarmısın kaç yaşındasın sevdiğin var mı diyenlerle karşılaşıyorum. Çok sıkıcı bir durum.
00 Yorumla Ayy çok gıcık bir soru sanane ne zaman evlenirsem evlenirim kardeşim yaa 😬
10 Yorumla- 1 yıl
Hayır dün biraz arayayım dedim kalp krizi geçirdim kapattım sildim djdjdj
00 Yorumla - 1 yıl
Evde olmak zorunda olunca savuşturamıyorsun.
00 Yorumla - 1 yıl
Senin iş noldu çalışıyor musun sorularına gerekli cevap verilerek savuşturuldu 💯
00 Yorumla Hiç rahatsız edici sorular sorulmadı.
00 Yorumla- u1 yıl
Evet, koşuşturmaktan halinizi soramadım dedim djdj
00 Yorumla - 1 yıl
Kimseyle fazla diyaloğa girmemeye çalıştım..
00 Yorumla - 1 yıl
Önceden bayramlarda akraba ziyareti yapardık. Nasılsın iyi misin? Senin yaşın kaçtı? Aaaa senin yaşın bayağı varmış senden küçükler bile evlendi. Neden istemiyorlar seni acaba? Görücü geliyor mu? Geliyor dediğimde ise aaaa bizim hiç haberimiz olmadı ya kimlerden çocuk söyleyin bakalım bla bla bla diyorlar. Boş boş sorular dedikodular falan hiç bana göre değil
Artık gitmiyorum zaten babamın akrabaları teyzesi dayısı falan benim teyzem dayım değil yani
Benim teyzem zaten Konya'da evli gidemem bana uzak
Dayım, dedem, anneannem ve daha fazlası İstanbul da yaşıyor öyle ha deyince gidemiyorum işim dolasiyla
Bayram sevdiğin insanlarla bayram olur Baba tarafından akraba bozuntularini sevmiyorumm o yüzden ne kadar uzak durursam o kadar mutluyum akrabalarım canı cehenneme...21 Yorumla- 1 yıl
Bu durum, insana içten, derin ama hafif bir üzüntü verebiliyor maalesef. Genç iken bu durum pek farkedilemeyebiliyor. Ama yaş ilerledikçe insan daha da duygusallaşıp “ Ya neden benimde normal ve iyi niyetli akrabalarım olmadı, keşke olsaydı “ diye geçmişe bakıp hayıflanabiliyor da. Nasip tabi her şey
- 1 yıl
Hiçbiriyle muhatap olmadığım için bu sorunla karşılaşmıyorum.
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Hayatımın en dingin dönemini yaşıyorum.
- Evliyim
- Çocuğum var
- İkinci ne zaman olacak diye sorulmasın diye, ikinci de var.
- Param olmadığı için ev ve araba alacak mıyım diye soran da yok.
- Asgari ücretli olduğum için maaşımı da soran yok.
- Tabi en önemlisi artık okulu soran yok.
Ben tüm etapları geçtim arkadaşlar, bölüm ikiye geçtim. Size kolay gelsin shahahhs
112 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
@fesfs thug life 😎
- Cevap sahibi1 yıl
( umarım doğru yazmışımdır 🤣)
- Cevap sahibi1 yıl
@fesfs 67 yaşında olunca gençleri yakalamak zor oluyor shsjsj
- Cevap sahibi1 yıl
@fesfs bu arada kimliğe baktım, 57 imiş yaşım 😅
- Cevap sahibi1 yıl
@fesfs susadım cidden
- Cevap sahibi1 yıl
@fesfs 10 sene sonra xhzjjz
- 1 yıl
İki gündür babanneme bu moddayim kdksk
https://youtube.com/shorts/GJneB1kv1Xw?feature=share011 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Seninle yaptığımız tek sohbet.)
- 1 yıl
İyi bilirim paşammm 😂
- 1 yıl
Şekilsin ya hımına. Sana dedim ilerletelim dostluğu kdkkd sen gerilettin. Sabri abinin kumarhanesine döndü ortalık. d
- 1 yıl
Kanka ben tek takılıyorum biliyorsun böyle daha iyi inan bana 😂
- 1 yıl
Hesabı silip geldikten sonra bende öyle. Ece varsa varım yoksa yok. d
- 1 yıl
Olması gereken de bu valla 😂
- 1 yıl
Ben hanımımcıyım birader. Manitadan başkasıyla işim yok. İşte böyle arada görüşte sohbet ediyorum o kadar. Ne takip ne mesaj kimseye yok. sadece Ece. d
- 1 yıl
youtube.com/shorts/XeQtuUAaHLo?feature=share
Sana barış çubuğu teklif ediyorum buzları eritmek için kdkdj - 1 yıl
youtube.com/shorts/caJ6JkkJZLs?feature=share
Küs değilim kanka 😃 - 1 yıl
Olsun ben gönlünü alayım. Biz de insanız hatasız kul olmaz.) Sinirlenip yapmışızdır bir şeyler olur öyle be abla ne anlatıyon bollum. Çoraplar merselize kızlar aslana selam versenize. d
Bülent Ersoy diyor ya hani. “Böyle olacağını bilseydim gelmezdim” diye. İşte ben tam o anı dün yaşadım.
