AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Kadir günümüz Ailemize çocuklarımıza, tüm İslam alemine huzur ve barış getirsin
Normal günler gibi geliyor artık, özellikle ettiğim dua yok
Arapların bizi bu tür şeylerle kandırılmasına anlamıyorum mübarek gün diye bişey yok
İnançlı pek olmasam da özellikle hastalara şifa diliyorum
Tum herkesin Kadir gecesini kutlar , hayirlara vesile olmasini dilerim.
Elhamdülillah 🙏. Evet fazladan edeceğim dualarım var.
Fazlaca günahkar bir kulum. Rabbimin karşında yüzüm yok ama affetmesi en büyük umudum.
Naptın kş
Ona layık kul olamadım. Habibine layık ümmet olamadım. O ölüm döşeğindeyken bile ümmetim ümmetim diye bizi düşünürken biz kendimizden başka hiçbir şey düşünemedik.
Şu an sorguluyorum, gördüğüm şeylerden sonra çok şey mantık dışı. Bıraktım gidiyor, tarihle beraber okumaya başladım. O ara net karar vereceğim.
Şükürler olsun.. evet
Elhamdülillah Müslümanım
İnançlıyım elhamdülillah. Rabbim gönlümüzdekini versin İnşallah.
Duamızı gene ederiz ama bir hayalimiz kalmadı artık.
Sözde bugün kendimi ibadete adayacaktım resmi dairelerde bankalarda geçti günün yarısı. Yemekte yaparım. İftar hazırlığı derken baya zaman kaybettim bence 😁
Allah yardımcınız olsun, Allah kabul etsin.
Amin cümlemizinkini
Evet inançlı biriyim. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun
Tüm günahların affedildiği mübarek gündür. İnsanlar bundan umarım ders çıkarır.
Size bir şey sorucam benim kalbim çok sıkışıyor sevdiğim adam umutlar verip beni terketti bir aydır ağlıyorum başka kızla sözlendi 😭 Allah yaptığını yanın bırakır mı 😭
@belanıbul Aranizdaki olayin iç yüzünü en iyi Allah bilir ama senin anlattigin kadariyla senin sorunun cevabini peygamberimiz sana veriyor. Diyor ki peygamberimiz ümit veripte yarı yolda bıraktığın birisinin gönül sadakasını 2 cihanda da ödeyemezsiniz. Sanirim bu cevap soruna yeterli olmuştur eğer gerçekten hakkini yediyse er ya da geç hakkini alirsin merak etme ve başkasi için seni terk ettiyse eğer tabi Allah bilcek ama büyük ihtimalle başkasi içinde sözlüsünü terk edebilir ya da mutsuzda olabilirler hatta ayrilik olup sana bile geri dönmek isteyebilir tabi neyin olup olmuycagini en iyi rabbim bilir ama bunlari duyar görürsen hiç şaşirma çünkü ilahi adalete inan
@belanıbul Ama tabi bu duruma gelmenizde seninde hatalarin varsa onu bilemem iğneyi birazda kendinede batirmak gerek ama eğer gerçekten sana ayip edip hakkini yemişse o zaman hakkini er ya da geç alirsin bence
Başkası için terketti ben yataklara düştüm
@belanıbul Durumunu tam olarak anlayamam başkasi için terk edilmedim ama böyle birine değmez bence bu kadar üzülmeye
Hayatım boyunca kimseye inançlı mısın değil misin gibi sorular sormadım. Bana ne, kime ne? Bana göre böyle soruların sorulması doğru değil.
İnancımız yalnız ve tek olan paraya o da gerçi çok yok ama olsun olanı yetiyor 🤷♂️
Öyle herşeye inanmam. Genel olarak inançlı biriyim😂
Elhamdülillah, Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah 🌸
İnancliyim. Dua ederim daha fazla ibadet ederim bu günlerde
Imancliyim cok sukur Rabbim herkesin gonlunden geceni hakkinda hayorli kilsin herseyin guzelini nasip etsin amin🙏
İnancliyim çok şükür. Duam her zaman aynı tabi bugun extra dualar okuyarak daha fazla gönülden ettim😌
Çok şükür değilim, hiç bir sakallı sahtekar tarafından kandırılmayacağım garanti 😉
Kopyala yapıştır yapmak istemedim @hojiblanca arkadaş dusunlerimi yansıtmış
Evet inançlı bir insanım ve benim için hayatımın belki de en önemli şeylerden birini niye isteyecegim inşallah ömrüme yazar Allah'ım hayırlı kılıp amin.
