Ramazan Ramazanda en zorlandığınız şeyler?( DÜRÜST CEVAP?)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Evet paylaşmak isterseniz beklerim gizli de olur problem yok kasmayın Güncellemeler+1 yıl Evet cevapları bekliyorum? Güncellemeler+1 yıl ?;;((5( Ramazanda en zorlandığınız şeyler?( DÜRÜST CEVAP?)? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl İftar menüsü icat etmek. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın zor 😂😂😂 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Açlık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benide susuzluk 😂 Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Yokk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne güzel senin adına sevindim Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Zorlanmıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel ben öylesine sordum 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seks 1 8 Yorumla Soran +1 yıl İftardan sonra yapılabilir ki niye? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Partner bakıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ha anladım 😂 zor Kolay gelsin benim durumum baya farklı olduğu için yapamayacağım hiç bir zaman öyle şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedenn Yorumla Soran +1 yıl Bedensel engeli bir bireyim yürüyemiyorum o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Öyle işte Yorumla Tequilashotx +1 yıl Partnere nereden bakıyorsun 😄 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Açlık zorluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benide susuzluk ya 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İftar menüsü icat etmek.
Haklısın zor 😂😂😂
Açlık
Benide susuzluk 😂
Sigarasızlık
Yokk
ne güzel senin adına sevindim
Zorlanmıyorum
Ne güzel ben öylesine sordum 😂
Seks
İftardan sonra yapılabilir ki niye?
Partner bakıyorum
Ha anladım 😂 zor Kolay gelsin benim durumum baya farklı olduğu için yapamayacağım hiç bir zaman öyle şeyler
Nedenn
Bedensel engeli bir bireyim yürüyemiyorum o yüzden
Anladım
Öyle işte
Partnere nereden bakıyorsun 😄
Açlık zorluyor
Benide susuzluk ya 😂