Ramazan Ahlak çerçevesinde soru cevap? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sorun cevaplayalım aklınıza takılan bir şey olur vs yazın sohbet edip dertleşelim.. Ahlak çerçevesinde soru cevap? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorum yok şu an 0 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Deprem anlayana çok şey anlattı maddiyatin yalan olduğu gibi sizce 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle dini boyutta benliğimizde sorgulamamız gereken çok şeyin olduğunu eksikliğimizi hatırlattı Yorumla İsimsizakc +1 yıl Evet aynen öyle 👍 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok soru soramıyorum sorulursa cevap veriyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayatın için daha doğrusu kendin için yaptığın gelişimsel anlamda en son kazandığın beceri ya da bi şey oldu mu? Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Yok ya tek şey el işi bileklik yaptım o 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kdkd niye küçümsedin bence o da bi şey 🙂 Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Çevrem küçümsüyor evde iş olarak yaptım düşük bir ücrete falan yani 😂 ben artık hep küçümsüyorum gibi ya boş ver Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tamam bana istediğini sor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayat gerçekten mücadeleye değer mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben artık vazgeçtim değmez Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Log tabanı neden 1 olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok mantıklı bi soru bu arada 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevabı matematiksel olarak mantıklı Yorumla
Tkzmkz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Arabistan mı burası 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu kıyaslamayı yapmaya devam edersek yakında Arabistanı aratmayacağız 😪 Yorumla Tkzmkz +1 yıl Senin gibiler yüzünden Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka hadsiz kıyaslamaktan ziyade artık değişmeye ve değiştirmeye mi çalışsak gelmiş iki olumsz durumda olan şeyi karşılaştırıyorsun. Düzeni değiştiremeyeceksen yorum da yapamazsın. Yorumla Tkzmkz +1 yıl Kapalı mısın Yorumla Soran +1 yıl Evet? Ne alaka Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aklima soru gelmedi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sorum yok şu an
Deprem anlayana çok şey anlattı maddiyatin yalan olduğu gibi sizce
Kesinlikle öyle dini boyutta benliğimizde sorgulamamız gereken çok şeyin olduğunu eksikliğimizi hatırlattı
Evet aynen öyle 👍
Çok soru soramıyorum sorulursa cevap veriyorum
Hayatın için daha doğrusu kendin için yaptığın gelişimsel anlamda en son kazandığın beceri ya da bi şey oldu mu?
Yok ya tek şey el işi bileklik yaptım o 😂
Kdkd niye küçümsedin bence o da bi şey 🙂
Çevrem küçümsüyor evde iş olarak yaptım düşük bir ücrete falan yani 😂 ben artık hep küçümsüyorum gibi ya boş ver
Tamam bana istediğini sor
Hayat gerçekten mücadeleye değer mi?
Ben artık vazgeçtim değmez
Log tabanı neden 1 olmaz
Çok mantıklı bi soru bu arada 😄
Cevabı matematiksel olarak mantıklı
Arabistan mı burası
Bu kıyaslamayı yapmaya devam edersek yakında Arabistanı aratmayacağız 😪
Senin gibiler yüzünden
Ne alaka hadsiz kıyaslamaktan ziyade artık değişmeye ve değiştirmeye mi çalışsak gelmiş iki olumsz durumda olan şeyi karşılaştırıyorsun. Düzeni değiştiremeyeceksen yorum da yapamazsın.
Kapalı mısın
Evet? Ne alaka
Aklima soru gelmedi