Kadir gecesini kimse bilemez takvimde bugün diye gösteriliyor olabilir gizli ama.
Elhamdülillah çok şükür 😊
Değilim ama diz çöküp secde edecek hale getirdi tc sağolsun
Çocukken bir heves vardı dine karşı. Zorlama ile bana inancımı yedirdiler hocam. İnanç yemek oruç bozar mı?
Namazımı kıldım şimdi biraz da Kur'an okuyacağım inşaAllah.
Hazır yaşıyorken yapmak lazım bol bol ibadet.
Bugün kadir gecesi felan değil, Peygamberimiz hz. Muhammed (sav) diyor ki kadir gecesini Ramazanının son 10 günü içerisinde tekli günlerde arayın yani 23 olabilir 25 olabilir 27 veya 29 birde bugün ramazanın 26 sı miladi takvime göre bakmicaksınız
Bugun Ramazan'ın 26. Gündüzüdür. 26. Oruç tutulur. Ay takviminde akşam önce geldiği için bugün akşam ezanından itibaren 27. Gece başlar. Yarın ise 27. Gündüz yani 27. Oruç demektir. Dolayısıyla bugün Kadir Gecesi olarak idrak edilen 27. Geceyi ihya edeceğiz.
Her gün dua eden biriyim. Bugünde namazın yanında daha fazla dua ettik şükür.
Reis beni unutma duanda
Her Müslüman İnançlı olarak görür kendini ama inançla imanın ayrı olduğunu anlamaz bir çoğu evet inancliyiz ancak inançlarımızı gerçekleştirmek nedense zor geliyor.
İnancliyim hem de hiçbir şüphe olmadan. Ama isyankar bir inancliyim
Bugün gerçekte kadir gecesi değil öylesine yazmışlar kadir gecesi diye geçenlerdeydi kadir gecesi
İnançlı bir insan değilim.
Keşke inanınca her şey düzelse veya inançsız olunca her şey güzel olsa. Herkes için huzur ve dünya barışı diliycem.
Din konusunda fala inanma falsızda kalma modundayım.
Herkes kadar ediyorum. Hayallerim için ve çocuklar hayvanlar hep gülsün vs vs diye.
Allah herkesin duasını kabul etsin kalbini genişletin.
Bazen dinden aşırı soğuyorum ama biraz zorla da olsa bugün kendimi teravihte buldum
Niye soğuyorsun ki
Gerçekten tüm dualar kabul oluyor mu ya gerçekten çok istediğim bir şey var hep onu ediyorum oruç açarken falan🥹🥹
Ciddi ciddi bu çocuk masalına inanıyor insanlar 😂😂😂
Ne diyon
İnançlıyım. Şu an mesela medresemde geçirmeyi çok isterdim, fakat açıldığım için gitmeye utanıyorum ve sinemaya geldim bende
Evet çok şükür inancımız tam
Elhamdüllilah muslumanım
Evet ama dindar değilim
Şu kızın kaba paylaşımını kaldırır mısın
Kendini bir şey sanıyor🤣
😇
Evet Allah'la iletişimi kuvvetli olan biriyim.
Elhamdülillah. Kadir Gecesi Programımız var.
Hayır değilim. Yanlışlıkla içtim de zaten. 40 gün vücuttan çıkmıyordu yazık oldu
Yasin-i Şerif ile bol bol Ayet-el Kürsi okudum. Allah bu Mübarek Gecenin hatrına, hastalara şifa, gariplere yuva, dertlilere deva versin...
İnançlıyım evet.. Hayırlı kandiller.
Çok şükür 🙏Kadir gecemiz mübarek olsun 🌹
Elhamdülillah inşaAllah öyleyimdir.
Elhamdülillah beş vakit namaz kılıyorum
Hayırlı kandiller, evet inançlı bir insanım.
İnancım bu güne özel değil…
Herkese Hayirli Kandiller dilerim 😇
Âmin
Bu gece mi yarın gece mi
Bu gece
Yarın ise akşam güneş batana kadar devam ediyor
Kadir gecemiz mubarek olsun ✨
Âmin
Allah a şükürler olsun ki evet