Ahlaktan mı bahsediyorsunuz?

BU FOTOĞRAF TEMSILIDIR!

İste gene bir fotoğrafımı koydum. Hadi buna da bir yorum yapın da görelim kafanizin içindekileri!

Şu anda oldukça sinirliyim:@ Aslında söyleyeceklerimin yeri burası değildi. Birkaç saat önce birkaç fotoğraf paylaşmıştım. Nasılım, başlığı altında.

Soruyu guncelleyemedigim için burada yazdım.

Fotoğrafa öyle yorumlar geldi ki zannedersin herkes ahlakın kitabını yazmış, yetinmemiş bir de master yapmış.

Ahlaktan bahsedenler önce kendilerine baksınlar. Sıfır ayarında ahlakli mısınız siz? Erkekler! Bir kız gördüğünüzde aklınızın çivisi oynuyor. Öyle değilseniz, ahlaksizligin karsisinda duramayacak kadar sefil oldugunuz, ulkenin durumundan belli zaten. Bunca kadin taciz ve tecavuzculugunun kaynağı nedir? Ömrünüz boyunca başı sıkışmış kac kadının elinden tuttunuz? Kaç kadinda fizikten öte zeka aradınız?

Kızların durumu daha da acınası. Gerçekten hepiniz de yaşadığınız gibi mi yorumladiniz beni? İhtiras hiç sirnasmiyor size öyle mi? Hiçbir erkeği arzulamadiniz ya da edep yerlerinizi yedi yirmi dort erkek arkadasinizdan uzak tutuyor, dokundurtmuyorsuniz bile öyle mi? Kalkmışlar bir de şöyle poz vermiş, böyle poz vermiş, ahlakin dibi gibi yorum yapiyirsunuz. Bir sevgilisi olan onunla mutlaka sevisiyor ya da hiç olmazsa opusuyordur da. Diyeceksiniz ki ne var bu