Güncellemeler
+1 yıl
Merdivenlerden inerken çıkarken çok zorlaniyorum dışarıda 5 dakika yürüsem nefes nefese kalıyorum eğilip kalkamıyorum evin işlerini zor yapıyorum bana hakaretler ediyor kocamda fiziğin iğrenç senden ıgreniyorum diğer kadınlar gibi değilsin diye bisey de diyemiyorum bu kilolarimi verip kocamdan boşanmak istiyorum psikolojik şiddet uyguluyor bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mide ameliyatı ol ve sonra diyet serüvenine başla Dr uygun görürse bir yerden başlamak gerek
Eşinin dediğinde yanlış yok, 150 cidden fazla ama Üslubu hatalı
Kardeş 150 kg aşırı fazla. sağlığına zarar bu şekilde zaten. acil diyetisyene gidip bu kilolardan kurtulmalısın. En azından yemeklerin ortasında glifor 1000 lik iç karbonhidratı vücuduna alma.
kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin vazgeçme pes etme vereceksin o kiloları imkansız değil
Ablacım şimdi bir diyetisyene gidiyorsun ve kendine sağlıklı ve cici bakıyosn kişisel bakımına sporuna dikkat ediyosn zayıflıyosn hızlı ve bilinçli bir şekilde sonra da o kocayı boşuyosn
Aynen öyle yapicam ama güvenilir diyetisyen bulmakta zor arkadaşım gitti parasını aldılar bisey yapmamislar
Devlettekinden hayır gelmez özeli de artık araştırıp bakıcaksın:)
Diyetisyene gidiyor musun?
Hayır ama araştırıyorum sürekli
Bu kadar uzun zaman araştırman yeterli değil mi artık birinden başlasan?
onu da ye gitsin
Çok komiksin
sadece boğazdan değil seksten de bıkmış kocan
Seks yapmıyoruz
tamam işte bu neden ile de senden bıkmış kocan kilondan dolayı sekste yapamıyorsunuz
Öncelikle sağlığın için kilo vermelisin yaşın genç
Bir diyetisyej eşliğinde bu işe başlaman gerek
Sağlığına zararlı kendin için zayiflamalisin