Arkadaslar bu dunyadaki kaza kader gibi ahirette de yazilmis kaderimiz war mi yasiycaklarimiz belli mi tasarlanmis mi planli mi
yoksa dogaclama mi her sey?
yoksa dogaclama mi her sey?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir bilgi yok malesef (Varsa da ben bilmiyorum). Gayb olarak görünür oralar, onu da Allah biliyor. Orada ne yaşanacak, kim nereye gidecek. Hayırlısı, çokta üstünde durulacak bir şey değil ^-^
Böyle bir şey varsa çok acımasızca. Yazılmış garanti bir sonuç var ortada adalet yok. Tam tersi ise zaten Tanrının yokluğuna gider. Ben ateistim.
Bn degilim ama soylediklerine cok katildim madem ki mukafat ahirette o zaman ozgur olmaliyiz kendimiz yazmaliyiz cizmeliyiz kaderimizi
Ahiret Dünya yaşamının sonucudur Levha yazılan kaza ve kaderin yanlızca bu hayata ait
Guzel bir aciklama ✅✔
bence belli cunku sonucta dunyada yasanilanlrn karsiligi olcak
Tartismanizi burada yapmayjn!
Cevap
15Cevap
Dünyadaki kaderin kontrolünün bir kısmı Allahtan bir kısmıda kendi kontrolündedir, cennette ne yaşayacağımızı sadece Allah bilir, ama dünyada yaptıklarının bir kısmı senin kontrolünün altındadır
öyle büyük yemin edicemki bir gün dini hiçbir soruya cevap vermeyeceğim bir daha
Yaa oyle bir soru iste
bilmediğinden ve sana anlatamayacağımdan değil ks de din konusu bende bitti o yüzden gerek yok merak eden derde düşsün okusun ikna olsun olmasın umrumda değil artık o eskidendi
düşünmeyin böyle şeyleri nasıl olsa olacak hiçbirşeyi engelleyecek güce sahip değiliz yaşayın sonunu düşünmeden ;)
Belli herşey şimdi canım allah biliyo şu an kimin ne yaşayacağını
ufff kardeşim yav yok öyle şeyler.. kader dediğin şey belli olsa tanrı dediğin şey ademi neden sınasın
sakın kader deyip geçme
kaderin üstünde kader vardır
hiç düşünmedim böyle bir soruyu bilmiyorum araştırmak gerek.
Bana kaderimin bir oyunumu bu
Aldı sevdiğimi verdi zulumu?
yok orası hisap günü yanı burda dünya yaptıklarının iyi ya da kötü ahirette ona göre cennet ya da cehennem olacak o kişinin sonu. burdaki imti, han ötedeki imtihanın sonucunu almak
Ilginc bir soru.
Aynen bir anda geldi aklma
Bunu çok mu düşündün 😮
Ahirete gidince öğreneceğiz
Hadi ateistler bunuda açıklayın :)
ikisinin harmanı
Allah bilir
bana gore yok
Gaybı Allah bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar