Sorularınıza gelenler uslubuna ahlakına dikkat etmeli mi?

Sorularınıza gelenler uslubuna ahlakına dikkat etmeli mi?
Etseler çok daha iyi olur elbette. Etmeyen olursa da ki arada sırada oluyor muhakkak umursamam valla. Ailesinin terbiye edemediğini ben etmekle uğraşmam
Evet.. Gecen bir fenomen öyle uslupsuz kırıcı ve hadsizdi ki anlam veremedim. Ben alttan almaya çalışırken düşüncemi bastırmakta çalışması yetmez gibi kendince aşağılamaya çalıştı. Sozlerim onu ezince de yorumumu kaldırmış:) herkes kendini bilsin kimseye zorla cevap verdirmiyoruz..
Etmeyenleri kaldırıyorum zaten 😄
Burası eğlenme platformu ama haddini, insanlarla mesafeni bilmen gereken yer o yüzden bunlara uymayanları görmüyorum.
Etmek zorunda değil zaten etmesse siliyorum ki görüşünü benim açımdan sorun olmuyor baktım devamlı geliyor moda söylüyorum o alıyor zaten. ama tabi ki de saygılı ve sadece konu ile akalalı yazması lazım. uzun ya da kız yazabilir ona karışmam
Cevap
4Cevap
Bir şeye dikkat etmeleri gerekmiyor, soru paylaşmıyorum😅
Herkes fikrini özgürce beyan etmeli lâkin kullanılan sözcükler bence kırıcı olmamalı.
İnsanlar dürüstlükle kırıcı olmak arasındaki ince çizgiyi belirleyemiyorlar.
O olmalı zaten onun dışında soruda muhabbet başıayacaksa direkt gçrüş yorumlarını siliyorum baktım devam ediyor yorumu yok sayıyor onun bildirimleriyle mi uğraşıcam 😃
Etmeyenlere cevap vermiyorum şikayet de ediyorum. Edenlerle yola devamke.
Evet etmeli başı boş cevap yazanların cevabını kaldırıyorum direkt
Karakterli eğitimli insanlara selam olsun gerisinde aq
Edilmeli etmeyenleri de zaten kaldırıyorum
Kafalarına göre takılsınlar , kendileri olsun kafî
Gizli görüş yok bende , mecbur ediyorlar 😂😂
etmeli, özelden özellikle..
Evet.
@kizlarsoruyor
Tabii ki
Evet, etmeli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?