10 YorumlaBana gelmedi aksine ben söyledim ama kimse bana sorun etmedi aksine bol bol sevdiler 🤭 ben aksine birine ne zamann düğün dedim 😅
10 YorumlaAyyy başladı akrabalık şöyle iyi böyle iyi kendi kanından canından hep gelin dırdırdırdır kalkmış bana hesap soruyor birde
00 Yorumla- 1 yıl
Ben seviyorum o sohbetleri yaa yine bi aile sıcaklığı oluşuyor ama bu bayram ailemin yanında değildim
00 Yorumla - 1 yıl
Bu sene de aynı ne zaman evleneceksin sorularına maruz kaldım ve her seneki gibi cevabımı verdim kurban bayramına kadar rahatım 😅
00 Yorumla Densiz akrabalarla yüz göz olmuyorum samimi olduklarım da rahatsız edici sorular sormaz
10 Yorumla- 1 yıl
Akrabaları görmediğim için savuşturmama gerek kalmadı.
10 Yorumla - 1 yıl
Akraba ayrı akbaba ayrı akbaba olanlar zaten bana yaklaşamıyor tazyikli laf sokma sanatımı bilirler
00 Yorumla - 1 yıl
bayramlaşmaya gitmek yerine arkadaşlarla antalyaya gittim, mutluyum
00 Yorumla Eve misafir gelince odadan çıkmadığım için sıkıntı olmuyor sjsn
01 Yorumla- 1 yıl
Var var öyle meraklı akraba. Biz soruyor muyuz ne zaman öleceksiniz diye ayıp ya 😂
00 Yorumla - 1 yıl
Bizde de açıldı sorular. Neyse ki evlilik şimdilik gündemde yok. Yaşımı soranlar çoğunluktaydı ‽
01 Yorumla- 1 yıl
Açıldı soru mevsimi*
- 1 yıl
Hshshs " hı , ya , evett tabi, muhakkak, elbette " yanıtlarla evett kdkdkd
00 Yorumla Takılmadım He dedim geçtim. zaten fazla da gormedim
00 YorumlaKaçtım kaçtım ama kör kurşuna denk geldim en son djkd
00 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel savurdum, lafımı hiçç sakınamam. Kimse onları ilgilendirmeyen sorularla canımı sıkamaz 😄
00 Yorumla - 1 yıl
Anne tarafı baba tarafı akrabalardan hayır yok 🤷
00 Yorumla Elbette hayır, illa onları ilgilendirmeyen şeyleri soracaklar.
00 Yorumla- 1 yıl
Bu bayram sorulara maruz kalmamanin rahati ve gruru icindeyim 😀
01 Yorumla- 1 yıl
+1 hamdolsun atlattık.
- 1 yıl
Soruldu. Bu yılda halının desenlerini inceledim değişiklik oldu
00 Yorumla - 1 yıl
ben dışarı çıktım gelenler beni göremeyecek :D :D kesin çözüm
00 Yorumla - 1 yıl
Akrabalar benim sorunlu hastalıklı olduğumu bildikleri için fazla üzerime gelmiyorlar
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Akrabalarımın hemen hemen hepsi şehir dışında ve kimseye gitmediğim için soru sorulmadı.
Zaten normalde de okul konusu dışında o tarz sorulara maruz kalmıyorum.00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Depremlerden dolayı akrabamizin yanına taşındık, her daim başımızda. İllalallah ettik mecburiyetten katlanıyoruz cidden..😡
00 Yorumla Genelde iş güç konuşuruz.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ne yanlarına gittim ne de gelenlerin yanına oturdum akraba pişmanlıktır
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Sürekli mk. E 30 oldun var mı aday? Sana ne sayın.. ına koduğum diyemiyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Samimi olmuycan olay bu.
Etme eşekle muhabbet küstürürsün devamını anlayan anladı.00 Yorumla - s1 yıl
Hiç maruz kalmadım şükür...
00 Yorumla - 1 yıl
Çok şükür soru gelmedi
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Hiçbirini görmeye gitmedim ki soruları savuşturabileyim. 😂
10 Yorumla bize geldiklerinde odamda duruyomda çocukları rahatsız ediyo ama biz onlara gidince kaçış yok hepsi okulu bırakmamı sorguluyo yahu size ne
00 YorumlaUluslararası çalıştığım şirketi tanitirkeneee her şeyi bilen cahil yenge eeeee ne iş yapiyoğnňn sen orada 😂😂😂😂💩💩💩
00 Yorumla- 1 yıl
Ramazanda bizde misafirliğe gidilmez pek o açıdan şanslıyım
00 Yorumla Ne zaman yuva kurmak istersen o zaman olur başkasının demesiyle olmaz
00 Yorumla- 1 yıl
Yep benim aktabalarım çok tatlış
00 Yorumla Birtek teyzeme gittim , onunlada başbasa idik
00 YorumlaMaruz kalmıyorum (seviye, samimi değiliz.)
00 Yorumla- 1 yıl
Uzak duruyorum hepsinden bana yetiyor
00 Yorumla - 1 yıl
Akrabalarla pek görüşmüyorum kafam rahat ✌️
00 Yorumla - 1 yıl
Yok, terslediğim için sormuyorlar artık.
00 Yorumla Allah kimseyi 25ten büyük yapmasın amin.
00 Yorumla- 1 yıl
Daha çok duyacaksın o soruyu.
:)00 Yorumla - 1 yıl
Annemler benim yerime cevapladı😅
00 Yorumla - 1 yıl
Uzakta olmanın verdiği rahatlık 🙃
00 Yorumla - Devamını Gör (39)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi