AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Saklamak yerine saygılı olmak gerekir diye düşünüyorum
Hayir bu senin kişisel tercihin yani tutmana engel olan bisey olmasa bile özgür iraden
O nasıl bir şey yahu? Kime neymiş kimin oruç tutup tutmadığından?
Kimse kimsenin dininden sorumlu değildir bu kişi ve Allah arasındaki muhabbettir kimseye takılma.
En iyi savunma, saldırıdır. Saygısızlara karşı dik dur, haksız olan sen değilsin, onlar.
gerekene gerektigi kadar bilgi verirsen sen uzulmezsin
Kafana takma istediğini ye iç oruç tutanların önünde bilerek yapıyormus gibide yiğip icme
Dimde zorlama yoktur bende bunu anlamıyorum saygı duymaları gerek aslında
Hayır saklamana gerek yok insanların rahatsızlıkları olabilir
Evet saklaman gerekir, burası müslüman bir ülke, herkes oruç tutmalı
Dünyanın en saçma şeyi hala bunu yapan yobaz insanlar var mı
Şahsen saklamıyorum, saklamam gerektiğini de düşünmüyorum. Çevremde linçleyen kimse de olmadı.
Bende tutmuyorum nolmuş yani ahiret benim ahiretim kime ne agam
Ben tutmuyorum işte pişman değilim vallai kim ne derse desin
Herkes saygı duymaya mecbur.
Ben şu bizim milleti anlamıyorum. Namaz kılmayana bu kadar tepki vermezken oruç tutmayana niye veriyolar?
Kuranda bile yazıyor herkesin dini kendine herkes ne karışır yahu.
Cahil @ptal p! cler o oruç kalp kırınca hak yiyince bozulur zaten boş ver knk beyni olmayanlara bişey diyemezsin
Bende tutmuyorum. Millete ne. Tutarsam ben tutarım tutmazsam ben tutmam. Saygılı olmayana da saygı duymam
Regl olmak utanç verici bir şey değil. Allah tarafından gönderilen bir şey. Nasıl erkekler malum organı kesilince düğün yapabiliyorsa senin de utanmadan evet oruç değilim regl oluyorum diyebilirsin.
Tutmaya zorunlu değilsin hesap vermekte zorunda değilsin
Küçükken saklardım, şimdi insanların ne haltlar yediğini bildiğim için benim oruç tutmamam ohoo kedi kadar masum kalıyor.
Linçlenmesi yanlış bir şey hatta erkekleri de linçlemek yanlış bence çünkü onun da kronik hastalığı olabilir. Sonuçta başka birisinin bedenine girip o açıdan göremiyorsunuz.
Onlara küçümseyici bakış at dediklerini umursama ve hayatından çıkart
Demesen daha iyi olurdu linçleyenlerde hoşgörülü olabilirdi
Son 4 gündür bende regliyim. Tut tut neden tutmuyorsun diye sorulara maruz kalınca ben direkt söylüyorum. Zorla soyletiyorlar çünkü
Ay normalde tutmuyorum eskiden oruç taklidi yapardım artık söylüyorum sorulduğunda çekinmiyorum
Evet hiç uğraşmamak için saklıyorum ben. Onlara açıklama yapmak mecburiyetinde değilim.
Bir kadın olarak oruç tutmadığını söylediğinde samimiyet olmadığı sürece kimse sana neden tutmuyosn diye sormamalı ve eğer soruyorlarsa asıl senin onları linç etmen gerek nokta
Benim çevremdekiler de oruç değilsin dimi bir şeyler yeriz diyo
😂😂😂
Senin bunu açık açık söylememe gerek yok onlarında bunu sorgulama hakları yok
canım hepikiz regl oluyoruz ama regl olsak bile annem. kiz kardeşlerim haric gerkese orucluyuz diyoruz napalim hoprlöre biz regliz mı diyelim
Kanka bu senin Allahla aranda olan bir mesele ne ben ne o ne de bir başkası karışamaz. Gülüp geç. Kula hesap vermeyeceğiz sonuçta.
seni ayıplayanların kendi ayıpları daha fazla emin ol o yüzden kendi ayıplarını bastırmak için seni linç ediyorlar
Valla ben annem sevaba girsin siye karşisinda dondurma yiyom birazda p1çliğine yapıyom snnxnsnxnxnanx. xmsmx
Ben canım istemedigi için tutmuyorum yaşadığım şeyler tanık olduğum şeyler ve düşündüğüm şeyler ağır geliyor kimseye de hesap vermek zorunda değilim sen de bu şekilde takılabilirsin ama orada burada da yemek yemiyorum saygı duyuyorum
boş ver başkaları yargılayınca kötü olmuyorsun saygını koru muhattap olma en iyisi
Onlara ne ya herkes kendinden sorumlu bir şey seme ne orucluyum ne değilim sanane de geç.
Bu cok sacma kadinlara oruç tutuyormusun demeleri bile cok saçma kadinin özel günleri vardir ya
Bnce gerekmez oruç kul için değil Allah için tutulur
Saçma ben de eski işyerimde oruc tuttugum icin lincleniyodum resmen
Bende oruç musun diye sorana direk regliyim de
düşüncesiz asalak insanlar çok maalesef takma kimin ne dedigini boş ver
anlayışsızlık başka bişey değil ama sen yinede ortalık yerde yiyip içme daha iyi
Ne oruçlu değil misin? Kâfir misin yoksa? Tövbe estağfurullah. Sen de herkese söyleme gizli olsun
Her insanin sevabı ve günahı kendine göre İslamda yani saçma buluyorum böyle insanları tutmayabilit
Cahilleri takma kafaya
Off öyle insanlardan uzak durucaksın
Regl oruca engel değildir
Ya kim lincliyor ya bence abartiyorsunuz
O tip insanlarla konuşmamalisin
burada Tutani linç ediyorlar knk
Çok takılma insanlar a
Konyada mı yaşıyorsun
Yok öyle bişey ya atma, nerde yaşıyon
Duyurmaya da gerek yok
Onlar kim oluyor da Allah ile arana giriyor ❓️
Regli gerekce gösterdiğin için olabilir.
Insanlarin ne dusundugu umrumda degil
Takılma ya tutan da kendine tutmayan da kendine
boş ver sen onları