5 yıldır evliyiz. Beş yıldır her gün 3 çeşit yemek yapıyorum. Ama artık yoruldum. Karar aldım artık yemek yapmayacağım kocama bugün yapmadık işten gelsin görsün. Artık temizlikçi mi tutar günlük yemek mi alır beni bağlamaz haksız mıyım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Üç çeşit çok fazla iki olsun bari bazen de bir menemen yap geç nedir o kadar özen göstermek ya
Hiç bundan sonra hiç
Neden kızdın yemedi mi 😅
Yo hepsini yerdi. Bende yerdim aka ben bu dünyaya yemek yapmak için mi geldim artık hayatımı yaşayacağım
İki evin varmış birini sat birlikte her gün yemek sepetinden söyleyin madem
Yemeksepetinden falan söylememe gerek yok bir tane yardımcı tutarım olur biter aylık 60.000 TL kira alıyorum ben benim param bizim evde geçmiyor eşim asla benim parama dokunmaz o ayrı bir konu o tutar yine onun parasıyla tutarız yani
Umarım güzel bir çözüm olur ikiniz için de ben de yemek yapmaktan nefret ediyorum
Çalışan biri isen haklısın ama ev hanımı isen haklısın diyemem bu senin tercihin. Ayrıca her gün 3 çeşit çok fazla
İ
Eşim bana yemek yapmayacak temizlik yapmayacak ev işlerini yapmayacak niye evleniyoruz o zaman acaba ya
Sen kendine eş değil hizmetçi arıyorsan zaten evlenme eğer bu kafayla evlenirsen karının da sadece senin paranı yemesine razı olman gerekiyor biliyorsun değil mi
Bana bunları yaptıktan sonra tabiki paramı yiyecek ben onun için kazanıyom başkası için değil ki
Bak yoruldum anladın mı bu hayata yemek yapmak için gelmedim artık hayatımı yaşamak istiyorum gezmek dolaşmak keşfetmek istiyorum yurtdışına çıkacağım
Ya gez dolaş tatil yap ama artık yapmak istemiyorum demek eşine saygısızlık evliliğine saygısızlık
Dayanamıyorum artık artık ikimizin de çok parası var bir tane kadın tutarız yapsın hepsini
Valla sen bilirsin ama bana ters şahsen
Hayatınız hep düz mantık olursa tabi ters olur sana göre erkek çalışacak kadın evde temizlik yapacak böyle hayat mı var lan bok gibi hayat
Neyse tartışmak istemiyorum şahsen
Başta 3çeşite alıştırırsan ister tabiii. Ürkütmeden yavaş yavaş tek çeşite düşür 😂
Bak sen 🤪
@_snow_ yakalandık dağılın 😂😂😂
Üç çeşit ben kendim yapıyordum o bir şey
Yapmak isteme sebebin ne haftada bır ıkı yemege götürsün diğer günler yap olmazmı?
Haftada iki kez yemeğe gidiyoruz zaten ben artık bıktım uğraşmayacağım
Demek ki enişte ruhuna hitap etmiyor 🤭🤭
Sende artık kendini hizmetçi ve çocuk bakıcısı gibi hissetmissin
Bir işte çalışmıyorsan akşama kadar evdeysen yap bir zahmet...
Bir işte çalışmıyorum ama akşama kadar evde değilim :₺
Nerdesin
Sosyal projeler üretiyorum yurt dışı ile
Ee kocan da çalışıyorsa yemek sorununu nasıl halledeceksiniz. Olmazsa bir yemek şirketi ile anlasin her gün yemek gelsin evinize...
Bilmiyorum belki bir yardımcısı tutar iyi olabilir aslında benim için de acaba sosyal projelere bakarken nasıl yemek yapıyorsam o da çalışırken yemek yapabilir geldiğinde yapsın otursun
o da çalışmasın para kazanmasın artık 5 yıldır çalışıyor yeter
İki evim var kiralarım beni götürür sorun yok
onunda eli kolu var 2 yumurta kirar karnini doyurur merak etme boşan sen
Ben de onu diyorum işte doyurursun kendini ben bundan sonra yeni bir hayata başladım gezeceğim dolaşacağım keşfedeceğim
gez toz kedilerle yaşlan uzatma
Ne kedisi oğlum sen ayrıca ben boşanmadan yapacağım bunları niye kocamı boşayım
Eşin , üç çeşitten daha az yapmış olsan beğenmez miydi?
O da çalışıp eve para getirmesin o zaman
Getirmesin. Benim iki evim ve kiralarım var getirmesin banane
O zaman sen de aç kalacaksın jdjdj
O alırsa veya tutarsa bende yemiş olurum
Çalışmıyorsan ev hanımıysan bence doğru değil
Ben bu dğnyA ya yemek yapmak için gelmedim
Anneleri yumurta bile kirdirmiyor paşam diye yetistirince ezilen biz oluyoz sonra
Aynen
Bu karara iten sebep nedir.
Haklı bir isyan bence
Feministler zehirlemiş
Yok k ki
Bence feminist zırvalıkları tarafından zehirlendin, çünkü bu devirde çok zehirlemeye çalışıyorlar veya o erkek sana hata yapmış da olabilir
Ne saçmaladığını anlamıyorum ama çok fazla yoruldugumu fark ettiğim için böyle bir karar aldım
Ayrıca fehmi istikle ne alakası var kadının evde yemek yapmaması dinen hakkı bu arada
Fehmi istik nedir bilmem ama feministler bu rolleri reddediyor
Kocanda annesinde yer gelir
Benim için sorun yok ben arkandayım
kocan düşünsün biz degil :D
Çalışıyor musun?
Hayır ama yapmayacağım artık
Evlilikte kadının da erkeğin de belli görevleri vardır. Bunlara dikkat etmek gerek.
Dinimize göre ve anayasamıza göre kadın evde temizlik ve yemek yapmak zorunda değil bu arada arada.
Neden ki
Ben bu dünyaya yemek yapmak için mi geldim
Sen de çalışıyor musun bir işte
Hayır çalışmak bana. Göre değil.
Yapman gerekir bence çünkü oda çalışıyor eve para getiriyor ama sen çalışıyor olsaydın ayrı olurdu onun da yardım etmesi gerekirdi
Eğer çocuğun varsa arada yardım da edebilir yemek yapabilirsiniz birlikte onun her tatil günü
Ben olmasaydım da çalışıp eve para getirecekti
Kocanızla birlikte yapın o zaman
Yapma halketmiyor
Biz napalım
Her gün alıyorum bu kararı :D
Haksızsın evet
bu ani karar da neden çıktı?
he he
toksik aşk :)
Haksizsin
Neye kızdın