Ramazan Daha da yiyim mi? Az mı yemisim? Kilo korumak istiyorum vermek istemiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sahur:1 bardak badem sütü,1 kasık granola,1 elma, yeşillikİftar:49 gram light ton balığı ve salata,1 kepçe domates çorbası Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Daha da yiyim mi? Az mı yemisim? Kilo korumak istiyorum vermek istemiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kilo verme yemeği bu 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ya🥲Arttırayım o zaman biraz daha. Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Canım normal yemek yesene ev yemeği ne yapılıyorsa az ve öz ye zaten kilom sabit kalır Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı et sevmiyorum. Ekmek, makarna da yemiyorum. Gluten ve laktoz hassasiyetim var bir de. O yüzden her şeyi yiyemiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Yani sağlıklı beslenmek zorundayım biraz da Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler yine de🙏 Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl ❤️ Yorumla özgür1022 +1 yıl 50 yi gecme yeterlidir Yorumla özgür1022 +1 yıl 🙃oky Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Kilonuda yazsaydin iyi olurdu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 40. Ne alakası var ki kilomu? Sadece az mı yoksa çok mu yemişim onu soruyorum Yorumla özgür1022 +1 yıl Cok yeme 50 kiloyu gecme balik gibi oluyonuz sonra biz uğrasiyozz😄😄 Yorumla özgür1022 +1 yıl Ye ye yee istediğin kadar yeee Yorumla Soran +1 yıl Şu an gereksiz zayıfım ama. Ayrıca her kadın fiziğiyle güzeldir komik değil Yorumla özgür1022 +1 yıl Evet cirkin bayan yoktur fakat. cokta kilolo ilede uğrasilmiyo daa vinc yardimi. alsan da nafile misali🙃🙃🙃 Yorumla özgür1022 +1 yıl 50 yi gecme yeterlidirr🙃🙃 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok az yemişsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kilo verme yemeği bu
Ya🥲Arttırayım o zaman biraz daha.
Canım normal yemek yesene ev yemeği ne yapılıyorsa az ve öz ye zaten kilom sabit kalır
Kırmızı et sevmiyorum. Ekmek, makarna da yemiyorum. Gluten ve laktoz hassasiyetim var bir de. O yüzden her şeyi yiyemiyorum.
Yani sağlıklı beslenmek zorundayım biraz da
Anladım
Teşekkürler yine de🙏
❤️
50 yi gecme yeterlidir
🙃oky
Kilonuda yazsaydin iyi olurdu
40. Ne alakası var ki kilomu? Sadece az mı yoksa çok mu yemişim onu soruyorum
Cok yeme 50 kiloyu gecme balik gibi oluyonuz sonra biz uğrasiyozz😄😄
Ye ye yee istediğin kadar yeee
Şu an gereksiz zayıfım ama. Ayrıca her kadın fiziğiyle güzeldir komik değil
Evet cirkin bayan yoktur fakat. cokta kilolo ilede uğrasilmiyo daa vinc yardimi. alsan da nafile misali🙃🙃🙃
50 yi gecme yeterlidirr🙃🙃
Çok az yemişsin